Tak náhodou Jararaca(to oranžový BMW) je moc povedenej kousek
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal(a):
Tak náhodou Jararaca(to oranžový BMW) je moc povedenej kousek
Presne tak, moc povedeny, nekde jsem ho videl, tusim v bohemiabike,ale pak je vykradli vcetne tohohle (nebo dost podobnyho) krasavce.
Aktualne 1250 GSA HP
Chci dát své 650gs novej lak,nemáte někdo číslo orginální žluté,abych nedopadnul stejně jako ta růžovoučká.Jsem barvoslepej,abych se nedostal do zvěrstev taky.
bubak
To Vjetrník: Jediné vyjádření, které jsem od Tebe četl bylo to, že jsou to podvodníci. A to mi spíš než jako seriózní vyjádření přijde jako bezdůvodná pomluva. Posuzuji podle sebe, který s nimi mám naopak zkušenosti velmi dobré a podle toho, že ačkoli jsem se Tě přímo a otevřeně na tomto místě ptal, nebyl jsi ochoten to vysvětlit.
A označit někoho jako podvodníka mi přijde mírně řečeno nečestné. Alespoň tedy na tomto fóru.
Tož tak.
Upravil radosek dne 01.12.2009 16:33
to Radosek: řešit zde veřejně detaily bych neřekl že by bylo úplně vhodné...pro všechny strany...proto stačí doporučení s nim raději nic nemít společného...pro Tvé naléhání více v PM