ahoj. dnes jsem v práci, sice jen na skok, ale jsem .... tak to asi neklapne.... odpoledne musím shodit kolo a nechat přezout... kam s tím jezdíš? nebo si přezouváš sám?
TAKE IT EASY
to Lukes: přehazoval mi to posledně kamarád, co mi dělá servis...ale asi by to člověk zvládl sám, ne? Já musím u EXC sundat předek a zalepit, někde bude píchlý...dnes ježdění tedy odložím na zítra
já mám přezuto pokud bude zítra normálně, tak kolem 10-11 jsem tam (devátá rozhodne)....
přezul jsem jen přední 05 a jsem fakt hodně zvědavý jak to na ní pojede... mám celkem obavy že se bude zanášet... špunty jsou dost na husto... i když píšou, že je do měkkého povrchu... no uvidíme...
TAKE IT EASY
Tak jsem poprvé v životě na moto sundal pneu, vyndal duši a před chvílí jí zalepil...neumím si představit, že to dělám unavený uprostřed pustiny...asi by mne dřív sežrali supi, než bych opravil defekt
asi to chce ten správný grif...který fakt nemám...
ráno zkusím dostat duši zase zpátky tak třeba budu muset vyrazit na WRku...
LUKES napsal(a):
zvládl... ale když... je tady riziko skřípnutí duše a tak.... :-D dnes se na to vrhnu a uvidím jak to dopadne
:-D:-D:-D
v pustině je to jednodušší máš na to víc času... :-D nejdřív si dáš cigárko shodíš motohadry a dáš si cigárko vyhážeš polovinu jednoho kufru aby jsi zjistil že to co hledáš máš ve druhém, dáš si cigárko a pak zjistíš že sakra nemáš montpáku tak si dáš cigárko a čekáš jestli nepojede někdo kolem.. pak se do toho pustíš šroubovákem, račnama a prstama nakonec pomocí mýdla a posledních pár kapek vody gumu nahodíš vezmeš tu skurvenou malou pumpičku a pumpuješ zadní kolo bavoráka..... a je večer tak rozbiješ stan a jdeš spát... pohodový den.. zažito v kazachstánu... ;)
mám tady jednu duši do 21 kola tak napiš ráno když tak ji vezmu sebou....TAKE IT EASY