já mám Oxtar TCX pro s gelovou vindavací botičkou, pohodlné,pevné ale na tůry po městech to v nich není, tvrdá supercrosová bota cena před třemi roky cca 8 700kč, tet jsou TCX pro 2 a jsou o něco levnějsí,ale vřele doporučuju
basto napsal(a):
já mám Oxtar TCX pro s gelovou vindavací botičkou, pohodlné,pevné ale na tůry po městech to v nich není, tvrdá supercrosová bota cena před třemi roky cca 8 700kč, tet jsou TCX pro 2 a jsou o něco levnějsí,ale vřele doporučuju
Také jsem je zkoušel, ale oblast kotníku se mi nezdála dostatečně pevná a chráněná. Proto jsem vzal Beriky. Ale TCXka také pěkné.
Ja jakozto vegetarian pouzivam vsechny doplnky nekozene. Tedy i boty. Byl to trochu problem sehnat ty spravne pro moje ucely, ale povedlo se a nemuzu si je vynachvalit. Jsou to SIDI RAIN EVO nepromokave a jako material je pouzita LORICA. GO GO VEGIEEEE
Rhinoceros přiložený následující obrázek:
Tak nějak si nedovedu uplně představit, že bych v SIDI RAIN EVO vlez byť jen do lehčího terénu. Ale na cestování nemusí být špatné.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Rhinoceros napsal(a):
Ja jakozto vegetarian pouzivam vsechny doplnky nekozene. Tedy i boty. Byl to trochu problem sehnat ty spravne pro moje ucely, ale povedlo se a nemuzu si je vynachvalit. Jsou to SIDI RAIN EVO nepromokave a jako material je pouzita LORICA. GO GO VEGIEEEE
ja jsem taky vegetarian a nakupuju kde to jde BEZ kuze. (rallyecko ma jen male casti kozene(!)
Ale u Santiag jsem udelal vyjimku.. kazdopadne dobrej tip, diik.
jinak fakt bomba, ze jsi nasel crueltyfree boty!
Upravil hicks dne 07.12.2009 09:52
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal(a):
Rukavice mám z klokana, kombinézu z hověziny, boty předpokládám také...
Postup: sníst, vypreparovat, ušít...
jak zodpovedny jsi spotrebitel je ci neni jen TVUJ kredit, princezno
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak nějak si nedovedu uplně představit, že bych v SIDI RAIN EVO vlez byť jen do lehčího terénu. Ale na cestování nemusí být špatné.
Tak tak. Jsou extrémně lehké a ohebné a dobře se v nich chodí a nohy nebolí ani po několika stech km. A do lehkého terénu se s nima nebojím a do těžšího nechodím, protože tam bych se zase bál vzít dakara...
Vjetrnik napsal(a):
to Xhackerm: u TCX PRO oblast kotníku není dost pevná a chráněná? Nesmysl...je to profi bota...
Bohužel... Skoro hodinu jsem zkoušel všemožné boty... Původně jsem tam jel skutečně pro TCX , už je pro to, že na mě prodejce má bezvadnou slevu , ale nesedly, bestie jedny... Takže jsem si koupil Beriky, u kterých jsem spokojen... Pouze subjektivní názor... Co noha, to originál...
BIGR napsal(a):
Já mám už druhou geneaci bot od Gearne. Tyhle jsou víc plastový a pevnější. Vrzaly,ale to spravilo WD40 do koubu. Jinak jsem s nima spokojenej. Teče do nich asi jako do každejch přaskáčů. Tedy kromě těch z nevyšší a nejdražší řady (TECH10 a pod.) I když si nejsem jistej jak by to s nima bylo na GS,protože mi jde voda spodem po nádži rovnou vrchem do boty. Takže tomu asi nezabrání asi ani nejdražší bota. Za to může nějakej Ing. v Německu.
[img][/img]
Mno neboj do TECH10 tece spodem i vrchem ale to asi do každý boty když máš kalhoty zasunutý dovnitř... a hrooozne blbě se na nich stojí ve špičkách což pro ty co nedosahnou jako treba ja je pekne naprd....
Sema napsal(a):
Zvolil jsem trochu festovnější, leč stále turistické boty Diadora GT2 WP, v rámci nějaké akce u Paola za cca. 3300 peněz.. Chtěl jsem něco pevnějšího než klasickou "holinku", ale aby se v tom dalo i chodit a tohle mi z toho vylezlo.
Jo, jo jezdim s nima na Stelviu. Uhlíkovou vložku proti pocení a je to jistě dobrá kompromisní volba...
Já mám asi vybráno že nejspíš SIDI Crossfire , CHarger , DISCOVERY RAIN jen mě není jasné které budou mít největší cit a pohyblivost na řazení a brzdu , Crossfire a CHarger jsou skoro stejné , botičky uvnitř ani spíš nechci aby to mělo , nevíte která bota je v té hybnosti nejlepčí ? Nebo klidně jiné značky ?
JDE MI HLAVNĚ O POHYB boty viz video 13-14 VTEŘINA ...