No já jak jsem tam dal ten můj nádstavec, tak jsem za 2500km měl na ksichtu jen 2 muchy. To je super protože jezdím s otevřenou helmou i když nekouřím
Splněný sen moje 1100GS
Tak jsem včera mluvil s kámošem, co má na 1100 plexi MRA Vario. S aerodynamikou je spokojený, ale dle jeho slov se mu nezdá, že by plexi bylo něják širší než origo, jedná se jen o nastavení výšky, takže asi zkusim nejdřiv metodou domatech vyrobit nějáké zvýšení origo plexi na 1150 a pokud by to nefungovalo, tak pak se uchýlím k zafinancování něčeho seriově vyráběného. Tak snad to bude fachčit
Jedla
Nechci zakládat nové vlákno a myslím, že to není dotaz zase až tak moc od věci...
Je znatelný v reálu rozdíl v plexi GS a GSA? Tvarově a uchycením je mi to jasné, ale nevím jak v praxi. Přehodil jsem si je a teď jen doufám, že to bylo k něčemu dobré...
Upravil radosek dne 09.01.2010 21:19
to radosek: pročti si tohle vlákno, psal jsem poznatky mezi plexi GS a
GSA. Je jen můj subjektivní názor, nikomu ho nevnucuju. Měřím 170 a u GSA plexi mi nevyhovoval úhel, šlo mi to přesně do helmy.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
No tak to je přesně to co se mi válí někdě v šuplíku v garáži, akorát mám ten originál od MV. Musím změnit tvar toho přídavnýho plexi a zase to tam zkusím dát. Na 1150 se to teda pěkně třepe a to origo plexi je dost namáhaný. Jinak moc pěkná garážovka a cena odpovídá výrobku, dobrá práce.
A co jsem se dočetl hlouběji ve vlákně - k tomu Cabergu Justissimo...
Měl jsem ho zároveň s obyčejnou Airoh s kšiltem a plexi. Jeden chlap, jedna motorka, dvě helmy. Ten Caberg je samozřejmě bez kšiltu a dělal randál jak blázen. Airoh nic...
tak to sorry to jsem neveděl, že máš 12. Ale co jsem slyšel tak si plexi na 12A dost pochvalujou, je to pry nebe a dudy než u 11,5. Tak at dobře slouží.
Taky jsem vyměnil na 1200 plexi z GS za GSA a rozdíl je fakt markantní. Chybí mi jen opěrná hrazda, bez ní jsem si netroufnul jet víc než 130,abych plexi neulomil.. Už mi chybí jen boční deflektory na nádrži,ale ty už mám zamluvené v Autecu