Má někdo zkušenosti s Revit nepromokem? Moc ohlasů jsem nenašel, jezdí v tom někdo? Je to srovnatelné s tím nepromokem od Scotta? Z lídlu mi nepromok v bouřce za 15min proteče...
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
madmike83 napsal:
Má někdo zkušenosti s Revit nepromokem? Moc ohlasů jsem nenašel, jezdí v tom někdo? Je to srovnatelné s tím nepromokem od Scotta? Z lídlu mi nepromok v bouřce za 15min proteče...
Ahoj s batůžkem máme nepromokavou kombinézu od Revitu, něco podobného tomuto, nejspíše o generaci starší :
a nemohu si ho vynachválit - loňský rok - v Alpách, déšť a sníh bez přestání 3 dny v kuse a na moto bylo neuvěřitelně pohodlno, teplo, sucho - i batůžek za celé 3 dny neměl jedinou negativní poznámku a jízdu si užila :-) - takže to je samo o sobě důkaz správné funkce :-)
BMW R1150 GS Adventure 2002
To bude stejný materiál jako u té dvoudílné, jak dobře se do toho navléká? Byl i silnější déšť? Slabší déšť vetšinou není problém.
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
Pršelo opravdu hodně, že by to bylo mrholení to opravdu ne. A jak jsem psal - soustavně celé 3 dny.
Jen pro představu - mám 47 nohu, 186 na výšku a s menším cvikem se do toho dá vklouznout docela dobře i v botech :-) svlékání bylo vždy až po cca 4 hodinách - oběd, večeře, ale také se dalo, takže za mě určitě spokojenost :-)
BMW R1150 GS Adventure 2002