Emilio napsal:
Bečkajak tam bylo vůbec?Pěkný fotky!Nebyl tam napsaný příští termín?Chtěl bych se tam podívat,ale musím pořídit pinska s plechama a rovnýma řidítkama,na báwu nechci jet kvůli sol a zinkání o zem....
bylo pěkně jako vždycky. baví mě to bivakování. Válíš se, žereš chlastáš-pohoda.Chce to jet aspon od čtvrtka do neděle. škoda že bylo málo sněhu.Ideální stroj je nějaká stará jawka, čz..
tak zase za rok-už po 8
hlavně, že je pivo ftlamě
já už nic neplánuju páč bych se tam asi nepodíval nikdy
jak vo tom budu mlýt tak si zase určitě něco polámu a pojedu tam jako letos
takže bez plánu vzhůru příštímu ročníku teda doufám viď ,, bečka,,,,
ten ví vo čom mluvím asi po 5té
když ho miluješ není co řešit
Ha, aha. Daj se ty CMN jeste koupit? Nebo kdyby mi nekdo chtel nascanovat ten clanek do mailu, vubec bych se nezlobil.
Ani nevim, ze tu takovyho dobrodruha mame
Když jsem letos byl na Eleffantu s Honzou a Shimim, tak jsme takkhle bydleli. Stan se nám v noci trochu rozjel a dokonce se i tyčka zlomila. No vím nad čím přemýšlíte, ale není tomu tak. Jen jsme spali, ale zato v kopci a sjížděli jsme i se stanem. Víc nic.
Cycli přiložený následující obrázek:
[78.68Kb]
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
toto zbylo po banderovcích s nimiž jsme v noci (hlavně s jedním) plyně mluvili a dokonce jsme ho učili mluvit česky a on nás banderovsky. Docela nám to šlo.
[90.07Kb]
Upravil Cycli dne 08.02.2009 08:44
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
myslel jsem, že to tam dotáhl autem. Já bych na tom nejezdil ani kolem baráku. Potkali jsme ho s Honzou u Hradce Králové když mu došel benzín
[52.39Kb]
Upravil Cycli dne 08.02.2009 08:57
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi