Severní Čechy - vyjížďky, setkání, srazy, akce ...
Přidané 14.04.2010 21:46
To jo, s Tomem si zase asi užijem (teda pokud vyjedu...). Kroužek v autě není, obrátil jsem ho naruby a nic, tak doufám, že bude v Barumu
BMW GS = stroj na radost
Přidané 14.04.2010 22:23
bubo napsal(a):
To jo, s Tomem si zase asi užijem (teda pokud vyjedu...). Kroužek v autě není, obrátil jsem ho naruby a nic, tak doufám, že bude v Barumu
Přidané 15.04.2010 18:03
Kroužek mám, byl v Barumu u vyvažovačky. Ještě to ale nemám úplně ready, zřejmě jsem domrvil čidlo ABS, jak jsem to tam dotáhnul bez toho kroužku (jsem to ale jelito bezmasý ).
Vyvažujou, kola musíš dovézt sundaná z motorky. Platil jsem 420, ale bylo to přes kámoše, který tam má nějakou slevu (netuším, jak velikou), takže to bude ve finále ještě o fous dražší. Uvidím, jak to bude vyvážený, příště ale asi zkusím ten Pneuservis Petr, co jsem na něj dával tip Soldimu, tohle mi přišlo docela drahý. Za přezutí Dakara komplet s vyvážením a sundáním z moto jsem platíval tuším 300.
BMW GS = stroj na radost
Přidané 15.04.2010 20:20
bubo napsal(a):
Tak kolo je namístě, čidlo ABS zalepené (snad bude držet), takže jsem připraven
Tak jo nedele plati, ale v 10 hod na Essu. My mame se soldim trochu problem, nemame gumy, Mitas jaksi stavkuje.... zatim dodal jen predni a slibuje pristi zavoz.... Dak bud to dam na silnicnich a nebo tam dam opravdu hard gumy, co mam doma.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Přidané 15.04.2010 21:44
Soldier napsal(a):
No a já se tak těšil na ten lesík
Nemáš tam ještě nějaké starší špunty, nebo jsi je nechal Rybízovi ?
Mam starsi Karroo... zadek uz dost sjety a nebo skoro novy E07 najeto na nich tak cca 7-8000 km :-) ty ti klidne necham ale je to jedno prevlekani na vic, ale asi to nemine ani me, tak kdyby jsi je chtel jso k dipozici, rybiz se neozval
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Přidané 15.04.2010 21:49
bubo napsal(a):
Kroužek mám, byl v Barumu u vyvažovačky. Ještě to ale nemám úplně ready, zřejmě jsem domrvil čidlo ABS, jak jsem to tam dotáhnul bez toho kroužku (jsem to ale jelito bezmasý ).
Vyvažujou, kola musíš dovézt sundaná z motorky. Platil jsem 420, ale bylo to přes kámoše, který tam má nějakou slevu (netuším, jak velikou), takže to bude ve finále ještě o fous dražší. Uvidím, jak to bude vyvážený, příště ale asi zkusím ten Pneuservis Petr, co jsem na něj dával tip Soldimu, tohle mi přišlo docela drahý. Za přezutí Dakara komplet s vyvážením a sundáním z moto jsem platíval tuším 300.
K petrovi to hodim asi ja, trochu se zname, uz mi to jednou delal a jednou jsme chlastali na morave, chtel za kolo 100,- ale umi vyvazit jen predni, tak ja asi dam ty drapaky at to v nedeli zvladnem
Přidané 15.04.2010 22:31
No jo tomu Petrovi jsem volal, právě že neumí vyvážit ale prej to dělá někdo kousek od něho.Mohli by jsme se u něj sejít kolem jedenácté v sobotu a já bych se kouknul jak vypadaj ty karoo a kdyžtak bych je tam na týden hodil.
Přidané 16.04.2010 08:02
Na podzim jsem měnil zadní gumu na 12GS, přezouval jsem to u Moto Riegel, ale neměl přípravek na vyvážení letmáku, tak mě poslal právě k Petrovi.
Byl tam starší pán (asi otec), nejdřív pořád tvrdil že to nejde, já jsem tvrdil, že to jít musí, když mě k němu poslali a čekali jsme na syna, který to rozsekne. Pán dodělal auto, mrknul na kolo, řek "Dej to sem" a za pět minut jsem odjížděl s vyváženým kolem, takže to šlo
BMW GS = stroj na radost
Přidané 16.04.2010 08:35
bubo napsal(a):
Na podzim jsem měnil zadní gumu na 12GS, přezouval jsem to u Moto Riegel, ale neměl přípravek na vyvážení letmáku, tak mě poslal právě k Petrovi.
Byl tam starší pán (asi otec), nejdřív pořád tvrdil že to nejde, já jsem tvrdil, že to jít musí, když mě k němu poslali a čekali jsme na syna, který to rozsekne. Pán dodělal auto, mrknul na kolo, řek "Dej to sem" a za pět minut jsem odjížděl s vyváženým kolem, takže to šlo
Přidané 16.04.2010 08:36
Soldier napsal(a):
No jo tomu Petrovi jsem volal, právě že neumí vyvážit ale prej to dělá někdo kousek od něho.Mohli by jsme se u něj sejít kolem jedenácté v sobotu a já bych se kouknul jak vypadaj ty karoo a kdyžtak bych je tam na týden hodil.
Hele nejlepsi by bylo kdyby jsi se v sobotu zastavil u me a vybral jsi si, ja ti je pak klidne autem k nemu hodim at ti je prevlikne, ja bydlim kousek za Vratislavicema tak to neni k nemu tak daleko
Přidané 16.04.2010 08:55
Kdyby se chtel nekdo projet, zitra kolem poledne vyrazim do Drazdan do Pola. Pokud teda pocasi dovoli.
Pola tam jsou dve, tak budu doufat, ze si tam vyzkousim a prohlidnu Schuberthku
Přidané 16.04.2010 19:17
adventure73-pardal napsal(a):
Soldier napsal(a):
Hele nejlepsi by bylo kdyby jsi se v sobotu zastavil u me a vybral jsi si, ja ti je pak klidne autem k nemu hodim at ti je prevlikne, ja bydlim kousek za Vratislavicema tak to neni k nemu tak daleko
Pneu bych bral... Díky za mail, když já se na net nedostanu běžně přes tejden. Jestli máš ještě ty touancky tak je beru, Karoo si asi bere Lukáš. Takže já bych je třeba vzal i s Mitasama alespoň je vyzkouším... Tak řekni kdy a kde...
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
Přidané 16.04.2010 20:16
Alda napsal(a):
Kdyby se chtel nekdo projet, zitra kolem poledne vyrazim do Drazdan do Pola. Pokud teda pocasi dovoli.
Pola tam jsou dve, tak budu doufat, ze si tam vyzkousim a prohlidnu Schuberthku