Ja jsem je teda pred zasroubovanim cervika trochu zatlacil, takze kdyz na motorce sedim, byl v nich trochu podtlak. Ale myslim, ze za ten rok uz si vzduch zase nasaly.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Výmena oleja a gufier v prednej vidle - návod a poznatky
Přidané 03.04.2021 19:03
Ahoj,tak jsem to rozluchnul taky,neboť mi ve 150 tis začla téct přední vidle a otázka zní,jak to je to ( odvzdušní ) mám kluzák zatlačit dolů zašroubován šroubek?? To pak dostat nahoru do brýlí dá hodně práce a kluzáky budou vlastně Ma snahu tlačit kolo jakoby nahoru?
Když to udělám obráceně a kluzák vytáhnu jak v polském videu bude to naspinovane a špatně stlačitelné takže jako tlačí kolo k zemi.
Jak je to tedy správně ?
Děkuji odborníci
Přidané 04.04.2021 07:48
magoss napsal:
Ahoj,tak jsem to rozluchnul taky,neboť mi ve 150 tis začla téct přední vidle a otázka zní,jak to je to ( odvzdušní ) mám kluzák zatlačit dolů zašroubován šroubek?? To pak dostat nahoru do brýlí dá hodně práce a kluzáky budou vlastně Ma snahu tlačit kolo jakoby nahoru?
Když to udělám obráceně a kluzák vytáhnu jak v polském videu bude to naspinovane a špatně stlačitelné takže jako tlačí kolo k zemi.
Jak je to tedy správně ?
Děkuji odborníci
Spravne je za C jak pise milan. Melo by se to přitahovat když je moto na kolech a trubka v brýlích.takze plus minus tak nějak.a konec debaty.
Kupredu spatki ni krok...
Přidané 04.04.2021 08:49
Ale k tomu je jeden postup,akorát nesmíte sledovat co kde jakej jouda natoci na internet...tak jako naše mlada peče podle mobilu a pak se maji slepice dobře....
Kupredu spatki ni krok...
Přidané 04.04.2021 09:32
Tak tedy podle servisáka no..Loni mi ruplo gufero v Rumunsku tak jsem to musel řešit v servisu tam,jinak to nešlo.Od té doby to teče podstatně méněTak to chci udělat nyní pořádně.
Upravil flaxa dne 04.04.2021 11:09