A tady jeden z dukazu pravosti PD.Podpis Gastona Rahiera.Samozrejme po 26 letech a pouzivani tankvaku uz neni 100%.
vevis přiložený následující obrázek:
[72.03Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
easyrider napsal:
co ten olejový chladič, necháš ho tam?? nebo půjde do originálního stavu?
Jo necham ho tam.!Spousta lidi si ho dava i na osmdesatku a novej stoji asi 10000kc.
Tuhle motorku beru jako dlouhodobou investici a jednou bych ji chtel komplet rozebrat a vsechno pretesnit,ram a motor opticky zrenovovat atd.Tak orig.stav budu resit az jednou pri tom.Zatim na to nemam cas,ani zrucnost,tak to asi hned tak nebude.
Teda Vevis, 3 x BRAVO!!! Krásně zachovalej kousek nenapadenej kutilem. Těch tady moc nebude. No jak jsem Ti už psal, kdyby jsi sháněl garážmistra...
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
Krásnej veteránek Já pořád pokukuju po týhle http://cgi.ebay.d...2c5b842192 - do garáže by se mi ještě vešla, ale když jsem na tom ještě nikdy nejel, tak netušim co od toho čekat
MALI napsal:
Krásnej veteránek Já pořád pokukuju po týhle http://cgi.ebay.d...2c5b842192 - do garáže by se mi ještě vešla, ale když jsem na tom ještě nikdy nejel, tak netušim co od toho čekat
Jako za kulomet paní... přikrčit a mírně předklonit
No to bylo divoky obdobi, mel jsem tusim 11ku a i 100ku (ne PDcko). Vypoved v praci, zadny misto v garazi, tusim 3 motorky zaroven (minimalne jeste Dominator, mozna GSX-R 1000). Chtel jsem si jedno GSo nechat, nakonec prodal obe. A tedka mam novou praci, moznost vyjet na delsi dovolenou, 2 boxery v garazi a tak mi to vyhovuje.
Tohle PDcko jsem dovezl z Nemec, koupeny pres Ebay. Chvilkama jsem byl uz zoufalej a porad s Vevisem resil nejaky dvouventily, co se objevovaly ruzne po inzeratech. Vydrzel jsem a koupil tenhle kousek - predelana predni brzda, zadni buben, 3 kufry H-B, MRA predni plexi s nastavcem Wunderlich (ten jsem ale sundal), rozsireni pedalu brzdy, vyhrivany rukojeti a nejaky pridavny svetla (musim jeste na ne mrknout co je to zac), hromada dalsich dilu (startery, zadni tlumic, chromovany ramy na kufry,...), od vseho papiry. Super kousek. Doufam, ze se objevim na srazku v Machove, ze mi to vyjde.
Taky doufam ze se ukazes!A tve motorce !A doufam,ze se tady za par tydnu neobjevi v inzerci!