Diky moc. SIDi co mam tak taky vzpominam, ze byly tesne,takze snad nemam atip nohu a dam v nich i ty pamatky. Kdyz jsem v MX Sidickach prosel Prachovske skaly, tak me uz snad nic neprekvapi
Kdyby je někdo sháněl, tak tady je dobrá cena : http://www.mxtech...y-GORE-TEX Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Diky.Myslel jsem,ze uz nejsou k sehnani.Mam objednano!Tak snad je opravdu maj a dojdou.Doufam,ze cislovani tak nejak sedi.Objednal jsem stejne cislo,jako mam vetsinu bot.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis: Nemáš zač chlape, ony k sehnání jsou ale za 6 tyček, takže dobrej litr doma.
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Tak boty jsem vcera objednal a do poznamky napsal,ze si cislem nejsem uplne jist,jestli to pripadne pujde vymenit za o cislo vetsi.Dnes mi pani volala,byla hrozne ochotna a zjistila mi velikost vlozky u 44 a 45.Podle svych bot jsem zjistil,ze potrebuju 44,5.To nedelaj,ale vzal jsem radsi 45.Lepsi o pul cisla vetsi nez mensi.Zitra mi je posilaj.Takze zatim za pristup a ochotu!
99% bot kupuji vel. c. 43. Infinity jsem rysknul zaslanim z Pola taky ve velikosti 43 a sedej. Takze velikosti odpovidaji standardu EU.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Tak boty mam uz par dni doma.Jsou mi asi o pul cisla vetsi pri slabe ponozce.Tak jsem do nich dal vlozku a ok.
Predpokladam,ze pri dlouhodobem sezeni na motorce noha spis trochu natece nez zhubne.
Tak mě už dneska taky dorazily, boty beru 45, tyhle mam taky 45 a pohoda, sednou jako ulitý. Překvapilo mě, že jsou tak lehký, přesky jsou asi otázka zvyku, za mě
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Aniz bych toto tema cetl,tak jsem si je taky dneska obednal za 5250KC. Zdase,ze se bramborari budou poznavat podle boticek
Nebýt BMW,už bych znovu nezačínal
mám je chvilku. ještě jsem je nezkoušel na stroji ale určitě to bude super jak to každej vychvaluje Chtěl jsem se zeptat čím to impregnovat? Něco jako Nik Wax? (určeno na GoreTEX)
V loňském roce jsem je kupoval v polo.de a kamarád je našel i tady.Ceny myslím víc než dobrá
http://www.hein-gericke.de/bekleidung/motorrad-bekleidung/boots-shoes/tuareg-rallye-ii-gtxr-stiefel-schwarz-15195.html
Trochu me na nich stve zapinani tech prezek.Kdyz zapinam,tak konec prezky jakoby narazi na konec kuze vedle prezky a jde to spatne.Dela vam to taky nekomu?