Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře
Strana 4 z 8:   1    2    3    4    5    6    7  ...  8  

SIDI Adventure GoreTex
TomasTT
Přidané 12.07.2014 00:24

Registrace: 15.03.07
Boty se ve výrobě nijak netestuji. Říkám lidem at je vyzkoušeji treba ve vane dřív než v nich vyrazí na dovolenou apod. Jednoznačně na reklamaci, neni co řešit.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
raptor
SIDI Adventure GoreTex
Přidané 12.07.2014 07:14

Registrace: 19.06.13
hlavne ak by mal predajca problem s tym ze si ich testovat v rybniku tak mu mozes obratom povedat ze test v dazdi dopadol rovnako zufalo

nemaju co premokat.... inak toto je velmi zvlastne, poznam cloveka kt. premokaju aj CrossFire... a vsetkym ostatnym co maju tie topanky nepremokaju

asi pondelkovy taliansky kus..
live fast, die young
be wild, have fun

www.motoraptor.sk
Paul
SIDI Adventure GoreTex
Přidané 12.07.2014 11:57

Registrace: 04.03.11
Crossfire není z výroby bota nepromoková, to že nepromoknou je řekl bych "vedlejší produkt". Ale většina první verze vodu nepustí, druhá a SRS promoknou snad všechny.

kastan
SIDI Adventure GoreTex
Přidané 12.07.2014 23:31

Registrace: 29.12.13
Taky souhlas s okamžitou reklamací. Já po koupi v nich stál půl hodiny ve vaně naplněné tak akorát, aby mi nenateklo vrchem. Pokud v nich pojedeš na motce hodně rychle, je to jako bys to vzal vapkou :-) . Mě udržely vodu i při 180 a nožka jak v bavlnce :-) . S reklamací určitě problém nebude. Držím palce ...

TomasTT
SIDI Adventure GoreTex
Přidané 13.07.2014 10:12

Rozhodne nebude.. Musí to vydržet. doporučuji nechat botu výschnout než ji posles na reklamaci
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
vojta s
SIDI Adventure GoreTex
Přidané 14.07.2014 11:46

Registrace: 19.09.08
Plánuji taktéž koupit Sidi Adventure, akorát nevím jakou velikost. Mám Forma Adventure vel. 46 a když jsem si zkoušel ty Sidi ve velikosti 46 tak mě na délku byly ok, akorát jsem je lehce cítil na malíčku a nártu. Je lepší brát 47 nebo doufat, že se 46ky roztáhnou? Máte někdo zkušenost s rozdílem velikostí mezi Formou a Sidi?
Díky

karelturon
SIDI Adventure GoreTex
Přidané 14.07.2014 12:22

Registrace: 02.08.12
Panove jak ty boty 'perete'? Mam je uz nejakou dobu a ted po 14 dnech na balkane nevoni uplne po fialkach Grin ...je na to nejakej specialni pripravek jako treba na goretex bundy? Diky za tip Smile

Paul
SIDI Adventure GoreTex
Přidané 14.07.2014 13:02

Registrace: 04.03.11
vojta s napsal:
Plánuji taktéž koupit Sidi Adventure, akorát nevím jakou velikost. Mám Forma Adventure vel. 46 a když jsem si zkoušel ty Sidi ve velikosti 46 tak mě na délku byly ok, akorát jsem je lehce cítil na malíčku a nártu. Je lepší brát 47 nebo doufat, že se 46ky roztáhnou? Máte někdo zkušenost s rozdílem velikostí mezi Formou a Sidi?
Díky

Mě trošku povolily, ale velikost Ti teď neřeknu. Taky jsem přecházel z Forma na SIDI. Jestli chceš vědět přesný velikosti, napiš mi o víkendu.

TomasTT
SIDI Adventure GoreTex
Přidané 14.07.2014 14:04

karelturon napsal:
Panove jak ty boty 'perete'? Mam je uz nejakou dobu a ted po 14 dnech na balkane nevoni uplne po fialkach Grin ...je na to nejakej specialni pripravek jako treba na goretex bundy? Diky za tip Smile

Hele já to nikdy nemusel řešit ale do bot jsem používal takové modré pytlíky s nějakým práškem, který docela hezky boty provoní. Zapomněl jsem jak se to jmenuje, používám to i na další sportovní boty, vysouší to vlhkost apod. Zaboha si teď nevzpomenu jak se jmenují a mám je v golfových botách co jsou teď v kufru auta u kamaráda, takže se nepodívám. Stojí to řádově kolem stokoruny. Botavan?

Jinak jsem boty po letošním maroku normálně vypral v pračce. Nevím jestli to je OK nebo ne ale situace byla fakt kritická. Skoro 3 týdny dennodenního nošení, kdy do bot tečou litry potu, to byla fakt síla. Normálně jsem vyndal vložky, a boty zamotal každou do osušky, celou pračku jsem vyplnil ručníky a vypral jsem to na 30°C tekutým práškem Nikwax. Nechal jsem je 3 dny vyschnout a pak jsem kůži napustil černým Nikwaxem na goretexovou obuv a jsou jak nový. Fakt naprosto bez následků.

Jinak normální čištění dělám hadicí a kartáčem a ten černý nikwax nebo jiná pasta na kůži která nezavře póry a to musí stačit.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz

www.touratech.cz
IvoGS
SIDI Adventure GoreTex
Přidané 14.07.2014 14:29

Registrace: 25.06.13
karelturon napsal:

Ahoj,
na zápach údajně pomáhá strčit jakékoliv boty do mrazáku,
ten můj je ale příliš malý,tak osobní zkušenost nemám :-).

radovant
SIDI Adventure GoreTex
Přidané 14.07.2014 14:31

Registrace: 30.08.12
IvoGS: ale to nesmrdi jenom dokud je mas v tom mrazaku, ne Smile

mjaklovsky
SIDI Adventure GoreTex
Přidané 14.07.2014 14:53

Registrace: 18.02.14
Já jsem fakt vojta, říkal jsem si, že snad nemám takovou smůlu, abych si koupil vadný boty a měl jsem pravdu. Boty jsou v pořádku, jenom jak jsem stál v tom rybníku, tak jsem měl vodu cca 1 cm pod okrajem bot. Ale tam už není bota chráněná, on ten goratex končí zhruba 5 cm pod okrajem. Tak jsem to prověřil znova, lépe a vodu nepropouští Smile. Tak pardon za zmatky a každopádně děkuji za rady Smile
U cant buy happiness but u can buy a motobike and that´s pretty close......true story!!!!!! Smile

IvoGS
SIDI Adventure GoreTex
Přidané 14.07.2014 15:10

Registrace: 25.06.13
radovant napsal:
IvoGS: ale to nesmrdi jenom dokud je mas v tom mrazaku, ne Smile

Mrazem se spálí bakterie a kvasinky,které ten smrad vyrábějí.
Zkus to na teniskách.Poradili mi to sportovci.Wink

maser
SIDI Adventure GoreTex
Přidané 14.07.2014 15:17

Registrace: 07.09.10
to jo, ale některé bakterie jsou schopné přežít i mráz a ničí jen bod mrazu blížící se k absolutní nule

omar71
SIDI Adventure GoreTex
Přidané 14.07.2014 15:35

Registrace: 07.10.11
TomasTT napsal:
karelturon napsal:

Hele já to nikdy nemusel řešit ale do bot jsem používal takové modré pytlíky s nějakým práškem, který docela hezky boty provoní. Zapomněl jsem jak se to jmenuje, používám to i na další sportovní boty, vysouší to vlhkost apod. Zaboha si teď nevzpomenu jak se jmenují a mám je v golfových botách co jsou teď v kufru auta u kamaráda, takže se nepodívám. Stojí to řádově kolem stokoruny. Botavan?

Jinak jsem boty po letošním maroku normálně vypral v pračce. Nevím jestli to je OK nebo ne ale situace byla fakt kritická. Skoro 3 týdny dennodenního nošení, kdy do bot tečou litry potu, to byla fakt síla. Normálně jsem vyndal vložky, a boty zamotal každou do osušky, celou pračku jsem vyplnil ručníky a vypral jsem to na 30°C tekutým práškem Nikwax. Nechal jsem je 3 dny vyschnout a pak jsem kůži napustil černým Nikwaxem na goretexovou obuv a jsou jak nový. Fakt naprosto bez následků.

Jinak normální čištění dělám hadicí a kartáčem a ten černý nikwax nebo jiná pasta na kůži která nezavře póry a to musí stačit.

jmenuje se to BATAVAN a musim rict ze to je funkcni

TomasTT
SIDI Adventure GoreTex
Přidané 14.07.2014 15:38

Jo, tak jsem nebyl moc vedle. Batavan. Jde to koupit třeba v obchoďáku v prodejnách Baťa a určitě i po netu. Vydrží to celou sezónu. Ještě na smrad existují takové antibakteriální spreje do sportovní obuvi ale třeba fitness boty apod jsem vždycky vyřešil pračkou.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz

www.touratech.cz
Geralt
SIDI Adventure GoreTex
Přidané 14.07.2014 16:42

Registrace: 06.11.07
Sidi jsou super boty, ale na moji nohu nesedí. Pořídil jsem Alpunestars Toucan (také Gore-tex bota) a musím subjektivně říci, že sedí neskutečně (za mne lépe než Sidi adventure). Testováno pul hodiny v potoce - nepropustí. Je fakt důležité jestli bota sedí.
KTM 1190 Adventure R

schrek
SIDI Adventure GoreTex
Přidané 14.07.2014 17:21

Registrace: 24.08.10
shimanski : jsme na tom uplne stejne, ale i kdyz mi bota SIDI nesedi porad ji povazuju za nej botu , kdyby mel Toucan kloub bylo by to nastejno
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček Smile

http://
Geralt
SIDI Adventure GoreTex
Přidané 14.07.2014 17:32

Registrace: 06.11.07
Jenže Toucan kloub mají Wink Mně osobně se ani u Sidi Adventure nelíbí ten spodek boty (špička, nárt), vypadají jako old school pohorky. Toucany vypadají pro mne i lépe, krom toho že mi lépe sedí. Jediné, co mi trochu vadí je vrzání kloubu, jsem slyšet dřív než vidět... Smile Ale to je drobnost, máznu je a bude to zase na chvíli good.
KTM 1190 Adventure R

schrek
SIDI Adventure GoreTex
Přidané 14.07.2014 18:41

Registrace: 24.08.10
bohuzekl te zklamu, ale Alpine Star nemaji kloub Smile, pokdu tvoje maji tak mi posli foto
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček Smile

http://
Strana 4 z 8:   1    2    3    4    5    6    7  ...  8  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 42
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,704
Nejnovější člen: Rejnok

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.95 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI