Je s tím bohužel problém a to z důvodu, že nejde libovolně přidávat další udaje do stávající tabulky, kde je profil uživatele. Dá se to sice řešit, ale je to pro mě trochu komplikované. Zatím skype dej třeba do svého popisu.
Já to tam vyřešil, že jsem do kolonky ICQ napsal skype - cyclibmw a je to.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Do odkazů jsem zařadil nové linky. Na ing Radovana Jirků, co cestuje na svém BIGu http://www.bmwgs....p?cat_id=5 a pro cestovatele na východ jsem přidal formuláře a ceny víz do blízkých i dalekých zemí http://www.bmwgs....?cat_id=10 Stránky jsou v seznamu označeny jako "NOVÝ" a jsou poslední.
Upravil Cycli dne 17.12.2007 19:22
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Ty brďo.
Sem si ani neuvědomil, že sou stránky teprv od loňskýho jara.
Sou moc pěkný Miloši. A hlavně funkční.
Na to jak mám málo času jsem na nich poměrně často.
Díky místním diskusím sem dal dohromady závadu na brzdách a taky si objednal správný gumy TKC-80. Místo ojetých Sirac, se kterými jsem to koupil.
Chtěl sem původně jezdit jen po silnici, ale i nformace na těchto stránkách mne na tolik dostaly, že se chystám přihlásit do nějaké té Enduro školy. Asi k tomu Bumbácovi. Už se na to těším.
Taky se docela těším na to plánované setkání lidí z tohoto webu. To bude určitě taky super.
Trochu mne mrzí, že tu toho moc není o 650kách (asi je jich míň nebo co).
No to neva, věřím, že to časem změní. Až s tím svým Dakarem budu mít nějaké zkušenosti, tak se zde o ně podělím.
souhlas, super stránky, dobře se tu orientuje, užitečné rady a je toho spousta co chválit.co se týká setkání určitě bych taky dorazil, snad se něco zorganizuje.
jinak pokud máš 650 a hledáš nějakou radu nebo zkušenost zkus spřátelený web. www.funduro.cz
Co se týká řady F 650, tak kolikrát nestačím spravovat stávající články. Pokud by se někdo našel, koho hodně zajímají tyto mašiny a chtěl by dopňovat k nim informace na bmwgs.cz, tak budu jen rád. Stačí jen, aby mě napsal.
Luboss napsal:
Miloši-mám pocit,že je k dispozici málo smajlíků.Používají je skoro všichni a myslím,že těch 9 nedokáže vystihnout všechny moje xichty,když píšu
tak si přilož svoji fotku....
Minule jsem to zkoušel a nešlo mi to.Nakonec tam tu fotku musel dát Cycli.
Tak jsem si udělal takovou malou statistiku za necelý únor. K 1.2.2008 bylo v diskusi 11671 příspěvků, teď jich je 13791, rozdíl je 2120. Když to vydělím počtem dnů 27, tak mi vyjde 78 příspěvků na den. To se nedá všechno přečíst
To máš pravdu Miloši. Fakt se to nedá vše přečíst. Byly doby kdy jsem to stíhal, ale ted už tomu tak není. Ovšem jen tak dál.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
jo to by sme mohli pak vyrabet transynvalskej gulas
Upravil zmijon dne 26.03.2008 19:38
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Statistika za březen:
K 1.3.2008 bylo v diskusi 13791 příspěvků, dnes je 17420, rozdíl je 3629, tj asi 120 příspěvků za den.
Počet uživatelů: 509
Počet návštěv 442 211