Nejvíc mě s.e.r.e to otevírání plexi za jízdy jak píše Vlastik, je zřejmě způsobeno opotřebením těch zoubků pro polohování plexi, protože zhruba po roce se začalo otevírat a po výměně plexi to dalo chvilku pokoj, prostě jsou ošmrdlaný zoubky nejen na plexi, ale i na protikuse.
To se dá koupit.Už mám druhý,protože jedny mi prdly,když mi spadla helma na zem kšiltem.Ale to co píše Vlastík to není,protože píše,že ji měl 4x na sobě.Kdyby to místo pověšení na hřebík trochu pošteloval,tak by to bylo dobrý.A ve štelování musí být mistr,když má ty dvouventily
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Nejvíc mě s.e.r.e to otevírání plexi za jízdy jak píše Vlastik, je zřejmě způsobeno opotřebením těch zoubků pro polohování plexi, protože zhruba po roce se začalo otevírat a po výměně plexi to dalo chvilku pokoj, prostě jsou ošmrdlaný zoubky nejen na plexi, ale i na protikuse.
To se dá koupit.Už mám druhý,protože jedny mi prdly,když mi spadla helma na zem kšiltem.Ale to co píše Vlastík to není,protože píše,že ji měl 4x na sobě.Kdyby to místo pověšení na hřebík trochu pošteloval,tak by to bylo dobrý.A ve štelování musí být mistr,když má ty dvouventily
To máš pravdu.ve štelování jsem opravdu mistrale to neznamená že se budu rejpat v někakém plastovém křápu za pár kč.Navíc to otvírání za jízdy mi ze všech chyb co jsem napsal vadí nejméně.Nicméně kdyby někdo chtěl tak je na prodej
To máš pravdu.ve štelování jsem opravdu mistrale to neznamená že se budu rejpat v někakém plastovém křápu za pár kč.Navíc to otvírání za jízdy mi ze všech chyb co jsem napsal vadí nejméně.Nicméně kdyby někdo chtěl tak je na prodej
Jakou máš velikost kokosu
Pošly foto a třeba si ji vezmu...teda pokud mi bude a prodáš ji
Diskuze o Uvex už jsou trochu zbytečny, koupiš už jen v omezené míře, už se prostě neděla. Jak ten NOX tak Acerbis mam na krámě a kvalita odpovída ceně, ten NOX si myslim je trochu lepší. Skladem je myslim ted jen poslední XL ko. Pokud se chces pohybovat v hladině okolo 3000,- tak ten vyprodejovy Uvex je dobrá volba.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Mám asi 10tiskm najeto s Uvex Enduro (koupena za 2,5 tis.Kč od jednoho člena, prakticky nepoužitá). Trochu mi vadí jen toto:
-měkký kšilt, který občas vibruje a vydává zvuky
-ventilace bez možnosti regulace (v létě pohoda, v zimě dost fouká dovnitř)
-když plexi nedosedne úplně dolů, opět při vyšší rychlosti "píská"
-za deštivých dnů je nutné občas pootevřít plexi, jinak se mlží
Na druhou stranu mi vyhovuje, že mě nijak netlačí sluneční brýle, které jsem si zvykl používat prakticky pořád (v noci samozřejmě čiré). Kupuju v pracovních oděvech brýle cca za stovku, Uvex nebo 3M.
Myslím, že přilba je věc hodně individuální, je nutné vybírat a zkoušet. Žádná univerzální moudra tady neplatí, každému vyhovuje něco jiného.
Upravil Krizus dne 30.11.2012 11:37
Co se mlžení týká, kdysi jsem si namontoval na C2 Pinlock z Nolanky (někde jsem to tu napsal)
výsledek byl, že v - 5°C mi zamrzlo plexi jen kolem Pinlocku takže super!
Moni už to chystám, Pinlock je koupenej, jen se ktomu dokopat.
mara napsal:
Co se mlžení týká, kdysi jsem si namontoval na C2 Pinlock z Nolanky (někde jsem to tu napsal)
výsledek byl, že v - 5°C mi zamrzlo plexi jen kolem Pinlocku takže super!
Moni už to chystám, Pinlock je koupenej, jen se ktomu dokopat.
To hacker:
zapoměl jsem říct, ta Acerbiska se prý hodně mlží.
Předpokládám, že nějaké antifog přípravky jste zkoušeli...?
Sklolaminátová kompozitní helma kategorie Dual Sport Adventure pro čtyřkolky, enduro a supermotardy s vysokou variabilitou a příznivou cenou. Díky konceptu „tři helmy v jedné“ můžete tuto přilbu používat jako integrální nebo off-roadovou, s plexištítkem nebo motokrosovými brýlemi, s kšiltem i bez kšiltu.
- Bezpečná skořepina Shell Tricomposite Fiberglass
- Účinný ventilační systém se dvěma větracími otvory
vpředu a vzadu
- Polohovatelné plexi s úpravou proti poškrábání a mlžení
- Rychlá výměna plexi bez použití nářadí
- Zapínání dvojitými D-kroužky
- Komfortní antialergický vyjímatelný a pratelný interiér
- Povrch přilby přelakován vysoce kvalitním
bezbarvým lakem
3990,- Kč váha 1350g
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
xHackerM napsal:
To než tu LS2 tak raději Uvex Enduro.
Proč?
Protože Uvexu mám a jsem s ní narozdíl od všech spokojený - kromě toho antifogu. A s LS2 zkušenosti nemám a nikdy jsem po těch helmách nepátral. Každopádně alternativa to určitě je.
Pardal napsal:
Diskuze o Uvex už jsou trochu zbytečny, koupiš už jen v omezené míře, už se prostě neděla. Jak ten NOX tak Acerbis mam na krámě a kvalita odpovída ceně, ten NOX si myslim je trochu lepší. Skladem je myslim ted jen poslední XL ko. Pokud se chces pohybovat v hladině okolo 3000,- tak ten vyprodejovy Uvex je dobrá volba.
Máš nějaké zpětné vazby od zákazníků na mlžení plexi u Noxky?
Michale ty uvexky už jsou jen v rozměrech xs,s,xl,xxl takže se rozhodni rychle než budou všechny v čudu. http://www.motoga...att-p13673
A to jen v černé.....
Karbonku mají S za 5tis.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Nejvíc mě s.e.r.e to otevírání plexi za jízdy jak píše Vlastik, je zřejmě způsobeno opotřebením těch zoubků pro polohování plexi, protože zhruba po roce se začalo otevírat a po výměně plexi to dalo chvilku pokoj, prostě jsou ošmrdlaný zoubky nejen na plexi, ale i na
Jakou máš velikost kokosu
Pošly foto a třeba si ji vezmu...teda pokud mi bude a prodáš ji
Velikost kokosu Uvex Enduro je XXL
Ty nemáš hlavu ale balóón
Umíš to přeložit do čísla? Jak dojedu tak juknu co mám na helmě Airoh ale myslím že asi Mko.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...