IvoM napsal:
No, není to žádná sranda. Okolo těch pylonů se lítá s letadly o rozpětí 2 metry a váze cca 9 kg. Když ti letí 5-10 metrů nad hlavou tři taková letadla rychlostí cca 170-180 km/hod a řídí to tvůj pilot, kterého diriguješ, je to záhul i na nervy. Po závodě by se dal adrenalin prodávat na kila.
Tady tyto http://picasaweb....4866249122 modely, to je už jiná kategorie. Mimochodem, ten motor má 800 ccm, je z ValMezu a já něj odlívám a obrábím hlavy, vačky, ojnice a kartery.
Tento motor http://picasaweb....5223291186 vyrábí už několik let nějaký Frantík ve Francii.
Omlouvám se, to už ale vůbec nepatří k servisu BMW v Ostravě.
No krasa,a ty modely proste pecka.Urcite hodne drahej konicek
BMW GS 1200 adventure
Taky sem se dnes rozhod,že si zavolám do Ostravy ohledně dílů.PO cca 5minutovém řešení a dopátraní dožadované součástky mi bylo zděleno,že jim musím nejdřív složit zálohu.Pěkně sem jim poděkoval,že nejsem schopen zavřít kšeft skrz jejich podivným podmínkám a vše sem řešil přes INVELT Praha.Je hodně zarážející že do Ostravy to mám cca 15km kde to nefunguje,kdežto do Prahy 400km a tam problém nenítak samo jako problém nemám v Bialsko Biale u Sikory vše jde vyřídit telefonicky,ale musí se chtít.Ostrava má co dohánět.
motoblb napsal:
Taky sem se dnes rozhod,že si zavolám do Ostravy ohledně dílů.PO cca 5minutovém řešení a dopátraní dožadované součástky mi bylo zděleno,že jim musím nejdřív složit zálohu.Pěkně sem jim poděkoval,že nejsem schopen zavřít kšeft skrz jejich podivným podmínkám a vše sem řešil přes INVELT Praha.Je hodně zarážející že do Ostravy to mám cca 15km kde to nefunguje,kdežto do Prahy 400km a tam problém nenítak samo jako problém nemám v Bialsko Biale u Sikory vše jde vyřídit telefonicky,ale musí se chtít.Ostrava má co dohánět.
Nevim s kym si to resil ale ja jsem nikdy zalohu neplatil a uz jsem neco objednaval a dokonce mi byl zapujčen regulator palivoveho čerpadla ,protoze mi motorka nestartuje tak mi jej zapujcily abych to moch vyzkouset.Ja si myslim ze dnes chce zalohu uplne kazdej je to standard,take delam v obchode a nikomu nic neobjednavame bez zalohy,ale jsou i vyjimky co ti to objednaj bez zalohy.Zkus se zeptat v INVELTU zda ti zapujci nejakej dil Jo a priste se ptej na P.Vrkoče a myslim ze budes spokojen
BMW GS 1200 adventure
Itchy>po mě chtěli taky zálohu. Nepsal jsi že tě vzali do servisu, byl jsi to ty?
Nemáš tam nějaké privilegium.
Nic proti zálohám nemám, ale musím uznat že je to takové..no prostě když si objednáš v AutoKely tak po tobě nic nechtějí.
Půjčení dílu je OK
dvakrát jsem kupoval a vždy chtěli zálohu, přitom to jsou spotřební ND, pokud bych je náhodou neodebal, namontují je do další moto při servisu. V Bialsko Bialej po mě nikdy zálohu nechtěli a ještě mi vždy dali slevu z ceny. A neotravují mě tam už při vstupu recepční
3X napsal:
několikrát jsem u nich na showroomu byl, motorky si prohlížel, i měl zájem koupit, ale když po 10ti min se mě dotyčný prodejce, který tam sedí u motorek za stolem ani nezeptá, odcházím jinam
všichni ostatní se snaží - viz info o servisu, ale takový prodejce jim dost kazí celkový výsledek, já bych tam moto nekoupil
to waltr: kolik tě stála prosím tě garančka po 10t?
3X: jestli se oni nedostali k tomu tvému poslednímu příspěvku a když tě uviděli tak se snažili a vyslali raději recepční než toho ospalého prodejce?
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Ta záloha je ale naprd. Měli by najít systém, jak vyřídit objednané a neodebrané a nezaplacené díly tak, aby to šlo i bez záloh. A neberou zálohu třeba jen na první objednávku?
recepční tam jsou, jako živá navigace - řekneš, že jdeš na motorky, pošlou tě vlevo, ale tam si tě prodejce už nevšímá, řekneš pro ND, pošlou tě vpravo , tam naštěstí pracují a vyjdou ti vstříc
IvoM napsal:
Ta záloha je ale naprd. Měli by najít systém, jak vyřídit objednané a neodebrané a nezaplacené díly tak, aby to šlo i bez záloh. A neberou zálohu třeba jen na první objednávku?
možná na každou tvou první objednávku v novým týdnu
Waltr napsal:
Itchy>po mě chtěli taky zálohu. Nepsal jsi že tě vzali do servisu, byl jsi to ty?
Nemáš tam nějaké privilegium.
Nic proti zálohám nemám, ale musím uznat že je to takové..no prostě když si objednáš v AutoKely tak po tobě nic nechtějí.
Půjčení dílu je OK
Ne privilegium nemam a u toho servisu jsem nebyl, psal to tu nekdo jiny.Vis jak to je,kde jsem spokojen ja nemusi byt spokojen druhy.Ja tam jsem spokojen tak proc bych to tu nenapsal a nedoporucil, tak aby jste byly spokojeni i vy
BMW GS 1200 adventure
itchy napsal:
Ne privilegium nemam a u toho servisu jsem nebyl, psal to tu nekdo jiny.Vis jak to je,kde jsem spokojen ja nemusi byt spokojen druhy.Ja tam jsem spokojen tak proc bych to tu nenapsal a nedoporucil, tak aby jste byly spokojeni i vy
3X:
tu šestku mám z Brna, ne od CarTec Group.....
Ale je pravda, že GSo mám z Ostravy.
Já myslím, že je to tak. Každý má nějaké své zkušenosti s tím nebo tam tím servisem, prodejcem, e-shopem...
motoblb napsal:
Nevim s kym si to resil ale ja jsem nikdy zalohu neplatil a uz jsem neco objednaval a dokonce mi byl zapujčen regulator palivoveho čerpadla ,protoze mi motorka nestartuje tak mi jej zapujcily abych to moch vyzkouset.Ja si myslim ze dnes chce zalohu uplne kazdej je to standard,take delam v obchode a nikomu nic neobjednavame bez zalohy,ale jsou i vyjimky co ti to objednaj bez zalohy.Zkus se zeptat v INVELTU zda ti zapujci nejakej dil Jo a priste se ptej na P.Vrkoče a myslim ze budes spokojen
Já myslím,že je úplně jedno ským sem to řešil,je to zaměstnanec,který je na to místo dosazen nadřízeným a nadřízený mu dává pokyny jak to dělat.Ten klučina taky nemůže za to,že mu někdo z horních míst nařídí,že ty zálohy musí brát,maj to prostě blbě nastavenéTenhle problém sem měl i v Hondě OV,u pana Bočka v Kravařích ne.Nevidím důvod se přes telefon ohánět něčím jménem,navíc někým koho jsem v životě nevidělJá mám obchůdek+servisek taky nějakej pátek nic velkého ale mi to stačí a mohu ti prozradit že zálohy neberu,nemám totiž problém z dodavately jim v daném dohodnutém termínu součástku vrátit pokud si jí někdo nevyzvedne,nebo nepasuje.
Upravil motoblb dne 08.12.2010 07:04
motoblb napsal:
Já myslím,že je úplně jedno ským sem to řešil,je to zaměstnanec,který je na to místo dosazen nadřízeným a nadřízený mu dává pokyny jak to dělat.Ten klučina taky nemůže za to,že mu někdo z horních míst nařídí,že ty zálohy musí brát,maj to prostě blbě nastavenéTenhle problém sem měl i v Hondě OV,u pana Bočka v Kravařích ne.Nevidím důvod se přes telefon ohánět něčím jménem,navíc někým koho jsem v životě nevidělJá mám obchůdek+servisek taky nějakej pátek nic velkého ale mi to stačí a mohu ti prozradit že zálohy neberu,nemám totiž problém z dodavately jim v daném dohodnutém termínu součástku vrátit pokud si jí někdo nevyzvedne,nebo nepasuje.
mohu potvrdit!!! a nejen to...nakupujeme díly i na auta u mě v právi a nikdo zálohy nebere a ještě se to dá vrátit nebo vyměnit.Takže pro mě mínus a Poláci jsou ve vztahu k zákaznikovi dál.Mají se co učit,i tam jsem si objednával díl,chtěl vědět kdy si pro něj přijedu a to bylo vše.Žádný zalohy a kecy kolem.
http://czunici.ra...
motoblb napsal:
Rikam zavolal jsem, objednaly ,a do tri dnu jsem to mnel i bez zalohy.Tak se fakt divim ze mas takovou spatnou skusenost
BMW GS 1200 adventure
Myslím že co do práce dobří jsou, a mám i dobrou zkušenost s prodejem oblečení, když si tam žena kupovala kalhoty. Paní byla velmi příjemná, když si vzpomenu na Prahu
A řekl bych, že i ten klučina co prodává díly je vstřícný. Zálohy mají asi z vyšších míst. A u nich je problém dvojí cesty, o peníze asi nejde, ne? Stejně to chceš koupit.
Já jsem celkově spokojený, a jsem za ně rád.
Waltr napsal:
.... a mám i dobrou zkušenost s prodejem oblečení, když si tam žena kupovala kalhoty. Paní byla velmi příjemná, když si vzpomenu na Prahu
Ono vždycky záleží, jakej kde použiješ přízvuk
At se žena příště nahlas zaptá: "ty mi slušej, véť?!" a uvidíš
Maiali nel Fango!