http://goo.gl/map... - podle mě měl na mysli tento přechod - je to tam opravdu hustý, dokonce je tam ze Slovinska značka zákazu vjezdu osobákům s přívěsným vozíkem :-), ale Mangart je nejvíc
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Zdravím tak sjme naplánovaly cestu jestli by se chtěl někdo přidat tak pojedem 22.7 a asi tak na 5 dní kdyby se chtěl někdo přidat tak napiště PN zprávu, trasa cesty. Omlouvám se nejde mi vložit odkaz mapy
Upravil monty dne 11.07.2012 23:12
petrguss napsal: http://goo.gl/map... - podle mě měl na mysli tento přechod - je to tam opravdu hustý, dokonce je tam ze Slovinska značka zákazu vjezdu osobákům s přívěsným vozíkem :-), ale Mangart je nejvíc
Jj, Podkoren.... Tam jsme se zenou jeli pomerne dlouho po zadnim a teprve kdyz jsem zaradil a motorka si sedla, buchlo to a zavrtely se riditka, tak mi to doslo peknej krpal!
Maiali nel Fango!
petrguss napsal: http://goo.gl/map... - podle mě měl na mysli tento přechod - je to tam opravdu hustý, dokonce je tam ze Slovinska značka zákazu vjezdu osobákům s přívěsným vozíkem :-), ale Mangart je nejvíc
Jj, Podkoren.... Tam jsme se zenou jeli pomerne dlouho po zadnim a teprve kdyz jsem zaradil a motorka si sedla, buchlo to a zavrtely se riditka, tak mi to doslo peknej krpal!
člověče, tak nějak podobně jsem to tam měl teď v pátek taky. - Jinak díky i tvým radám absolutní pecka - šotolinkový cesty jsou tam opravdu bombastický, ne jako u nás, opravdu je to tam utažený takže tu šotolinu cítíš, ale nikam to nijak moc neustřeluje, byl to parádní týden, byl bych tam ještě jednou tak dlouho abych se nabažil :-(. Jo příští moje sada bude opravdu nějaká hrubší guma, tourancky dobrý, ale vyzkouším zas něco jinýho
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Plánujeme výlet na prodloužený víkend začátkem května 8. -11.5 a padl nám do oka Triglav a okolí nevíte někdo, jak je to tam s počasím v tuto dobu dají se projet výše popisované cesty? Nebo je to moc brzo. Díky.
sloon napsal:
Plánujeme výlet na prodloužený víkend začátkem května 8. -11.5 a padl nám do oka Triglav a okolí nevíte někdo, jak je to tam s počasím v tuto dobu dají se projet výše popisované cesty? Nebo je to moc brzo. Díky.
nezapomen na ty jezirka pod tim..(!) zmerem od Villachu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
sloon napsal:
nezapomen na ty jezirka pod tim..(!) zmerem od Villachu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
sloon napsal:
Presne ve stejnem datumu jsem tam byl minuly rok. Mel jsem stesti na krasne pocasi. Vsechny cesty byly uplne v pohode. Snih uz nebyl nikde. Triglav je moc peknej.
BMW 1200 GS a ///M3
sloon napsal:
Ahoj, loni jsme tam byli také od 4.5. do 10.5. počasí až na jeden den (kdy pršelo hodně) supr, provoz veškerý žádný. Na Mangart se vyjet kvůli sněhu nedalo - asi jen do 1/3. Ale je to asi o štěstí. Dva týdny po návratu byl kvůli sněhové kalamitě zavřen i Vršič. Takže těžko říct. Je to loterie :-) .
V tomto termínu jedeme k Triglavu také 7.-.11.5. ,asi pět motorek. Se sněhem je to tam jako u nás,ve vyšších polohách mají ještě nasněženej technickej a přírodního poskromnu.Jinak cesty jsou prý v pohodě sjízdný už teď a je ještě měsíc před náma. Kolega tam jede za čtrnáct dní pracovně,tak mě bude informovat ,jak to tam vypadá.
atom napsal:
V tomto termínu jedeme k Triglavu také 7.-.11.5. ,asi pět motorek. Se sněhem je to tam jako u nás,ve vyšších polohách mají ještě nasněženej technickej a přírodního poskromnu.Jinak cesty jsou prý v pohodě sjízdný už teď a je ještě měsíc před náma. Kolega tam jede za čtrnáct dní pracovně,tak mě bude informovat ,jak to tam vypadá.
Tak až se kolega vrátí tak dej vědět, jak to tam vypadá.
Ahoj všem,kolega se vrátil ze Slovinska a je tam počasí asi jako tady.Sníh je již jen na špičkách hor a silnice by měly být všechny průjezdné.Od středy to jedem do neděle prozkoumat.
byl jsem do 5.5 na vode v okoli spittalu - všude regulerni jaro snih jen na spickach nebo v hlubokych udoli v lesich - tak akorát na hezky fotky :-) pocasi tam bylo mezi 8-10 v noci a 15-20 přes den - idelal
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Tak jak jste dojeli? Nas sundaly 3 jeptisky 12 km od cile cesty, zastavili jsme v kolone, tak tri metry za stojicim autem na ktery nas hodily.. http://pavincaffe...OIT-20.jpg
Upravil MichalD dne 11.05.2014 19:46
všude dobře, s kávou nejlíp