tak jsem zpet...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak jsem taky dorazil,
především jsem chtěl organizátorům poděkovat za pozvání a za skvěle připravenou akci , skvělý zážitek, super krocan a celkově dobrá parta.
Jo a abych nezapoměl ..........Pardálovi ještě jednou dík za pomoc...ty koleje ?
Takže jednička s hvězdičkou.
Ahoj příští rok do Jizerek na KROCANA....VŠEM DOPORUČUJI.
STANDA Strakonice
Super akce,super organizace,spousta jidla i piti!Hlavne paradni off-road.Vzhledem k predeslym destum misty narocny,ale bezpecny.Skody na motorkach i lidech myslim minimalni.
Taky tam byla jedna krasna a sympaticka blondynka(ostatni zeny byli samozrejme take krasne a sympaticke).Bohuzel pro ostatni patrila k pardalovi.Ale urcite bylo na co koukat nejenom na trati!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Zdarec, kluci.
Abych pravdu řekl, tak jsem z vás byl úplně na švestky.
Celý víkend jsem byl v Hejnicích na chalupě a betonovali jsme (oba dny až do setmění) a - hlavně - pořád ještě nemám papíry na tu svoji mašinu (10.10. to bude rok, co jsem ji koupil)
Jak mi bylo, když jste se přesouvali kolem baráku nahoru a dolů, prostě neumím popsat. Beznaděj, vztek, zlost, zoufalství a tak.
Nenašel jsem odvahu se jít podívat na silnici, natož do Potoka. Nevím, jak bych to ustál.
Tak snad za rok. Na offroad to se mnou nebude, ale zato můžu pomoct s krocanem nebo se zázemím - pokud bude třeba.
Jdu napsat právníkovi, co je nového *pissed*
Čest (a) buch, Old K.
Old Kojak napsal:
Zdarec, kluci.
Abych pravdu řekl, tak jsem z vás byl úplně na švestky.
Celý víkend jsem byl v Hejnicích na chalupě a betonovali jsme (oba dny až do setmění) a - hlavně - pořád ještě nemám papíry na tu svoji mašinu (10.10. to bude rok, co jsem ji koupil)
Jak mi bylo, když jste se přesouvali kolem baráku nahoru a dolů, prostě neumím popsat. Beznaděj, vztek, zlost, zoufalství a tak.
Nenašel jsem odvahu se jít podívat na silnici, natož do Potoka. Nevím, jak bych to ustál.
Tak snad za rok. Na offroad to se mnou nebude, ale zato můžu pomoct s krocanem nebo se zázemím - pokud bude třeba.
Jdu napsat právníkovi, co je nového *pissed*
No opravdu to nebylo myšlený jako provokace. Co máš za pakárnu, že máš už rok GS a nemůžeš jezdit? - to nevím jestli bych vydržel - teda vím, nevydržel.
Jinak možná nebudeš muset čekat rok, padnul návrh udělat to znovu na jaře...nechávám to na sebe působit, ale nevylučuju to.
Čau, Tom
Tož asi tak ... Za blbost se platí.
V neděli bude mít máša za sebou rok nepodmíněně v garáži, asi jí vezmu za dobrý chování na chvíli na plac před garáž.
Čest (a) buch, Old K.