Kdyz uz tam ten kompjuter mam, mrkam na nej...
Bezna spotreba na adve domov-prace je 5,6 az 6.1 (polovina kolem stovky a neco pres, polovina po vetsich tridach ve meste se semafory)
nalozen na cestu a drzic kvuli gumam tkc 80 rychlost 120, opet do sesti litru
malokdy jezdim po dalnici na fest, ale pokud ano, jsem urcite pres sedm litru
Divam se na spotrebu jakozto na kriterium spravneho stavu motorky, nikdo asi neresi malickosti, je znamo, ze kochacka po okreskach je lehce mozna pod pet litru. Ale je dobre vedet, ze kochacka a sedm litru je problem (filtr, ventily, cokoliv) a je potreba tak nejak to trochu mit na mysli
to je jediny duvod (a nekdy take hra sama se sebou, zkouska za kolik se da apod., to vse k jizde patri)
A nehadejte se, nejdal dojede adv!
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Teda ja mam na GS najeto jen par set km ale nechapu jak mužete jezdit plnej plyn? Na GS se mi prave libi ze "to houby jede", ze to nenuti tahat za plyn protoze zde je dulezity kroutak a ne vykon... na to jsou jine motorky. U 800GS to chapu, ten motor si vyslovene rika o otacky.
Lamark napsal(a):
Teda ja mam na GS najeto jen par set km ale nechapu jak mužete jezdit plnej plyn? Na GS se mi prave libi ze "to houby jede", ze to nenuti tahat za plyn protoze zde je dulezity kroutak a ne vykon... na to jsou jine motorky. U 800GS to chapu, ten motor si vyslovene rika o otacky.
kdyz se podivas na krivku 8GS tak tahne take od spoda.
Ale urcite se OCHOTNEJI vytaci.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ted jsme se s manzelkou vratili z tydenni dovolene. Najeli jsme 3000km se zastoupenim pul na pul okresky + par passu v Alpach a dalnice.
Prumerna rychlost za cely tyden je 82km/h a spotreba dle kompjutru 5.7l/100km (ve dvou se tremi nalozenymi kufry).
Nicmene kompjutr keca, protoze pri nulovem dojedzu dle BC jsou v nadrzi jeste tak 3-4l benzinu.
Ruda.
Lamark napsal(a):
Ono to zas tak "houby nejede" když sedí za řídítky někdo,kdo to umí,tak dokáže GS pěkně zatopit i zmrzlinám. Na to přijdeš až budeš mít najeto víc...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Ono to zas tak "houby nejede" když sedí za řídítky někdo,kdo to umí,tak dokáže GS pěkně zatopit i zmrzlinám. Na to přijdeš až budeš mít najeto víc...
Tak o tom žádná, prakticky to mam ověřeno i na okruhu ale bylo myšleno tak že obecně většina dvouválců má perfektní střed a nemá smysl točit k výšinám (jezdit na plny plyn)...
Moje spotreba je mezi 3.5-7.5, podle toho kde a jak jedu, na dalnici pri 140ti mam 7.1, pri 90ti po okreskach 4.5, po Ukrajine po okreskach tak 70 na 6tku 3.5. Mereno nikoli podle pocitace, ale podle tankovani plna-plna. Rok 2005, Svody a vyfuk Remus,predtim to mozna zralo min...
Já jezdím s Adv. mezi 5,3 a 5,7 a to jak ve dvou,tak sám.Zdá se,že i PC to ukazuje správně,protože když mi ukazuje dojezd,tak těch 70-80km a rozsvítí se rezerva,tak tam nacpu těch 29l,ale mám to na bočáku a ještě jsem nezkoušel jestli se tam na hl.stojanu vejde třba víc
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak o tom žádná, prakticky to mam ověřeno i na okruhu ale bylo myšleno tak že obecně většina dvouválců má perfektní střed a nemá smysl točit k výšinám (jezdit na plny plyn)...
To jo ale vysvětluj to některým jedincům.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Tak mě to nedalo a změřil jsem taky spotřebu, ač na motorce tohle nějak nesleduju.. Město/okresky 50:50, točil jsem do 4000 ot/min, rychlost do 120 km/h a výsledek 4,5 l.. Ale pravdou je, že na dálnici při 180 km/h si vezme klidně přes osmičku..
Maris napsal(a):
Tak mě to nedalo a změřil jsem taky spotřebu, ač na motorce tohle nějak nesleduju.. Město/okresky 50:50, točil jsem do 4000 ot/min, rychlost do 120 km/h a výsledek 4,5 l.. Ale pravdou je, že na dálnici při 180 km/h si vezme klidně přes osmičku..
protoze jses vychrtlej
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
no ja teda neviem....jazdim na 1200-ke GS 02/2009 asi 3 mesiace a spotreba mi zatial klesla o decko z 6,6 na 6,5 l a to nie som tiez dajaky strelec ci pretekar....netocim viac ako 4 max 5000 no asi sa musim viac posnazit.....ma este len 5000 km a som 2. majitel.......
Já sem to víkendu otestoval a klidnou jízdou na mělnicku a českolipsku sem se pohyboval na ňákejch 4,5 ...... ale dálnice mi to zase zmrvila
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Pani mam novy osobny rekord..
1200 adv 2008 priemerna spotreba 4.8 l.. po 300 km jazdy...pocas jazdy resetovany Pc...
Upravil scorpion dne 30.06.2011 12:34