Tomas1200GS napsal(a):
Říká se, že mají tu nejkrásnější zem...
no ja teda na gruzince uplne dobre reference nemam.
Viděl jsem nějaký ten dokument a něco přečetl, chystám se tam do hor, a lidé jsou údajně ůžasní
no nevim, jeden z nasich klientu vyrustal z gruzincema a vyjadruje se o nich dost otresne... resp. o cele te oblasti tam.
100 lidí, 100 chutí. Já se také o polácích nevyjadřuji kulantně a jiní z webu je vynášejí do nebes a možná by jim i některé části těla olízali.
jasne, ze to je vzdy o konkretnim cloveku, na druhou stranu...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Od "dalšího důkazu lidského hyenismu", přes trápení hmyzu až ke Gruzincům... Úžasný záběr diskuse, jsem zvědav, co bude na 6. stránce tohohle vlákna. Zatím dobrý
Woodman napsal(a):
a pardon, ještě jsem zapomněl na věčné a nesmrtelné téma PRAHA a zbytek světa
Tak aby toho nebylo málo,tak já to tema ještě rozšířím...
Z toho,co jsem tu od Hickse zatím přečetl,si troufám tvrdit,že téměř beze zbytku splňuje představu oranžovejch,jak vypadá prototyp řidiče motocyklu BMW
Už mi chybí jen drobná poznámka typu "toto bych si koupit mohl,ale nekoupím,i když na to mám,bo jinak provozuji malé letadlo"(to je citát z m.cz)
Vjetrnik napsal(a):
to Tomas1200GS: a máš doma akvárko?
Jak to napsat a nelhat
Budu se ženit, asi tak
takhle mlady??!
sodoma...
17 cm
Woodman napsal(a):
a pardon, ještě jsem zapomněl na věčné a nesmrtelné téma PRAHA a zbytek světa
Tak aby toho nebylo málo,tak já to tema ještě rozšířím...
Z toho,co jsem tu od Hickse zatím přečetl,si troufám tvrdit,že téměř beze zbytku splňuje představu oranžovejch,jak vypadá prototyp řidiče motocyklu BMW
Už mi chybí jen drobná poznámka typu "toto bych si koupit mohl,ale nekoupím,i když na to mám,bo jinak provozuji malé letadlo"(to je citát z m.cz)
a prototyp oranzoveho je ten, co jen kritizuje, NICMENE SAM NIC PORADNEHO NEREKNE (takze ho zase nemuzou kritizovat ti druzi)?
ne, tomu neverim.
ty budes unterKTMensch.
17 cm
a prototyp oranzoveho je ten, co jen kritizuje, NICMENE SAM NIC PORADNEHO NEREKNE (takze ho zase nemuzou kritizovat ti druzi)?
ne, tomu neverim.
ty budes unterKTMensch.
Já věděl,že tohle Tě donutí na mne reagovat!
Mohl bys mi eventuelně citovat,kde jsem někoho (včetně Tebe) kritizoval?
I když...názor,že člověk,který utopí nechtěná,právě narozená koťata,je buran a člověk,který je odnese na injekci k veterináři,je multikultipolitickokorektní nadčlověk si o kritiku vyloženě říká...co na tom,že výsledek je stejný...hlavně,když se můžeš náležitě moderně a na výši prezentovat...mňo,domnívám se,že to hovoří o Tvé jisté mentální vyspělosti a životní zkušenosti...
A mimochodem,ten citát,co máš v podpisu,tomu se říká dokonalý paradox...chudák starej Reagan,ten by musel v hrobě rotovat,jak kliková hřídel,kdyby Tě znal...
ne, tomu neverim.
ty budes unterKTMensch.
Já věděl,že tohle Tě donutí na mne reagovat!
Mohl bys mi eventuelně citovat,kde jsem někoho (včetně Tebe) kritizoval?
I když...názor,že člověk,který utopí nechtěná,právě narozená koťata,je buran a člověk,který je odnese na injekci k veterináři,je multikultipolitickokorektní nadčlověk si o kritiku vyloženě říká...co na tom,že výsledek je stejný...hlavně,když se můžeš náležitě moderně a na výši prezentovat...mňo,domnívám se,že to hovoří o Tvé jisté mentální vyspělosti a životní zkušenosti...
A mimochodem,ten citát,co máš v podpisu,tomu se říká dokonalý paradox...chudák starej Reagan,ten by musel v hrobě rotovat,jak kliková hřídel,kdyby Tě znal...
boze co to tu placas?
ja tu celou dobu propaguju KASTRACI. KDYZ uz se jich nekdo chce zbavit (ponechme dalsich tisic moznosti co muze delat) za kazdou cenu at je odnese na injekci. NAvic to je imho DE IURE korektni postup.
Nebo je podle tve logiky bezbolestne uspani rovno utopeni?
17 cm
Hicks napsal(a):
....ja tu celou dobu propaguju KASTRACI....
Ahááá... a to i pro ty skupiny lidí, co tI NESEDÍ, nebo to omezíš jenom na zvířátka...???
prestan rejpat, joo?
17 cm
Radosek napsal(a):
Měl to být vtip, ale koukám, že si to začínáš brát osobně a na*rat Tě nemám v úmyslu.
Promiň...
dobre, odkladam skalpel, muzes se vratit do cekarny
---
btw: nasranej nejsem, ale co ti mam na to napsat?
Upravil hicks dne 09.07.2010 12:51
17 cm
Nebo je podle tve logiky bezbolestne uspani rovno utopeni?
Ehm...bezbolestne uspání...patrně jsi reinkarnace právě narozeného kotěte,které přežilo usmrcující injekci...že jsi si tak jist,jak to zvíře vnímá,když do něj někdo vrazí jehlu a napumpuje ho jedem...nabízí se otázka,jaký spůsob trestu smrti je podle Tebe humóznější...jestli kulka,nebo injekce...eventuelně,kdo je větší humanista,jestli pražák,nebo nepražák...no,o tom,kdo tu plácá,by se dalo debatovat,ale tak nějak to považuju za ztracený čas...evidentně nepochopils podstatu mé reakce,nevadí...ani jsem to nečekal...pěkný víkend,jdu něco dělat...