KONČINY - +8°C, lehká oblačnost, fouká vánek, ráno v 8 hodin 3 minuty pršelo a od tý doby nic. Silnice jsou vlhké bez soli. Vymyšleno spaní i pro pár lidí bez stanu v jedné boudičce a pod přístřeškem kde se bude jen spát. Jinak louka vlhká, ale né blátivá. Pod stan doporučuji igelit. Mistnost a přístřešky připraveny a po obědě dovezu soudky s píííívem, sejrové klobásky, rozděláme ohen v ohništoudírně, pustíme si muziku z chrastítka a možná i dvdčka na notasu. Jé to zas bude pohodička.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Na Vysočině je to hnus. No co....valím z práce, juknu,jestli je motorka v garáži, pokusím se jí natočit (od začátku listopadu nejela,bo byla rozhozená) a juknu tam do těch vašich končin,jestli tam máte tak hezký púočasí,jak mi popisuješ. A jestli né, chci největší klobásku a nadmíráka k tomu.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Co jsem ted koukal na medard online tak tady mají být přehánka až večer a zítra už ani ne.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Silnice suchý, vítr vane, deštík zatim žádný nebyl, přehánky mají být až večer a v noci. Zítra už ani ne.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Tak se tam chlapi mějtě dobře přes víkend, ať vyjde počasí, a dřevo ať není moc mokré...
Hoďte sem v neděli fotky! 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Mam zabaleno, jsem spocenej jak kostelni mys. Oplachnu hubu, navlecu se do motooblecku a vyrazim... akorat bych se mohl podivat, kam to vlastne jedu....
Počasí zatim bezezměny. Je hezky. Silnice suchý od Prostějova až sem. Sejdem se v Končinách. Dnes je to moje poslední návštěva netu. Zdarrrrrrrrrrrrr
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
"Přežil" jsem páteční část akce !!!
Přiznávám se,že mi byla v noci ukrutná kosa. Záložní spacák,který jsem nechal v kufru mě nějak na dálku nehřál a nepomohla ani psychická podpora Davida,který si chrochtal,jakej je mu hic v jeho superpéřáku.
Děkuji Cyclimu za zorganizování výborné akce a všem přítomným za super pokecík v příjemné atmostféře. Mrzí mě, že jsem nemohl pokračovat i v sobotu, i když to by asi moje játra nevydržely. Cesta domů proběhla v pohodě,ale celá po vodě-už nemám leštěnku.
Ještě jednou dík,bylo to výborné a doufám,že se brzy zase společně setkáme.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Prezil jsem.
Z patka na sobotu nas tam bylo cca 10:
3x 1100
4x 1150
1x 1200GSA
1x R80
1x Africa Twin
Vlastne nas bylo 11, byl tam jeste takovej modrej kozi dech
Klobasky byly dobre, pivecko taky (jeden sud padnul za vlast), navzajem jsme si pochvalili priblizovadla. Celkove to bylo fajn.