Zdar Kubrtku, chvilku jsem mimo a ty už plánuješ posezeníčko. Tak jsem na to koukal ,že to je i pro homiky když tam bude Toli a Remus. No a mě nezavoláš. Trochu se cítím ublíženej po noci co jsme prožily v Machově.
Jarda Quest napsal(a):
Zdar Kubrtku, chvilku jsem mimo a ty už plánuješ posezeníčko. Tak jsem na to koukal ,že to je i pro homiky když tam bude Toli a Remus. No a mě nezavoláš. Trochu se cítím ublíženej po noci co jsme prožily v Machově.
kytička a hudlánek přijedeš?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
PeDR napsal(a):
Hlavně ať si dá Toli bacha na gatě. Jak jste tam vy dva ...
počkej počkej,jak my dva? My nic,to všechno Toli
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
vevis : a nechceš sebou taky přivíst slečnu Janu? Věděl bych si s ní rady
Jen pěkně všichni přijeďte,rád Vás zase uvidim a bude mega řiť
servisak napsal(a):
Tahat dřívý do lesa ach jo! Kubrte uprav název akce HLAVNĚ BEZ BAB!!!!
Jenze ja mam vyhodu,ze me na akcich nijak neomezuje.A navic,kdyz uz jsem hodne unavenej,tak me odvede spat.Hlavne do spravneho stanu!
Jeste se tak probudit vedle Kubrta!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis : a nechceš sebou taky přivíst slečnu Janu? Věděl bych si s ní rady
Jen pěkně všichni přijeďte,rád Vás zase uvidim a bude mega řiť
Slecna Jana je ted v Kanade,ale uz se ma vracet.Ja myslim,ze by jela.Ale nemam sajdku.Treba se tam nejak dopravi.Ale vis co lidi,kteri se tesili na noc s tebou bude sklamanejch!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis : ty voe,to abych si koupil plato viagry a balík energy drinků,abych to tempo vydržel
Co by jste řekli tomu,že bychom si dali spicha dřív,na nějakém nezavislém místě a podnikli společný výlet do Národního hřebčína Kladruby? Máme zde kolegu,který by to dokázal snad zařídit i na tu sobotu? Viď Remus?
Tím pádem bych potřeboval aby jste ,pokud budete chtít jet,mi do PM poslali kdo všechno přijede .Jednak kvuli počtu lidí do hřebčína a druhak to stejnak potřebuju vědět kvuli nahlášení počtu lidí do kempu U Třpytky.
Upravil Kubrt dne 29.07.2010 17:27