Dorazím v pátek a dám si Plzeň. Kořalky se bojím, bo musím v sobotu domu a nemám na motorce postranní kolečka... :-(
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
Tak pocasi nam hlasej relativne slusny.Myslim,ze lepsi nez v Machove byva obvykle.Podle ohlasu a PM to zatim vypada,ze minimalne v patek by nas mohlo byt i neco pres 30.Je mozny,ze se budem trochu mackat.Piva snad bude dost a jidlo se pokusi Hanibal nejak odhadnout.On se ridi heslem:nejak to dopadne,a zatim to vzdycky nejak dopadlo.
Upravil vevis dne 14.09.2010 07:59
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kdyz jsem si ty nezavazne prihlasky spocital,tak mi to vychazi asi na 40lidi.Vetsinou prijede i nekdo navic.To uz je k Hanibalovi docela dost.Takze pro ty co to zde neznaj.Chcani do zlabku.Zeny maj zachod svuj,ale taky to neni nic extra.Jidlo je dobry,ale kuchyne neodpovida zadnym normam.Hospoda je kuracka.Mezi stanama bude pravdepodobne chodit kun.Neni zvyklej bejt dlouho zavrenej.Hanibal ho ma teprve chvili,ale zda se bejt hodnej.
Pani hospodska,no to se musi videt na vlastni oci,tezko popisovat.
Jinak pres Nachod je to v patek odpoledne peknej vopruz.Kolona tak na 30 minut.Jde predjet.Ale ze smeru od Prahy se necha Nachod uplne objet.V Ceske skalici smer Cerveny kostelec a pak Hronov.Zajizdka 2 km.Z Moravy (od Noveho mesta) je lepsi to vzit pred Nachodem doprava smer Bražec.Prijedete do Nachoda bocni cestou a napojite se do kolony tak v polovine.A nebo si nejak poradte.
Budu se potloukat po jinejch horách, takže nezvládám.
Vevisi pozdravuj rodinu a toho pána, co mlčí s jehňátky a užijte si akci.
Kubrte dej si jedno 5ti-pivo za mě a dohlídni na dědka bláznivýho, ať po půlnoci neonanuje nad mou fotkou.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabě,to mi nemužeš udělat.Co když mě bude chtít dědek bláznivej tlouct,nebo,Satane chraň,mě bude chtít udělat něco jinýho?
Si piš,že se napiju i za Tebe a na toho holomka dohlídnu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Pro Veviserotože mám nekonečné volno,tak klidně přijedu v 11.00,12.00,13.00 jak by bylo třeba a mohl ti s něčím helfnout.Jen nabalím bagáž a švestky a jsem tam (u hospody).
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
Diky za nabidku.Ale mam v planu to nejnutnejsi(stan a lavice)privezt a postavit uz ve ctvrtek.V patek to vidim,ze tam budu tak od 16.h.Vetsinou to stacilo.Pokud nekdo dorazi driv,tak napiste.Ale od rana tam fakt nebudu.
Tak jsem do poslední chvíle věřil, že si zopakuji svou "vodní cestu"...., ale bohužel, tento víkend vítězí rodinné a jiné události. Pěkně si to užijte.
Upravil Woodman dne 15.09.2010 06:52
Woodman napsal:
Tak jsem do poslední chvíle věřil, že si zopakuji svou "vodní cestu"...., ale bohužel, tento víkend vítězí rodinné a jiné události. Pěkně si to užijte.
Tak jsem si říkal že dáme ranní kávu a ono nic tak třeba příště.
vevis napsal:
Diky za nabidku.Ale mam v planu to nejnutnejsi(stan a lavice)privezt a postavit uz ve ctvrtek.V patek to vidim,ze tam budu tak od 16.h.Vetsinou to stacilo.Pokud nekdo dorazi driv,tak napiste.Ale od rana tam fakt nebudu.
Nic se neděje, ale dorazím dřiv. Po 40ti letech budu stavět stan.Rád bych to stihnul do tmy , nebo do dvou promile.
Vidím to tak kolem 14.00
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
Brnak Jim napsal:
Nic po vevisovi nechtějte,je totálně na šrot u nás na Moravě a jen tak neodjede,sraz se odkládá na neurčito!!!!!
Tak i pre Jimovi obavy je stan postavenej a lavice jsou taky na svejch mistech.
A navic se tady udelalo fakt hezky.
**** Bohumile, sem se těšil, že si popovídáme zoči-voči :-)
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63