Jejda to že Větrník je p..us vím podle jeho názorů z příspěvků,ale že i Hicks se dokáže dobře projevit mně překvapilo asi kamarádi z podkoně.Vymačkejte si kluci uhry tohle sem nepatří
Motto: „Zachovávejte přátelské jednání, vzájemný respekt a doubrou náladu jak na silnici, tak na webu.“
Nebo si to přijeďte rozdat na Motání,ale na to asi nemáte koule ani jeden.
sadilek napsal(a):
Motto: „Zachovávejte přátelské jednání, vzájemný respekt a doubrou náladu jak na silnici, tak na webu.“
aby to nedopadlo jako s TOLIm, kterej mi byl na TT-TE celkem sympatickej
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Je zajímavé, že vždy, když se tu rozhoří flamewar Bohmen X Mahren, tak u toho nemůže chybět Vjetrník. Ta Morava mu leží nějak v žaludku. Co furt řešíte? ****ové i slušní lidi jsou rozeseti pěkně systematicky po celé republice.
sadilek napsal(a):
sadilek napsal(a):
To že jsem tě nucen vychováním slušně pozdravil ještě nic nemění na mých názorech k tobě. To že si mi nebyl schopen ani pořádně podat ruku(levou a ještě vzhůru nohama) taky leccos napoví.
Nicméně nebudu dál zbytečně pindat mimo téma.
czunici : měly ještě u Siněvyru tu kůži medvěda jak se vní můžeš vyfotit za 5šušní?
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
sadilek napsal(a):
To že jsem tě nucen vychováním slušně pozdravil ještě nic nemění na mých názorech k tobě. To že si mi nebyl schopen ani pořádně podat ruku(levou a ještě vzhůru nohama) taky leccos napoví.
czunici : měly ještě u Siněvyru tu kůži medvěda jak se vní můžeš vyfotit za 5šušní?
jo pořád tam je...i to jezero..nevyschlo
a na to se vykašli..honí si triko jak je chytrej a vtipnej...ale nějak se mu nedaří...takových pitomečku potkáš ještě hodně....
http://czunici.ra...
To Toli + Czunici:
1.I místní medvědi vědí,že nejlepší je schubert
2.jezero
3.Eco kráva
4.Můj loňský úlet a zkouška Yamaha XJR 1300 na UA
Bob přiložený následující obrázek:
To Toli:jo to máš recht babuška nás tahala za rukáv a slibovala,když budeme u ní spát druhej den zabije a upeče kachnu,viděl jsi je na tý zahradeříkala,že v četnický je to moc drahý 10 eur ona,že to dá za 5+ saunu,kolega zavětřil a říká,jdeme se podívat na saunu,šli jsme přez chlívek,pozdravili se s místní kravkou,pohladili pěkného pašíka no a kolem latríny došli do sauny,kolega hlásí kdeže se to pouští no a babuška hlásí,že malčiki tady si uděláte oheň zde máte kameny až ohřejete vodu tak je polejvejte a máte saunukolega vzal dráhu,mě bylo strašně líto těch smutnejch očí babičky,že jsme tam nespali a neudělali kšeft,že mě to nedalo a rozzářil jsem jí šed jejího života dárkem(5USD).Každopádně v četnický jsme si připadali jako v Hiltonu postele s povlečením,ale ani zde nás neušetřilo prokletí brutálního průjmu,kde jsme následovali cyklistický oddíl z Ostravy,kterej blil a sral na zápraží četnickej no a já se jich zeptal,že vypili moc levné vodky,oni,že ne,že si vyčistili zuby v místním kohoutku,bohužel jsem se smál velice krátce bo druhý den nás to všechny skolilo také a žádnej endiaron,smekta a spol nepomáhal,ale to už je na vyprávění u piva u Hanibala na srazu,jinak UA se musí vidět stojí to za to
Jo já spal u bábuškyny dcery za sorok šušní na noc.A saunu sme taky měli Pak výtečnou snídani. V četnický stanici sme se strašně vožrali a cestou k bábušce kecali s Brnákem JImem kterej spal v protejší chalupě.Hrozně rád na to vzpomínám.
A vodu jsem pil pouze z okapu
Upravil toli dne 09.08.2010 21:46
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
sadilek napsal(a):
tak na tohle koule mám...s tím zase problém nemám...
musim rict, ze jsi mne trochu prekvapil.
za primitiva jsem te zatim nemel, gratuluji
17 cm
TOLI napsal(a):
okay, pisu si. Na vlastni zadost prelozen zpet mezi pitomce
17 cm