to Woodman: přesně tak...jen silnici těsně před tím několikrát kříží dávno nepoužívaná železniční trať a přejezdy nebyly značeny...šli jsme tam nepěkně vzduchem
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to Woodman: přesně tak...jen silnici těsně před tím několikrát kříží dávno nepoužívaná železniční trať a přejezdy nebyly značeny...šli jsme tam nepěkně vzduchem
tak si rikam, ze ty nase Jeseniky byly asi dost pohodove pojezdeni
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal:
to Woodman: jo, jo...úsek přes Tatrovice stál za to...
Další mňamky byly: Zbečno-Křivoklát, Rabštejn-Chýše, Rudné-Přebuz, Štědrá-Smilov, Podmokly-Broumy....
Souhlas, Tatrovice byly mňam. Ona ostatně skoro celá trasa tentokrát stála za to. Čímpak to asi bylo...?!
V neděli jsme to vzali ještě přes Přebuz na Počátky a Luby, krásné kochání, díky za tip.
Maiali nel Fango!
to Morabo: myslíš, že v tom má prsty ta krabička, co jsi se v ní věčně šťoural prstem?
Chlapci, je zbytečné se rozplývat na konkrétní trasou či místem. Já jsem se od Vás oddělil v KV a jel jsem nejkratší trasou mimo dálnice do Mariánek, Chodové Plané, Domažlic, Klatov, Sušice, Kašperek a domů a cesta byla prostě super. Měl jsem sto chutí si ji v neděli dát zpět, ale rodina mě zastavila. Tento víkend bylo jedinečně pěkný umocněný kouzlem a barvami podzimu. Pokud by někdo nejezdil po Praze nebo po rovinách u Nových Zámků musel si přijít na své. Obávám se, že vzhledem k předpovědi na nadcházející víkend se to již nebude opakovat (stromy začnou opadávat). Nezbývá než se těšit na příští rok a děkovat alespoň za jeden vydařený podzimní víkend.
To marabo: Díky tobě a všem zúčastněným za pěknou první část projížďky.
To Vjetrník: ať Stáňa nezapomene na mne s odkazem na fotky co dělala.
Mirek
Panove, jak vam zavidim. Po 201 jezdim casto k rodicum, cast Krusnych Hor uz jsem si taky projel, prvni polovina rijna je pro me nejhezci obdobi v roce. Navic v takove sestave, to musela byt parada, fotky vypadaj skvele. Ja jsem bohuzel pracoval, tak snad nekdy jindy.