To je pravda.Ta je moc z dálky.Ten známej,co mě fotil,to měl zaostřený na menší vzdálenost,ale začal pro jistotu fotit už jak jsem přijížděl.Tak já tam dodal i ty ostatní fotky,ale všechny nejsou tak povedený a navíc ani vlastně nepotřebuji být v nějakým kalendáři,takže je to fuk.Jen mě nekterý přišly zajímavý.
tak jsem prošel fotky a bohužel nic co by se hodilo do libovýho kalendáře a vyjadřovalo třeba "poznej dálky v sedle GS" nemám...
Upravil Janek dne 02.11.2010 19:33
Jsem nerekl,ze je dokonala.Tezko na kalendar,ale me se docela libi prave proto,ze je ta motorka tak vzadu.GSA pozna kazdej a ty stromy vzadu jsou pekny.
Ze tam musi byt nejaka fotka od petrse je jasny.Kvalitu a krasu tech fotek netreba komentovat.Ale asi neni cilem udelat kalendar pouze o australii,pripadne 800gs.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Ale asi neni cilem udelat kalendar pouze o australii,pripadne 800gs.
Tak s tímhle taky souhlasím, seperexotických fotek je všude plno.
Já v kalendáři uvítám i krásné fotky z naší republiky a Slovenska. Je pravda, že nějaká ta pořádná dálka by tam neměla chybět. Chtělo by to něco exotiky, něco z Čech, něco z Evropy. Prostě všechny kousky světa pěkně vyvážit..... Noooo pořádný úkol....
Třeba tahle se mi líbí a vyloženě si koleduje o zařazení k podzimu.
to Pavel GS vyletnik:
ty jo, krasny fotky... druha a treti jsou paradni.... Sup s nima do kalendare!! Druhou trochu riznout, aby zmizela ta druha motorka v pravo.
Ta treti fotka ma nadherny svetlo!
Pokud by to měl být opravdu kalendář bmwgs,tak podle mě bych vybral "nejhezčí" fotku od 12ti různých nejpoužívanějších modelů motorek lidí tady na fóru a z toho bych to sestavil.Bylo by to fér a líp by se vybíralo,než se dohadovat která dvanáctka nebo jedenáctpade tam bude téměř všude.Vzal bych to od dvouventilovýho Dakara přes jednoválce 650ky,dvouválce 800,1100,1150,1200 a když se vybere ještě od každýho normál i adv.verze ,tak to dohromady dá a nikdo nebude brečet,že ta jeho je taky bmw a v kalendáři není.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
petrs napsal:
to Pavel GS vyletnik:
ty jo, krasny fotky... druha a treti jsou paradni.... Sup s nima do kalendare!! Druhou trochu riznout, aby zmizela ta druha motorka v pravo.
Ta treti fotka ma nadherny svetlo!
dík. jsou neupravené rovnou z aparátu.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Projel jsem zběžně fotky členů fóra a zaujaly mě tyhle alba: USA MOTO TRAVEL, Milos-Tunisia 2009, Cycli-Maroko 2009, Mavrik-Francie 2008...koukněte na ně...
Me osobne je burt, ktera motorka na fotkach bude.... Nevadily by mi ani motorky ne-BMW. Hlavne, kdyz je fotka pekna.
Kolik ma BMW-GS clenu? 2000? Dneska foti v podstate kazdy. Hodne lidi nacvaka za dovolenou 100-200 fotek. To znamena, ze by teoreticky slo vybirat ze 400,000 fotek... To by v tom byl cert, aby se v nich nenaslo dvanact **** dobrejch fotek.
Toz, nekecat a prochazet archivy!!!
Chtělo by to určit jaký formát mají ty fotky mít (4:3,3:2....) a jak bude formát orientovaný? Na šířku, nebo na výšku?
Texty a kalendář samotný budou přes fotky, nebo mimo a na barevném, či bílém podkladu???
Prostě určit základní koncepci kalendáře. To nejspíš hodně určí jaké fotky se budou hodit a které, třeba i krásné ne.
Pája
paja1 napsal:
Chtělo by to určit jaký formát mají ty fotky mít (4:3,3:2....) a jak bude formát orientovaný? Na šířku, nebo na výšku?
Texty a kalendář samotný budou přes fotky, nebo mimo a na barevném, či bílém podkladu???
Prostě určit základní koncepci kalendáře. To nejspíš hodně určí jaké fotky se budou hodit a které, třeba i krásné ne.
souhlas, to je důležitý...fotky jdou často na požadovaný rozměr nějak ořezat, nicméně orientace může vyřadit i pěkný fotky
popisy jsou pěkný na některých fotkách u intra na http://www.advrid... - decentní handwritten písmo, pokaždé tam kde se hodí...
Mr GS napsal:
Pokud by to měl být opravdu kalendář bmwgs,tak podle mě bych vybral "nejhezčí" fotku od 12ti různých nejpoužívanějších modelů motorek lidí tady na fóru a z toho bych to sestavil.Bylo by to fér a líp by se vybíralo,než se dohadovat která dvanáctka nebo jedenáctpade tam bude téměř všude.Vzal bych to od dvouventilovýho Dakara přes jednoválce 650ky,dvouválce 800,1100,1150,1200 a když se vybere ještě od každýho normál i adv.verze ,tak to dohromady dá a nikdo nebude brečet,že ta jeho je taky bmw a v kalendáři není.
to mi připadá jako fajný nápad!
Over than 250k km on BMW GS bikes
chtelo by to 100 kusu, v tu chvili by cena vysla cca presne na 300 VCETNE DPH.
coz je myslims slusny.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2