To bude tím, že ty fotky vybírá někdo, kdo je schopen si pořídit vosmikilo...proto taková mizérie. viď Kubo?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
xavier napsal:
Neodvazil jsem se moje fotky posilat,protoze myslim hodnoty do kalendare nedosahuji,ale co koukam,tak to ani nektere vybrane....takze kdyz mate malo 1150 tady par mych kdyby nahodou
Mno...
Asi bych byl taky pro hlasování ohledně výběru fotek...
Je jich tam dost pěkných a určitě by se mi některé z nich líbily více, než č. 4,5,7,8 (které jsou dobré pro lidi co "u toho byli", ale jinak nic neříkající pro ostatní...)
je to jen můj názor, tak mne nekamenujte ;-)
Když je vůle, cesta se najde
"Ideální případ aneb body plus:
- krásna fotka, práce se světlem atd.
- živá fotka
- člen fóra
- co nejvyšší variabilita modelu v kalendáři"
z cehoz vyplyval, ze vybirame fotky TEMATICKY SPJATE S WEBEM, tj. o:
- CESTOVANI na moto
- volnosti
- kvalite foto
- modelech motorek GS, potazmo BMW
- CLENECH fora.. to by melo asi byt vepredu
...tedy nikoliv POUZE FOTKY GS VE VICE CI MENE LASCIVNICH POZACH...
...vyber fotek ma samozrejme demokraticky prvek... ... az jich trochu jeste nasbirame, krome mne a Moraba je ve skupine:
- Petr Stolz
- PIPO
- Milos
- MAKO
- Jarda Dingo
potencialne chci pozadat o nazor Tomase TT a Milana TT -- specialne Milan se nominoval zaslanim vyjimecne kvalitnich fotografii...
V principu se nebranim nikomu rozumnemu, nejlepe artdirectorovi, profi fotografovi... ale velke hlasovani ani omylem.
Za tech 12 let co se pohybuji okolo grafiky jsem jim dostatecne poucen (jak to nefunguje
A to vubec nemluvime o potencialne fejknutelnych hlasech.. aneb je to celkem slozite tohle technicky zrealizovat tak, aby hlasovalo CO NEJVICE UZIVATELU s co nejmene podvodnymi hlasy. nema smysl hlas par desitek lidi.. to radeji uzsi skupinka tech, jejichz vkusu duveruji. Nebo vsichni. A to jde obtizne zrealizovat a vubec kohokoliv donutit.
---
Navic s tim kalendarem chci jit za sponzory (stale hrajeme o cenu a budu ci budeme pod tim podepsani .. a ja se pod zadnou hruzu nepodepisu.
taakze.
chci podekovat tem, co posilaji stale nove fotky.. a nektere fakt pekne.
cim vyssi prevaha povedenych foto nad poctem mesicu + titulkou bude, tim budeme .. verim.. VSICHNI spokojenejsi.
Tj. uplne nejlip udelate, kdyz poslete CO NEJVIC A CO NEJKVALITNEJICH FOTOGRAFII... nez abychom se tu hadali o kazdou jednotlivou.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal:
To bude tím, že ty fotky vybírá někdo, kdo je schopen si pořídit vosmikilo...proto taková mizérie. viď Kubo?
uz jsi se chlubil zes byl jako jediny z poroty vyrazen?
17 cm
vlada-gsa napsal:
tak jsem tam poslal něco z letoška rumunsko korzika, ať se to množí :-)
ta jak projizdis ci nekdo projizdi na 12GSA se mi fakt libi...
17 cm
vlada-gsa napsal:
tak jsem tam poslal něco z letoška rumunsko korzika, ať se to množí :-)
ta jak projizdis ci nekdo projizdi na 12GSA se mi fakt libi...
Tato je pěkná, ale kvalitativně na kalendář asi není:
tyhle se mi libi:
17 cm
Některé fotky dobrý, některé horší, to je jako všude. Věc osobního vkusu. Ale každopádně je na všech fotkách v definitivním výběru, podle mě, dost práce. (ořezat (např f.1, odstranit vinětaci (1,3)
Malá rada podle toho co jsem si prohlíd: Zlatej řez má něco do sebe.
Ať se dílo podaří.
by mne zajimalo proc je kolem kalendare takovej humbuk s vyberem fotek.kazdemu se libi neco jineho a neni nic jednodussiho net si udelat kalendar sam ze svych fotek viz zde http://www.fotost...rafii.html ale tot muj nazor.
Efendi napsal:
Některé fotky dobrý, některé horší, to je jako všude. Věc osobního vkusu. Ale každopádně je na všech fotkách v definitivním výběru, podle mě, dost práce. (ořezat (např f.1, odstranit vinětaci (1,3)
Malá rada podle toho co jsem si prohlíd: Zlatej řez má něco do sebe.
Ať se dílo podaří.
pozor.. tam chybi samozrejme ta Indesigni/illustrátoří část.
zatím vybíráme pouze foto...
17 cm
holubb napsal:
by mne zajimalo proc je kolem kalendare takovej humbuk s vyberem fotek.kazdemu se libi neco jineho a neni nic jednodussiho net si udelat kalendar sam ze svych fotek viz zde http://www.fotost...rafii.html ale tot muj nazor.
tak tenhle kalendar by mel byt v A2 + samozrejme nazev mesice, popis foto atd...
17 cm
Přátelé motocyklů BMW GS pozor! Chystáme nástěnný kalendář pro rok 2011 a 2012, kde motivem budou vaše fotografie motocyklů BMW GS. Velikost kalendáře bude A2, předpokládaná cena kalendáře bude kolem 300 Kč.
Teď už je napsané totok
v clanku je napsane:
"Ideální případ aneb body plus:
- krásna fotka, práce se světlem atd.
- živá fotka
- člen fóra
- co nejvyšší variabilita modelu v kalendáři"
z cehoz vyplyval, ze vybirame fotky TEMATICKY SPJATE S WEBEM, tj. o:
- CESTOVANI na moto
- volnosti
- kvalite foto
- modelech motorek GS, potazmo BMW
- CLENECH fora.. to by melo asi byt vepredu
Tak to se tam mnohem víc hodí Bohumil můj výborný kamarád s flašků slivovice s tričkem BMWGS v GaPa. Rozhodně je to víc BMW fotka jak blemblouda s Mildů.
To se týka ale i jiných vybraných fotek, podle mě to není jen ono(zatím)
A že je tam pár opravdu hezkých fotek
nevim o tom, ze by Milos menil clanek... je to tam celou dobu.
A uprimne .. ja bych tam Bohumila klidne dal... ale toho zase oceni jenom tezkej insider.
17 cm
A já bych tam dal zase jak to kdo kde položil potažmo zahrabal atd.Néé dělám si srandu je to dobrý. Nevím jak to děláte ,že máte tak krásný fotky .Jsou 2možnosti
1.Mám ****ní foťák
2.Jsem na focení pako zmáčknu jedu
Za 2 je správně
Ale na druhou stranu mohla by to být docela kůlna
Tak máme kupříkladu duben -Kdopak se Nám v dubnu válel takovej sranda kalendář
Upravil smazak73 dne 14.11.2010 19:23
Tak se musím zastat fotky s Mildou na dromedárovi. Mě osobně se teda moc líbí (na rozdíl od té s těma Mongolcema) a myslím si, že do kalendáře patří, i když tam není žádná motorka. Cestování na GS je o dálkách, dobrodružství a legraci a zábavě s tím spojené a to Milda předvádí v plné parádě. Příslušnost ke komunitě je patrná i podle hadrů a kdo Mildu zná, tak asi tuší, jak si to užíval
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
FunTomas napsal:
Tak se musím zastat fotky s Mildou na dromedárovi. Mě osobně se teda moc líbí (na rozdíl od té s těma Mongolcema) a myslím si, že do kalendáře patří, i když tam není žádná motorka. Cestování na GS je o dálkách, dobrodružství a legraci a zábavě s tím spojené a to Milda předvádí v plné parádě. Příslušnost ke komunitě je patrná i podle hadrů a kdo Mildu zná, tak asi tuší, jak si to užíval
hele premejslim nad tema vasima dvouventilama.. jsou tam cca 2 kandidati.. ale moc naposilanych dobrych fotek neni...
---
vychazim z toho, ze alespon jeden dvouventil tam musi byt...
Upravil hicks dne 14.11.2010 19:44
17 cm