huncut = trtusik tos mi toho řekl.
Ale Vitara je opravdu jen taková Niva de luxe.Ale zase cena podobná,takže bych taky viděl + pro Vitaru.Určitě bude spolehlivější,ale Niva jednodušší.
huncut=trtusik=pako=****ik=nezbednik=potmehut ... uz staci?
trafil si klinec po hlavicke najlacnejsi off je niva ale spartanska, takze vitara pre off zvlada takmer co niva ale je ludskejsia a komfortnejsia v interier a predsa je v nej viac miesta v pripade vyletov do rumunska
3× - dik za tvoj opis na vitaru, presne toto chcem od ludi ktory maju osobne skusenosti
Luboss - u Teba v praci zrejme taktiez presli nejake tie vitary cez ruky, ako je to s ich kvalitou?
Ktory motor, rok vyroby je najvydarenejsi ?
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Motor nedokážu posoudit,ale jinak myslím celkem bez problémů.Jako všichni Japonci.Ale narovinu-já bych šel do něčeho víc osobáckýho a míň OFF.Třeba Toyota RAV.Ale zase cena...ale stála by za to.
Tak. Omrknul jsem Vitaru a jsem neprijemne prekvapen z velikosti. Nevim jestli se do toho vejdu.
A tak nez skocim do Frontery, ptam se co vy na Terrano 2.4i?
Velikost proti Vitare a samozrejme zase spolehlivost?
Frontera - o motoroch som nepocul nist dobre, niekde na nete som cital recenzie a sprdli vsetky motory ale ze ked uz tak montovali do nej nejaky benzinak a tusim to bol 2-oj liter..... tak newim
Terrano - ak si ochotny ustupit tomu objemu a cene tak je to zatim naj volba ( obsah a cenovy limit si mal stanoveny iny )
mam kamosa zo servisu nissan a na terrano nema nist zavazneho odporuca a je to docela plnokrvnik na off a kulturne sa da aj na on, ja mat prachy nazvys tak sa uberam tiez k tomuto autu
Vitara - hovoris ze je mala, sedel si v kratkej alebo dlhej? mala je pre teba ako sofera alebo celkovo interier=maly?
Dušane-je jedno jestli v krátký nebo dlouhý.Vpředu je místa stejně.A s Tvou výškou...
Myslím že než začneš vybírat konkrétní auto,tak navštiv pár bazarů a aspoń si do nich sedni.Uvidíš že spoustu uchazečů hned vyloučíš.
A Frontera-motory žádná sláva,ale tragédie to zas taky není.Navíc kdyby odešel,tak koupíš za pár korun jinej,protože jich je celkem dost.
Upravil L dne 26.11.2010 16:58
Luboss napsal:
Dušane-je jedno jestli v krátký nebo dlouhý.Vpředu je místa stejně.A s Tvou výškou...
Myslím že než začneš vybírat konkrétní auto,tak navštiv pár bazarů a aspoń si do nich sedni.Uvidíš že spoustu uchazečů hned vyloučíš.
A Frontera-motory žádná sláva,ale tragédie to zas taky není.Navíc kdyby odešel,tak koupíš za pár korun jinej,protože jich je celkem dost.
... jo jo jasne ze si to vsetko vyskusam sa tam vtrepat a bohuzial predpokladam ze secko typu: vitara, jimi ... atd mi bude malicke
ale na terano II a ostatne v tejto kategorii zatial nejsu penizky
kazdopadne dobre sa mi kocaroval x-trail - vyborne auticko
a hromadu placu bolo v patrol spaniel ale to je len na expedice a na bezny provoz velmi neekonomicke vyuzitie
ale raz bude moj lebo ked ho milujes nie je co riesit
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Trochu me mrzi, ze jste tohle vlakno zaflakali nesmyslama, ktery sem nepatrej, mozna i proto ho prestali cist lidi, kteri mi vecne radili. Njn, co se da delat.
Čus,Aldo.Z vlastní skušenosti vím,že kam nevyjede traktor,tam vyjede Forester.Ten odkaz co sem dal Bohumil,je příklad toho ,že kvalita je nedoceněná.Fakt je **** dobrej,bez turba navěky.Jako s rusákama.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Vjetrnik napsal:
Jo, jo...až budu řešit příští auto, bude to Forester nebo Outback
...vzhledove prumerne... to uz radsi Yeti.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to Hicks: poslední dvě generace Outbacka? a primární u auta je technika, vždyť je to přemisťovadlo a tahač vozejků s motorkama
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Tohle vypadá moc pěkně http://sauto.cz/d...ii/8510033. Něco takovýho by mě taky lákalo, ale jenom na zimní ježdění. Krmit bych to nechtěl - jsem zmlsanej z octávky Stačil by mi i Jimmy - je to strašnej pracant, ale malinkej. Minulej rok si ho v zimě půjčil kolega od maminky - jeli jsme na paintball po poli se 40 cm sněhu a nevěřil jsem co to umí. Na to jaký je to prdítko je to bomba.
Vjetrnik napsal:
to Hicks: poslední dvě generace Outbacka? a primární u auta je technika, vždyť je to přemisťovadlo a tahač vozejků s motorkama
X1...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
TAK JE TO TADY!!! Napadly sr... a já si ve svém traktůrku užívám předjíždění manažírků v Superbech s vyděšeným výrazem.
Aldo přidej se.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
No teda.... Čtyřkolky na zimu, to jste nějaký drsňáci, že se nestydíte?! Teď právě nastává to nejzábavnější období pro ty, co mají zadek (čti-pohon těch spávných kol)
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
No teda.... Čtyřkolky na zimu, to jste nějaký drsňáci, že se nestydíte?! Teď právě nastává to nejzábavnější období pro ty, co mají zadek (čti-pohon těch spávných kol)
Ten mám v základu,ale když už je ta sranda moc velká,tak přidám i předek.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS