pár fakt:
cena 2 kufrů zega 35-41 včetně montážky a držáků na 1150 bez zámků stojí 16832
cena 2 kufrů zegapro 38-45 včetně montážky a nerez držáků na 1150 bez zámků stojí 21997 s anodizací 24619
uživatelé fóra 5% sleva
ceny jsou s dph
pár fakt:
cena 2 kufrů BEGR 40-40 včetně montážky a držáků na 1150 včetně zámků stojí 15 000,-
cena 2 kufrů BEGR 45-45 včetně montážky a nerez držáků na 1150 včetně zámků stojí 16800,- v černé nebo stříbrné barvě(komaxit) 17800,-
uživatelé fóra 5% sleva
ceny jsou s dph
Upravil bystricke dne 11.12.2010 17:19
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Jo jo to je pěkná práce zega pro jak vyšitá a nádherná cena .Letos jsem se poptával ještě na trojky a měli v sezoně absolutně narváno a bez uspěchu(čekačka až 3 měsíce) Sehnal jsem Begry za slušnou cenu nejsou tak vyvoněný, ale max.spokojenost .V Albánii cca v 50 km/h pád na šutry a v podstatě se jen lehce promáčkla spodní hrana a jde to vyklepat
milan enduroskola napsal:
pripadne ze na teba nevytiahol nejake male klamstvo ktore ked pride na lamanie chleba "radsej necha tak"
ty si nedáš pokoj co?
tak i pro toho kdo neumí číste mezi řádky, ano pan krolák z TT-sk mi řekl, že jsi u něj poptával slevu na des 3, stačí?
mily milan z enduroskoly
1. je mi luto ze si do toho zatiahol krolaka, zavolal som mu aby mi k tomu cosi povedal a tiez nebol s toho nadseny ze sa tu pretriasa jeho meno - ale k veci - nevedel o co sa jedna a nespomina si zeby som ho ziadal o zlavu
2. z majom som skutocne bol v kontakte ohladom desierta3 ponukal som mu moznost uverejnit to v slovenskom motohouse ako novinku - avsak ako som si v odoslanej poste skontroloval nepadla ziadna poznamka o zlave na desierto 3 - ak bude mat niekto zaujem zverejnim to tu ako printscreen nech kazdy vidi ako klames !!
v mojich ociach si obycajny klamar a poviem ti to aj do xichtu ked ta raz stretnem
bez ohladu na tuto moju osobnu negativnu skusenost ti chcem povedat este tolko ze by si mal popremyslat nad svojim arogantnym pristupom k ludom co si kupuju vase vyrobky
ak tu niekto napise ze nieco od vas nefunguje a tvoja odpoved tomu cloveku je ze pise "blaboly" tak sa tebe konkretne moze stat ze ludia ktori nemaju radi takyto typ komunikacie si zacnu vase vyrobky kupovat v okolitych krajinach
Ano byl jsem tam a vím co se řeklo a ví to i Marián a teď jsme se domluvili, že to nebudeme dále komentovat. Prostě na tohle téma nebudeme dál diskutovat.
Pokud někdo prostě získá cenu u jednoho prodejce a pak s tím argumentuje u druhého (... oni mi dali tuhle cenu, dáte mi lepší...), tak se ti prodejci dřív nebo později domluví.
Je zbytečný to dál rozebírat. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
pani z touratechu prave som absolvoval telenfonat z Majom po ktorom si myslim ze si to cele vymyslel on - kedze nie je ochotny zaujat postoj a jednoducho mi povedat "ano raptor chcel si zlavu na desierto3"... on to jednoducho nekomentuje a "diva sa na to z nadhladu"
majo - kedze chodis aj na tieto stranky a po tomto ti uz viac nezavolam ti chcem oznamit ze nerozumiem preco si na mna vymyslas taketo klamstva, nikdy som ti neublizil a je mi to velmi divne ze nie si ochotny sa k tomu vyjadrit
milan & tomas teraz je to moje slovo proti majovmu... o tom ze budete verit majovi a nie mne aj keby som sa rozlial nakolomaz nepochybujem
milan v buducnosti neodporucam brat vsetko co ti kto posepne za pravdu svatu,
v zivote som neziadal nikoho o ziadnu zlavu na desierto3 to prisaham na zdravie mojich rodicov a nenarodenych deti
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 13.12.2010 18:26
Zpět ke kufrům!
Já se zakoukal do Begrů a tak sem si je v sobotu taky koupil.
1. 45litrové ať počítám jak počítám mě vychází na 47litrů oběmu-no možná když se odečtou ty zkoseny hrany se dostanu o něco dolů ale ne o tolik
2. Raději podpořím domácího výrobce-Německý trh byl dost podpořen koupí BMW
3. Viděl jsem pár věcí od Touratechu a fakt jsem nechápal-hlavně co se týče opracování výrobků z kovu-osobně bych za to nedal ani korunu. Konkrétně mám na mysli neopracované hrany na různých doplňcích-učeň by to svedl líp
Jedu? Tedy žiju!
Možná to tu někde je ale na toto jsem ted narazil na Motorkářích kdyby někdo měl zájem! http://www.motork...11589.html... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Možná to tu někde je ale na toto jsem ted narazil na Motorkářích kdyby někdo měl zájem! http://www.motork...11589.html
už sem taky zvažoval,že bych začal vyráběl levnější variantu,kisňu lepenou za pár šestek,ale .....................eště není ten správný čas,snad ani nebude
...už sem taky zvažoval,že bych začal vyráběl levnější variantu,kisňu lepenou za pár šestek,ale .....................eště není ten správný čas,snad ani nebude
Bystřo, vyprdni se na jakékoli levnější varianty, které budou na úkor Tvé vynikající kvality. Jediné, čeho se za to dočkáš budou pindy na téma "...podívejte se na něho, jak tu práci odflakuje..."
Tvoje kufry jsou pro mě ty nej... Když jsem se před časem odstěhoval, používal jsem je nějakou dobu jako sedací nábytek a sloužily bezvadně... a teď mi zdobí kuchyni na lince a zase super... Ne ne, kuře a Bystrického kufry stokrát jinak a vždycky výborné...
Upravil radosek dne 13.12.2010 21:55
...už sem taky zvažoval,že bych začal vyráběl levnější variantu,kisňu lepenou za pár šestek,ale .....................eště není ten správný čas,snad ani nebude
Bystřo, vyprdni se na jakékoli levnější varianty, které budou na úkor Tvé vynikající kvality. Jediné, čeho se za to dočkáš budou pindy na téma "...podívejte se na něho, jak tu práci odflakuje..."
Tvoje kufry jsou pro mě ty nej... Když jsem se před časem odstěhoval, používal jsem je nějakou dobu jako sedací nábytek a sloužily bezvadně... a teď mi zdobí kuchyni na lince a zase super... Ne ne, kuře a Bystrického kufry stokrát jinak a vždycky výborné...
takovéto zásadní věci se snažím konzultovat s kamarády z mého okolí jak takový krok oni vidí zvenčí a bylo mi řečeno abych nedělal levné kisně že bych si mohl do budoucna pokazit méno
občas mě tak něco napadne
Zvažuju od Bystři Top case,ale odrazuje mě od toho jediná věc (ne od Bystřovo výrobků,nebo od TT,ale všeobecně).Když budu chtít jet někam "na lehko" třeba jen s bočákama,tak budu muset pracně odšroubovávat ten třetí kufr? Neexistuje nějaká alternativa? Třeba jako mají typlastový kufry? Že jen nacvakneš a jedeš?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Zvažuju od Bystři Top case,ale odrazuje mě od toho jediná věc (ne od Bystřovo výrobků,nebo od TT,ale všeobecně).Když budu chtít jet někam "na lehko" třeba jen s bočákama,tak budu muset pracně odšroubovávat ten třetí kufr? Neexistuje nějaká alternativa? Třeba jako mají typlastový kufry? Že jen nacvakneš a jedeš?
Taky jsem to řešil dřív sem jezdil pořád bez kufru jen s plotnou a po namontování BEGRA napevno jsem si nato tak naučil že bych už nesundaval NIKDY! jde o zvyk
... servis a diagnostika BMW Motorrad