Vypadá to, že si to kupuje od Číňanů kde kdo a branduje si to jak potřebuje - lze to na netu nalézt pod dalšímí označeními.
Jinak to zas tak špatně nevypadá (dle videí na odkazu výše), přijde mi však trochu úsměvné nabízet 8mpx foto z 5mpx senzoru - ale když to pomůže marketingu
Já si počkám na zmíněné HD VIO (http://www.sportk...OV-HD.html). Dle informací to má mít nativní full hd senzor - tedy "jen" 1920 x 1080 - tedy extrémně velké pixely a tedy vynikající citlovost a minimum šumu. Navíc je VIO ověřená záležitost...
vzhledem k tomu, že jsem prodejce nemohu sloužit - byl bych sám proti sobě.. Držím českou záruku, (já vím, napíšeš za pár USD tě záruka nezajímá.. ) překládám návody, platím clo a DPH.. promiň.. do Touratechu také nepíšeš která firma na dalekém východě pro ně vyrábí kufry aby jsis je koupil tam.. tímto končím mou diskuzi, zbytek souvisejících dotazů přes PM prosím..
nebudu ti kazit obchod, já už si ty kamery našel. ale příště se neoháněj zastoupením....
taky dovážím, takže vím co to obnáší.
Presne s tebou souhlasim. ja je našel taky
To mám hrozně rád, když je někdo tajemnej jak hrad v karpatech a nemůže to říct na rovinu. A pak se ohání s tím jakej je vlastně skoro chudák, že musí držet záruky, platit daně a clo. Jen vůbec nechápu proč to Ježku tak tajíš, že je to čína oni taky umí udělat dobrý věci. ... jenže ta cena, co? A teď do toho bude kde kdo rejpat.
Ono je tezky priznat, ze se jedna o noname kameru,kdyz z toho chci mit kseft.....
Zas nadruhou stranu chlapy neblbnete. V cizine se sezene skoro vsechno levneji nez u nas a o dost. Se podivejte na navigace,fotaky,objektivy,pc...,proste doprava,dph,cla a tak neco stoji-to se neda nic delat. To uz tak v te evrope mame......a taky zadarmo nikdo nebude prekladat a tisknout navody a jezek to zadarmo taky nemuze distribuovat. Takze nez nadavat,to chce se na to podivat i z druhe strany. Zkuste nekdo sem ty kamery oficialne tahat a prodavat,jsem zvedav na jakou cenu se pak dostanete
Kupoval jsem asi 10ks tehle kamer Full HD Sport Kamera Slapou naprosto uzasne. Lidi je maji asi rok a zatim zadny problem. Jsou naistalovane v zavodnich autech - vybrace. Nektere jsou i venku, tzn., ze na ne prsi... Zatim drzi. Kupoval jsem je postupne asi za $280 kazdou....
Nevím, proč se tak rozčiluješ. Buď se chovám jako obchodník a počítám, že se na mě nebude každý smát a velebit mě za mé služby (někdo ano, i to se stává).
Nebo se chovám jako člen fóra, který něco objevil a s ostatními se podělí. Já tady na fóru sehnal dost věcí na mou novou motorku a jeden človíček mi to co dotáhnul z Číny prodal za cenu, která je super a nedělal si z toho kšeft. Pokecáme, domluvili jsme se, že přijede na vínko. Pře Silvestrem jsem se po cestě na hory u něj zastavil, koupil to i pro kámoša a hodil jsem mu lahvinku mého nejlepčího moku. To je reakce, když někdo pomáhá.
To co teď zažíváš ty na tomto "pranýři" je dáno tím, že hodláš obchodovat. JÁ TO NEODSUZUJU!!!!! Ale s takovouhle reakcí jsi měl počítat. Vetšina lidí, kteří zde diskutují, jsou šilovní gůglisté a dokážou najít skoro vše.
Bude super, pokud se budeš chovat při reklamacích jak popisuješ. Dost by mě to udivilo. Neznám tě, ale naši obchodníci nebývají takoví dobrodějové. I když fy. Geneze mě doslova šokovala svým přístupem k reklamaci. Podotýkám pozitivně.
Sorry. To je tak, kdyz nectu prispevky, ktere tu jiz byly. Netusil jsem, ze stejnou kameru jezek dovazi... Ale na druhou sranu jsi jezku asi doplatil na to, ze vyrobce tuhle kameru prodava vsem jako open brand product... Ten link co jsem daval vyse je zase jen na nekoho kdo preprodava. Vyrobce je jiny a primo od vyrobce jsou taky jine....
Tady je video IMHO je to hodně podobný driftu a contour HD barvy a světelnost dost tragická. Kdo chce pořádnou kameru ať si počká na VIO HD. YouTube Video
petrs napsal:
A z jake ze je to kamery? Me to tak spatny neprijde. Barvy docela prirozeny a vsadim se, ze pred kompresi to bylo celkove mnohem lepsi....
když se dává něco na youtůbko kvalita se zhorší
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
petrs napsal:
A z jake ze je to kamery? Me to tak spatny neprijde. Barvy docela prirozeny a vsadim se, ze pred kompresi to bylo celkove mnohem lepsi....
Na vrchu na stránce dával MichalGS odkaz pod kterým to je i s videem
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Nezabúdajte prekliknúť z 360p na 1080pHD na youtube....
btw. obraz aj zvuk sa mi pozdáva, ale nie som odborník, preto mi je ťažko hodnotiť, mne padne za vhod aj jednoduchšia kamera...
Upravil PeterKeke dne 04.01.2011 12:43
'03 BMW F650GS Dakar '14 BMW F800GS
Taky si myslím, že je to nějak moc drátů. Já tu moji prostě nacvaknu do jednoduchého držáku na hrazdě nebo na přilbě a jede se. Jdu od motorky, vycvaknu během vteřiny a nesklízím 5 min kabely. Kvalita bude jistě dobrá, ale nemám ambice na celovečerní film pro Nova HD . Horší je to se zvukem. Ve 160 km/h už to moc fóká.
Na to moje domácí pokoukáníčko je to dobrý víc než dost. Po kompresi při převodu na formát DVD se ta kvalita bohužel zhorší.
Drift HD, Contour HD nebo GoPro HD, VIO HD je jiná kategorie, nejen cenou . Z mého pohledu je nejzajímavější Drift, jen mu chybí vodotěsnost, jako alternativu bych volil Contour. Myslím, že na filmování cest kamkoliv je to dostačující.
3X napsal:
tak jak to tu čtu, jsme opět na začátku
Drift HD, Contour HD nebo GoPro HD, VIO HD je jiná kategorie, nejen cenou . Z mého pohledu je nejzajímavější Drift, jen mu chybí vodotěsnost, jako alternativu bych volil Contour. Myslím, že na filmování cest kamkoliv je to dostačující.
Vždyť u Driftu píšou vodotěsnost do půl metru. A jestliže jí mají i v sekci Surf a jiné vodní sporty, tak bych se toho nebál.
Komunikuju s výrobcem v číně ohledně kamer Drift HD 1080p 170 cena 132 USD + clo+dph a poštovné. Min odběr je 3-5 ks víc jich brát opravdu nechci. Jdete do toho někdo semnou? Technické specifikace a obrázky sem hodím až mi to pošlou. Ale vypadá to úplně stejně včetně dálkového ovládání.
FYYFF