Na BMWGS vystupuje jako Vevis na novinkách jako Oklahomská psycholožkaH.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Na BMWGS vystupuje jako Vevis na novinkách jako Oklahomská psycholožka
Doba je zla! Clovek se snazi privydelat nejakou tu korunu,kde to jen jde!
Ale toto mohu potvrdit i osobni zkuseností.
Upravil vevis dne 10.02.2011 12:20
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Je to logický, chlap, co má babu, pro jinou ženskou jasně signalizuje, že "něco" umí nebo má... mimochodem, Vevis, která ta psycholožka seš Melissa Burkleyová nebo Jessica Parkerová
Melissa Burkleyová.Tu druhou jsem si primyslel,aby ten clanek byl objektivnejsi a duverihodnejsi!
Prijmeni nevim.Ale TADY ma i fotku.Tak ji treba poznas.Pekna,hubena,dlouhy vlasy,z vychodnich cech.
vevis napsal:
Prijmeni nevim.Ale TADY ma i fotku.Tak ji treba poznas.Pekna,hubena,dlouhy vlasy,z vychodnich cech.
Lucie je rocnik 1983? to bych si tipl, ze je starsi...
Kazdopadne jako jedna z mala vypada dobre i v motohadrech.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vevis napsal:
Lucie je rocnik 1983? to bych si tipl, ze je starsi...
Kazdopadne jako jedna z mala vypada dobre i v motohadrech.
Jojo, kočka, inzertní manažerka Supermota...spolupracujem spolu...má DRko, Báwo už ne....
jo Lucii jsem kdysi davno videl na srazu.
Chtela koupit moji extremne zachovalou Pragofku a jezdit s ni v terenu(!!) Znama firma....
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
zahorak napsal:
aj ja bysom chcel kamaratku.Dohod dajaku.Som sice ženaty ale manželka nechce som nou jazdit.Mam len dobre úmisli.Tak od 25 do 42 roku
U nás jedna poletuje - s vlastní R 1200 GS ..... Tak jestli se nebojííš učitelky, někdy přijeď. Anebo jestli sháníš štěňátko, přijeď jako zájemce o domácího mazlíčka.
Batman forever :-)
Viktore, ty jseš stejně ****, že bys prodal moje číslo
Mám Biga, Pragovku jsem prodala, protože chci Gas Gas.
Jo a nechala jsem se ostříhat, už jsem prý stará krůta a dlouhý vlasy jsou jen pro mladý slečny
Jak my?Snad Randolf ne?
Byli doby,kdy nam tady oznamovala zmenu nicku! Ted se zaregistruje jako Makak,aby prodala filtr z jeji byvale 650 gs a my ani netusime o koho jde!
vevis napsal:
Jak my?Snad Randolf ne?
Byli doby,kdy nam tady oznamovala zmenu nicku! Ted se zaregistruje jako Makak,aby prodala filtr z jeji byvale 650 gs a my ani netusime o koho jde!
Prostě filtr na 650GS od nějaké oPičky.
(Mě tEn SHiFt něJak blbNE. )
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /