A abych předešel výtkám a podobně, ANO zaměřil sem se na Hikse, a mam v umyslu mu pouze vracet JEHO nesmysly nazpet, pokud je bude pouzivat.
Upravil Traverz dne 09.03.2012 10:46
Chlapi jestli se tady poměřuje podle toho kolik, kdo, kde a na čem najezdil, tak zbývá jen.... WOW
Já to obnovil kvůli elementární slušnosti. Možná chybně, ale vycházím ze sebe: Jak se chovám v životě, tak se chovám i na netu.
Jestli mas nedostatek adrenalinu v praci a potrebujes si to dokazovat radoby heroickejma vykonama na motorkach, tak je mi te spis lito. Ja jsem dost casto vecer rad, kdyz z ty motorky slezu.[/quote]
Asi sem se líp učil.Co si představuješ pod slovem rádoby?
Zvlast vuci nekomu, kdo nalita pres 100 000 km za min, nez 3 roky.
To ale nemění nic na tom,že to najezdíš do práce.Nepsal jsem nic o kilákách.
Mám tu taky na servis pár skůtrů a nejvíc fakt najedou Ti co na tom dojíždějí do zaměstnání.
Hele, panove, pojdme se tu vzajemne presvedcit, kdo z nas umi treba nejlip lyzovat
Az se uvidime na zivo a projedeme se spolu ON ci OFF, nejlepe obe, ma smysl se dohadovat, nejlepe v hospode, tohle je o nicem.
Samozrejme, za nekoho treba hovori vysledky v zavodech a tak, to uznavam. Ale obecne je to fakt pakarna.
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Hele, panove, pojdme se tu vzajemne presvedcit, kdo z nas umi treba nejlip lyzovat
Az se uvidime na zivo a projedeme se spolu ON ci OFF, nejlepe obe, ma smysl se dohadovat, nejlepe v hospode, tohle je o nicem.
Samozrejme, za nekoho treba hovori vysledky v zavodech a tak, to uznavam. Ale obecne je to fakt pakarna.
V úctě k Tobě a ostatním konstatuji,že se vracím do starých kolejí a budu se dál vyjadřovat jen k věci.Jen jsem měl potřebu předvést jak by to tu vypadalo,kdyby se všichni chovali jako hovádka.
Já sice toho Hickse neznám osobně, ale musím říct, že mě jeho příspěvky baví A tím nemyslím nějak ironicky, ani nesoudím, jestli má pravdu nebo ne, spíš mě prostě baví ta hra, kterou tu hraje a to, jak mu to vždycky někdo sežere
Zvlast vuci nekomu, kdo nalita pres 100 000 km za min, nez 3 roky...
...jo, jo....100tis. po D1 a jiných dálnicích při dojíždění je skutečně obdivuhodné....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
robert_zl napsal:
Já sice toho Hickse neznám osobně, ale musím říct, že mě jeho příspěvky baví A tím nemyslím nějak ironicky, ani nesoudím, jestli má pravdu nebo ne, spíš mě prostě baví ta hra, kterou tu hraje a to, jak mu to vždycky někdo sežere
Taky se mi tu začína libit je to lepší než v pořadu Uvolněte se prosím.
Zvlast vuci nekomu, kdo nalita pres 100 000 km za min, nez 3 roky...
...jo, jo....100tis. po D1 a jiných dálnicích při dojíždění je skutečně obdivuhodné....
to jo.. Sedl -> Novej Knin -> Mnisek to je hotova madarska dalnice
Upravil hicks dne 09.03.2012 14:31
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
robert_zl napsal:
ja si taky myslim, ze urcita davka nadhledu je snad nutnou vybavou pro preziti na foru
navic mi neprijde, ze by to tu byl zas az takovy masakr...
Upravil hicks dne 09.03.2012 14:42
17 cm
Možná v tom je ten rozdíl. Já sem chodím diskutovat, něco si přečíst, dozvědět se. Ne přežívat. Ale možná mi to pomůže tě pochopit. Pro tebe je to prostě boj. Každá věta, která s tebou nesouhlasí, nebo se o tebe otře je pro tebe výzvou k boji.
Efendi napsal:
Možná v tom je ten rozdíl. Já sem chodím diskutovat, něco si přečíst, dozvědět se. Ne přežívat. Ale možná mi to pomůže tě pochopit. Pro tebe je to prostě boj. Každá věta, která s tebou nesouhlasí, nebo se o tebe otře je pro tebe výzvou k boji.
to neni pravda.
ja se sem chodim neco dozvedet, odpocinout si a pri te prilezitosti se pobavit.
Samozrejme touzim po vtipnych oponentech toho casu nedostatkove zbozi...
Kazdopadne uplne nekonfliktni forum -- podle mne = nudne, pozvolna upadajici forum.
17 cm
to Hicks: Zcela upřímně si myslíš že to cos tady předváděl poslední týden, tak že bylo vtipné?
Mně nevadí špičkování. Vadí mi osobní urážky, napadání, žalování atp.
Efendi napsal:
to neni pravda.
ja se sem chodim neco dozvedet, odpocinout si a pri te prilezitosti se pobavit.
Samozrejme touzim po vtipnych oponentech toho casu nedostatkove zbozi...
Kazdopadne uplne nekonfliktni forum -- podle mne = nudne, pozvolna upadajici forum.
tak vtipnýho oponenta k sobě ani nenajdeš..ten se ještě nenarodil
http://czunici.ra...
czunik napsal:
tak vtipnýho oponenta k sobě ani nenajdeš..ten se ještě nenarodil
to mi nemuzes rikat.. jeste bych mohl prestat byt tak skromnej
17 cm