Díky za nafocení rozborky. Jinak se mi také mlží jako prase. Reklamace nepomohla. Jestli má někdo nápad,jak u této helmy zamlžování odstranit,tak sem s ním. V dešti to fakt stojí za h...o.
Jinak je super.
Me se moc nemlzi, skoro vubec. Ale drnci a netesni mi plexi, fouka mi do oci. Mozna je to jen serizeni, ale nedari se mi to nastavit. Nejaky napad?
Me se moc nemlzi, skoro vubec. Ale drnci a netesni mi plexi, fouka mi do oci. Mozna je to jen serizeni, ale nedari se mi to nastavit. Nejaky napad?
alesvagner napsal:
alesvagner napsal:
kaca napsal:
jo, stejný zkušenosti....mlží se jak prase. Jinak je dobrá, ale tahle závada je u secího stroje dost podstatná...
Souhlas. Ze začátku to funguje, ale sezóně je antifog k ničemu. Je to tak blbý, že na to nejde ani nanést jiný přípravek (třeba na brýle nebo na okna v autě), protože to vytvoří efekt podobný vodě na okně, když vyjíždíte z myčky a nesetřete si stěračema okno - takový malý vlnky, přes který se nedá koukat...
Nedá... Musí to být něco, co naneseš sprejem nebo rozprašovačem, protože hadřík se na tu originální vrstvu "chytá"... No a tím, že se to na to musí stříkat to dělá ten efekt vlnek...
Upravil xHackerM dne 10.01.2013 19:47
kaca napsal:
jo, stejný zkušenosti....mlží se jak prase. Jinak je dobrá, ale tahle závada je u secího stroje dost podstatná...
Souhlas. Ze začátku to funguje, ale sezóně je antifog k ničemu. Je to tak blbý, že na to nejde ani nanést jiný přípravek (třeba na brýle nebo na okna v autě), protože to vytvoří efekt podobný vodě na okně, když vyjíždíte z myčky a nesetřete si stěračema okno - takový malý vlnky, přes který se nedá koukat...
Jo, přesně takhle se to chová, je to dost vo hubu, obzvlášť v noci i za mírnýho mžení je to v protisvětlech fakt o hubu. A co teprve když sněží....
zetor napsal:
Mě se mlží jen lehce kolem nosu...To už musí být fakt fest chcanec...být zima a abych měl zavřený větrání aby se to zamlžilo celý...
Co myslíš větráním? Tu klapku pod kšiltem? Tu mám celoročně otevřenou... Blbý je to, že i když si plexi pootevřu, tak se to neodmlží ani trošku...
JJ...klapku...
Nejvíc mě pobavilo,když jsem MrGS v Albánii po roce užívání Uvexky ukázal,že to má tuhle klapku...
Nic zvláštního... Kdo si jí neskládal sám, tak se mu mohlo stát, že to přehlídl... Mě to trvalo asi půl roku a na další jsem to také kamarádovi otevíral, když říkal, že je mu v tom vedro...