http://www.nasa.g...index.html17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
VasekBohnice napsal:
mám zpoždění, to je jasné, jen nevím kolik
ja bych to typoval tak na 6-8 let.. jestli teda myslis to *pozdeni, co ja 17 cm
Jardo díky,Island moc zajímavé tatarák ok, topinky super plzen jako křen
Prohlédl jsem Hiksovo větší žluté 8kilo bienemaja 1050 tend Venda xxl by se tam opravdu nevešel,takové autíčko si může koupit pouze Hiksík nebo blondýna
to Bob: vyvedu Tě z omylu....Venda se tam vešel, resp. Kuba ho tam naložil...ale jak ho dostal ven, to vážně netuším, neb to muselo být, jako dostat ježka ven z klece..."Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Bob napsal:
Prohlédl jsem Hiksovo větší žluté 8kilo bienemaja 1050 tend Venda xxl by se tam opravdu nevešel,takové autíčko si může koupit pouze Hiksík nebo blondýna
tak jestli mas auto jako prodlouzeni sveho falu, tak si ROZHODNE nemuzes koupit nic mrnavyho a uz vubec ne jako druhy auto To da rozum!
nebo ty jsi snad videl nejakeho hnedocecha ci ukrajince v necem malem? Jasne, ze NE... hlane, at to je VELKY!! v praze v centru stejne neparkujes a stodolu mas velkou...
17 cm
Vjetrnik napsal:
to Bob: vyvedu Tě z omylu....Venda se tam vešel, resp. Kuba ho tam naložil...ale jak ho dostal ven, to vážně netuším, neb to muselo být, jako dostat ježka ven z klece...
nahodou.. Venda vyklouzl jako cerstva lan po ranu... zadne stopy na aute, tlumicich, nic.. v tomto se ho musim zastat.
17 cm
TAKY MNE TO NAPADLO 17 cm
Vjetrnik napsal:
to Hicks: to je taky dost, že nás někam vyvez, co?
17 cm
Mám radost z pozitivní odezvy, dík všem kdo si udělali čas a vážili často i dost dlouhou cestu k nám na periferii. Atmosféra byla taková, jakou jste si utvořili, tedy podle mého přátelská i veselá, po různě dlouhém čase jsme se setkali s přáteli, objevily se i tváře dosud neznámé, bravo.. Milan byl potěšen pochvalou své kulturní vložky, hospoda se snažila taky příkladně, já už toho tolik pokazit nemohl Tak dík za váš palec nahoru
Jarda napsal:
Mám radost z pozitivní odezvy, dík všem kdo si udělali čas a vážili často i dost dlouhou cestu k nám na periferii. Atmosféra byla taková, jakou jste si utvořili, tedy podle mého přátelská i veselá, po různě dlouhém čase jsme se setkali s přáteli, objevily se i tváře dosud neznámé, bravo.. Milan byl potěšen pochvalou své kulturní vložky, hospoda se snažila taky příkladně, já už toho tolik pokazit nemohl Tak dík za váš palec nahoru
Jaroušku moc díky za zlákání a za Plzeň, kterou si objednal Bob, aby potom cucal Kofolu no jeden dva kousky dal, to se musí nechat, tak jsem se to poctivě snažil dohnat i za něj
projekce geniální, Plznička výtečná, tataráček už jen doladil celou atmošku
ještě díky Hicksovi za taxi, máš to u mě, až vystřízlivým, chci se zblízka podívat, co mě to vezlo, z venku to vypadalo menší, než zevnitř, jelo to, brzdilo, topilo, svítilo, prostě pohoda, ani jsem to ze sebe nemusel svlíkat, jako ostatní kcháry od oktáfky dolů - TVému přibližovadlu skládám hold Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.