Tak to vypadá zajímavě a při troše štěstí bych to mohl i časově zvládnout. Těším se na všechny a nezapomenu láhev výběrové lihoviny pro JT
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
no ešte to s chlapcami prebereme ale zatial to vyzerá na 3 moto+3 telesné schránky :-)
potrebuješ servis? zavolaj mi, napíš, pošli holuba :-) diagnostika aut a moto bmw
Ešte je skoro ale chcel bysom spravit u nas na Zahori sraz tohto webu ktori by sa konal od 19 do 21 Augusta-Srpna.Ešte to upresnim nekedy v Červenci.Može sa stat hoci čo do tedy len aby ste si našli čas a chut
zahorak napsal:
Ešte je skoro ale chcel bysom spravit u nas na Zahori sraz tohto webu ktori by sa konal od 19 do 21 Augusta-Srpna.Ešte to upresnim nekedy v Červenci.Može sa stat hoci čo do tedy len aby ste si našli čas a chut
Mám zato,že v tento termín plánuje Kubrt sraz u Třpytky,ale nevim to jistě.
Když je hlad,je i husa dobrá.
zahorak napsal:
Pokud by se nechalo jezdit i ve VVP tak by to bolo super
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Smůla, jedem na Ukrajinu, jenom na tejden a přez Šumavu je to z ruky, doufal sem, že bude Machov, to by bylo při cestě...
Tak příště
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Alda:minule som sa chistal a bol som u rodiny vo Vansdorfe ale prekazil to dažd.Už sa nemožem dočkat a donesem flašu zahorackeho kalvadosu.Vipejeme si v šetci společne ktori tam budu.Dojdem už v piatok.Len nech to počasie vyjde
Vodnik napsal:
Smůla, jedem na Ukrajinu, jenom na tejden a přez Šumavu je to z ruky, doufal sem, že bude Machov, to by bylo při cestě...
Tak příště
Machov letos predbezne v cervenci.Tak prijedes extra a ne jen tak pri ceste jako vzdy!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
zahorak napsal:
Alda:minule som sa chistal a bol som u rodiny vo Vansdorfe ale prekazil to dažd.Už sa nemožem dočkat a donesem flašu zahorackeho kalvadosu.Vipejeme si v šetci společne ktori tam budu.Dojdem už v piatok.Len nech to počasie vyjde
Tak to abys vzal pořádnej demižooon prootže nás tam bude jak smetí.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.