Použiji oblíbenou frázi...tak naposled sem napíšu...
Pánové jste bystří, a nekompromisní.
Ano jistě to šlo udělat jak píšete, a nebo jak mi jiní radili formou PM.
Ale já nevidím důvod, vím co chci a vím proč. Jediný koho jsem chtěl omezit jsem byl já. Trápí mě problém, popsal jsem ho. Nevidím důvod posílat PM a spekulovat. Viditelnost byla součástí strategie, Hicks si to měl prohlédnout a rozhodnout se jestli něco změní nebo ne. Nebo se jen zamyslet, evidentně podle reakcí nejsem sám komu to vadí. Výsledek je patrný, nechtěl jsem žádné reakce, ale upřímně se dalo tušit že budou. Nerozumím tomu proč k mému problému, který chci řešit tím že omezím sebe, máte nutnost se vyjadřovat. A ještě mě označíte za provokatéra. Proč? Protože nedokážete vydržet bez toho aby jste do něčeho nepronesli svůj rozum?
Snažím se celou tuhle věc brát trošku s nadhledem, a kdyby jste mé příspěvky četli pořádně tak to vidíte, přitom čtu hromadu napadání a ve finále i fizické výhružky.
Možná by to chtělo žalovat fotbalisty SPARTY a BANÍKU že vyprovokovali bitku fandů? CO?
Vidím to pořád stejně. Mám problém s prokousáváním se přispěvků od Hickse, chtěl jsem se tomu vyhnout. To je vše.
OSTATNÍ NEŘEŠTE A NEPŘEPÍNEJTE.
Pokud upřednostňujete PM, prosím. Já tyhle věci řeším transparentně. Nevidím v tom problém, Hicks ví jak na tom jsme a je jasno. Neprovedl jsem nic za co bych se měl stydět, a rozumím tomu že se mnou nemusí všichni souhlasit. Ale ví na čem jsou.
A vážně konec.
Kurna Watre klidnebo si myslis,ze kdyz se tady ty lidi co se spickujou (ok nekdy trosku za hranou)potkaj budou prat??Neblazni bez si lehnout zejtra vstavas do prace
to Hicks: Boha jeho... fakt mám někde hledat jak si hrozil trestním oznámením? A mimochodem... pokud použiješ špatný argument (slováci, únos atd, Mečiar), tak se nediv že někoho vytočíš. V hospodě bys mu to do očí asi neřekl, neb tam by reálně hrozilo, že jednu chytneš.
to Waltr: tvůj poslední příspěvek je taky hustej. Založíš veřejné vlákno a pak se divíš že na něj někdo reaguje? (nemluvě o tom, že sám přiznáš, že zveřejnění dotyčného byla součást strategie (můžeme nahradit slovem provokace) a pak se divíš, že ti někdo řekne provokatére.
týýbrďo, tady to jede...
Chlapi, vyprdněte se už na to a běžte jezdit. Je čím dál tím lepší počasí, silnice suchý, trocha štěrku - co chcete ještě víc?!
no jo, já zapoměl ještě na to pivko, nějakou přítulkyni, zítra nám začínají dokonce dvě výstavy najednou
život je přeci krásný...
Upravil JirkaVorel dne 02.03.2011 23:15
R1100GS
JirkaVorel napsal:
týýbrďo, tady to jede...
Chlapi, vyprdněte se už na to a běžte jezdit. Je čím dál tím lepší počasí, silnice suchý, trocha štěrku - co chcete ještě víc?!
no jo, já zapoměl ještě na to pivko, nějakou přítulkyni, zítra nám začínají dokonce dvě výstavy najednou
život je přeci krásný...
U nás těď nahouno. Ráno zase napadla ta bílá s**čka. *pissed*
czunici napsal:
Já se divím Waltrovi že se s někým zasírá,já jsem taky na některé reagoval,ale já se tím dotyčným trumpetou bavím.(záměrně nejmenuji) ale jinak ten člověk za nic nestojí,možná pár přes držku..a to i jednou dřív nebo později dojde.Ale jinak je to jen samolibý sebestřední trouba. A to Walte znám,ten člověk mu jak inteligencí ani skušenostma nesahá ani po kotníky..tak ho i docela chápu že ho trouba sere
Hele czunici jestli Waltra znas tak si z nej vem priklad jak jde slusne napsat nesouhlas (s necim).Pises,ze Waltr je inteligentni clovek (osobne ho neznam ) souhlasim s tebou. Pises,ze Hiks je samoliby sebestredni trouba (osobne ho neznam) nesouhlasim.Osobne si myslim,ze bude celkem chytrej,nebo sectelej nebo ma celkem prehled vyber si co chces
Taky ma ale tu vlastnost,ze rad diskutuje a prudi a jestli jsi se nevsim tak cim vic das najevo nelibost na jeho prispevky tim vic do toho slape
Jenze priteli ty ses rudej vzteky a pan HIKS se cim dal vic bavi!!! Navic malo kdy se necha strhnout k tomu aby zacal bejt sprostej.Bohuzel to jeho "obdivovatele" casto neunesou a zacnou s tim oni (ty ses jeden z nich).Nic proti tobe osobne nemam ale zaroven nemam nic ani proti Hiksovi.Mam taky pocit,ze tyhle stranky( jak tady vsichni pisem mame tak radi )pomahal zrovna ON Milosovi zlepsovat nebo neco takovyho (jsem linej to vlakno hledat)Pokud se nepletu moc lidi mu tady nedekovalo s vyjimkou Milose kterej to mam dojem napsal a podekoval.
Takze nakonec: nemam nic proti Hiksovi ani proti tobe berte HO proste jako rypacka von se tim bavi nemyslim si ze to bude zlej kluk
PS:Ja ho nebranim to zvladne v poho sam
asi máš pravdu...vyjímečně souhlasím..ale je rýpat a navážet se do lídí,jinak souhlas
http://czunici.ra...
czunici napsal:
Já se divím Waltrovi že se s někým zasírá,já jsem taky na některé reagoval,ale já se tím dotyčným trumpetou bavím.(záměrně nejmenuji) ale jinak ten člověk za nic nestojí,možná pár přes držku..a to i jednou dřív nebo později dojde.Ale jinak je to jen samolibý sebestřední trouba. A to Walte znám,ten člověk mu jak inteligencí ani skušenostma nesahá ani po kotníky..tak ho i docela chápu že ho trouba sere
Ty neumíš ani gramatiku pro 6. třídu ZŠ, Ty nepoznáš inteligenci, nemůžeš!
Možná takovou, jaká Ti je blízká.
Pan Waltr založil krásné populistické vlákno, hodné zhruba tak zastupiteli ČSSD v komunální politice... Odstup a soudnost Vám zcela chybí, co se třeba zapřemýšlet na tím, proč má tyto příspěvky? Co? Že by na Vás reagoval? Pane Czunici? 10, slovy deset lidí reguje na jednoho, on na všechny...čí příspěvky jsou nejvíce vidět? Odpovědět to není jednoduchá, ale to by jste Vy, mozci se zkušenostmi mohli zvládnout.
Proč třeba pan Waltr nenapsal PM na administrátora? Že by bramborová polévka v hlavě? Urazil jsem Tě, no to Vy to tady děláte často, viďte pan Czuniku.
Populistický blábol...
To Czunikovo "záměrně nejmenuji" mě docela baví, jako slovní vyjadřování citu a inteligence v reakci na celé dění na webu je známkou poměru věku mentálního a věku skutečného někde na spodní příčce grafu IQ.
Ale nezoufej, pane Czuniku, IQ nehovoří nic o charakteru, i méně inteligentní člověk může být velmi charakterní. Což u Tebe, dle mého mínění zatím není pravdou. Ale co není bůže být. Třeba to zvrátíš... Přeji mnoho úspěchů.
Pokud by jsi mi také chtěl dát "pár přes držku", za výše zmíňené, tak nedoporučuji. Amaterský box na střední, od mého otce, mistra republiky v judo jsem se také něco přiučil a jelikož jsem poměrně kořala, tak po hospodách jsem přece jen něco okoukal a přes to, že jsem poměrně mlád, i něco zažil.
Efendi napsal:
to Hicks: Boha jeho... fakt mám někde hledat jak si hrozil trestním oznámením? A mimochodem... pokud použiješ špatný argument (slováci, únos atd, Mečiar), tak se nediv že někoho vytočíš. V hospodě bys mu to do očí asi neřekl, neb tam by reálně hrozilo, že jednu chytneš.
ja to chapu jinak.
Bud nekdo udrzi svoje hormony na uzde a dokaze udrzet DEBATU v urcitych mezich, nebo s nim proste neni debata mozna.
Jinak nektere lonske Prazske srazy byla takova hustota, ze thread o Marcellusovi byl tak cca stejny, mozna i mirnejsi Tam ale hraje svou roli dalsi faktor, co tu zminoval Morabo -- v osobnim kontaktu vidis, jak ten druhy rve smichy...
slovaci, moravaci, prazaci, spekouni vseho druhu... vsechno tam dostavalo takovou sodu, ze Raptor by asi priste prisel se sebevrazednym pasem D
ja bych tedy nepausalizoval... kdo nesnese drsnejsi humor at radeji sedi doma.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Efendi napsal:
ja to chapu jinak.
Bud nekdo udrzi svoje hormony na uzde a dokaze udrzet DEBATU v urcitych mezich, nebo s nim proste neni debata mozna.
Jinak nektere lonske Prazske srazy byla takova hustota, ze thread o Marcellusovi byl tak cca stejny, mozna i mirnejsi Tam ale hraje svou roli dalsi faktor, co tu zminoval Morabo -- v osobnim kontaktu vidis, jak ten druhy rve smichy...
slovaci, moravaci, prazaci, spekouni vseho druhu... vsechno tam dostavalo takovou sodu, ze Raptor by asi priste prisel se sebevrazednym pasem D
no víš, 100 lidí sto chutí...nejde paušalizovat.A někomu prostě ten nebo onen humor vadí,nebo neustále se vměšování do tématu netématickými připomínkami?Je to o toleranci..pokud není,tak odezva je vždycky taková jaká je..stačilo by jen respektovat druhé.Vím že jsem ****amot ,a neinteligentní čuník..ale každý jsme nějakej že jo.
http://czunici.ra...
Efendi napsal:
ja to chapu jinak.
Řiď se tím cos právě napsal. Udrž hormony na uzdě.¨
1. dělat si screeny abys je v jiném příspěvku za pár dní použil jako argument je směšné (vytržený z kontextu, naprosto účelový argument)
2. když už takovou věc použiješ, tak bys měl zveřejnit jak jsi ty slováky napadl, aby si ostatní udělali názor jestli je to humor. (byl to dovětek naprosto nesouvisející s tématem. v podstatě jen provokace, kterou jsi si nedokázal odpustit)
3. něco úplně jiného je hospodský humor kde do sebe lidi šijou a něco jiného to, co tady předvádíš.
4. když napíšu na fórum někomu např. "jsi blbeček" tak deset lidi na to bude mít deset pohledů. Pro někoho urážka, pro někoho poštuchujíci oslovení, pro někoho sranda, pro někoho sprosté slovo. Písmenka jsou jen písmenka. Nemáš k tomu atmosféru, mimiku, tón hlasu.....
Efendi napsal:
1. dělat si screeny abys je v jiném příspěvku za pár dní použil jako argument je směšné (vytržený z kontextu, naprosto účelový argument)
na foru budu az pozdeji vecer, ale tohle je NEUVERITELNY nesmysl.
chodis vubec na nejake jine forum nez na tohle abys trochu odkoukal zvyklosti, nebo budes znova vynalezat jiz tisickrat vynalezene??
17 cm
Efendi napsal:
chodis vubec na nejake jine forum nez na tohle abys trochu odkoukal zvyklosti, nebo budes znova vynalezat jiz tisickrat vynalezene??
Aááá jé večer bude přednáška o islámskejch forech. Ještě že jdu do hospody kde je každýmu všechno hned jasný.
Upravil toli dne 03.03.2011 14:17
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Efendi napsal:
Hicksi čím dál víc mi připomínáš amatérskou muší váhu v boxu. Taky kolem sebe hrozně moc víříš vzduch, ale rána žádná.
Pokud chceš používat jako argument ZVYKLOSTI (obyčeje a tradice?), tak to jsem se v tobě zmýlil, protože jsem tě bral za trošku větší formát.
Efendi napsal:
Ba naopak, kdybys znal Hickse, tak on takový věci říká běžně do očí a s evidentní ironií a z vesela se u toho řehtá...
Takže to každej snadno pochopí.
Uznávám, že tady to jde třeba těžko.
Maiali nel Fango!
Efendi napsal:
Hicksi čím dál víc mi připomínáš amatérskou muší váhu v boxu. Taky kolem sebe hrozně moc víříš vzduch, ale rána žádná.
Pokud chceš používat jako argument ZVYKLOSTI (obyčeje a tradice?), tak to jsem se v tobě zmýlil, protože jsem tě bral za trošku větší formát.
ach jo.
tohle jsi napsal ty:
"dělat si screeny abys je v jiném příspěvku za pár dní použil jako argument je směšné"
a je to silena hovadina.
Vic se v tomhle konkretne rypat nechci...
17 cm
Efendi napsal:
Aááá jé večer bude přednáška o islámskejch forech. Ještě že jdu do hospody kde je každýmu všechno hned jasný.
prednaska ne, synu, ale kazani....
17 cm
Efendi napsal:
ano ano, chápu, posledních pár desítek/set tisíc let bylo zvyklostí žít na větvi, srát pod sebe a ve dvaceti umřít na banální infekci - to nezvrátí 5000 let judaismu, 2000 křesťanství a 1200 let islámu, ani 100 let elektřiny - nebo se mýlím? to je fuk, chtěl jsem říct, že na zvyklosti taky hážu bobka
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Efendi napsal:
ano ano, chápu, posledních pár desítek/set tisíc let bylo zvyklostí žít na větvi, srát pod sebe a ve dvaceti umřít na banální infekci - to nezvrátí 5000 let judaismu, 2000 křesťanství a 1200 let islámu, ani 100 let elektřiny - nebo se mýlím? to je fuk, chtěl jsem říct, že na zvyklosti taky hážu bobka
zapominas na zasadu primerenosti
17 cm
Efendi napsal:
zapominas na zasadu primerenosti
nezapomínám, ignoruji
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.