Dneska jsem byl ve fabrice a E-09 ve 150 vázla na rychlostním indexu nedařilo se udržet index T, tak aby se figury při této rychlosti po deseti minutách, kdy prochází velkou zátěží nerozpadnuly. Test je samozřejmě předymenzován. Doufejme, že E-09 ve 150 budou na trhu do 3 týdnů s rychlostním indexem S (180 km/h), což je nejvyšší z nejbližší konkurence (TKC 80 - 160 km, Karoo T- 170km/h)
Zdravím, jezdí tady někdo E-09 vzadu i vpředu? naskytla se mi možnost koupit celou sadu, ale nevím, co to může dělat na předku, doteď jsem ji jezdil jenom vzadu.
Myslím samozřejmě v rozměru 1150
Upravil robert_zl dne 23.04.2012 22:48
robert_zl napsal:
Zdravím, jezdí tady někdo E-09 vzadu i vpředu? naskytla se mi možnost koupit celou sadu, ale nevím, co to může dělat na předku, doteď jsem ji jezdil jenom vzadu.
Nebude to dělat nic předek, ale prd vydrží. Brzo se odskáče. Jízdní vlastnosti dobré.
Všem doporučuji na předek E-10
robert_zl napsal:
Nebude to dělat nic předek, ale prd vydrží. Brzo se odskáče. Jízdní vlastnosti dobré.
OK, to pak už můžu vzít rovnou celou sadu E-10 ne?
robert_zl napsal:
E-09 je nesrovnatelně lepší na off
Upravil vevis dne 24.04.2012 00:03
Joe napsal:
Dneska jsem byl ve fabrice a E-09 ve 150 vázla na rychlostním indexu nedařilo se udržet index T, tak aby se figury při této rychlosti po deseti minutách, kdy prochází velkou zátěží nerozpadnuly. Test je samozřejmě předymenzován. Doufejme, že E-09 ve 150 budou na trhu do 3 týdnů s rychlostním indexem S (180 km/h), což je nejvyšší z nejbližší konkurence (TKC 80 - 160 km, Karoo T- 170km/h)
Jestli to nebylo tou "dymenzí"...........
Jestli máš problém, tak se zastav.
Upravil joe dne 23.04.2012 23:37
robert_zl napsal:
E-09 je nesrovnatelně lepší na off
Ja jsem popravde velky rozdil pri off nepozoroval.S desitkou jsem byl v blate spokojenej.Ale 09 ma na zadku podstatne delsi zivotnost.
Pokud se bude jen odvalovat, tak rozdíl nepoznáš.Rozhodně je fakt, že E-09 při gazu tahá motorku líp.Už se těším na ty plodné diskuze v pátek a sobotu.
OK, takže pokud bych chtěl MITAS, tak buď celou sadu E-09 (pak předek moc nevydrží) nebo celou sadu E-10, případně dopředu E-10 a dozadu E-09 (kvůli větší výdrži).
A ty 09 jsou rozměrově v pohodě na 1150?