jezdim na skutru 25 km do prace a vetsinou kozena bunda a motokalhoty od noname vyrobce,ale uz jsem se dovybavil i chranicovou kosily at jsem vice v bezpečí a tu šoupnu pod bundu a budu ve vetsim klidu
BMW GS 1200 adventure
to Morabo: nemáš tak úplně pravdu....po serfování po Vespa stránkách jsem našel toto:
www.adventure-biker.cz – Adventure Biker, jedna z nejznámějších pražských prodejen skútrů různých značek, pořadatel již tradiční Skútr šňůry, distributor skútrařského oblečení italské značky Tucano Urbano.
Takže kdy jdeme shoppingovat?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
taky to mám cca 10 min do práce. jezdím v naprosté většině v plné polní. páč když mám ranní tak jedu v 5 ráno a to je i v létě docela zima, na odpol pak zase cesta domu je už v noci a z noční je zase domu zima. jinak cesty domu dost často mám z 10min protažený alespoň na hoďku.
ale i kdybych jel všechno za krásnýho tepla, tak dávám přednost pořádnýmu oblečení - plácnout sebou můžu i jen během 10 minut cesty. to nemluvím o volech co můžu potkat...
Upravil JirkaVorel dne 03.03.2011 23:33
R1100GS
Vjetrnik napsal:
to Morabo: nemáš tak úplně pravdu....po serfování po Vespa stránkách jsem našel toto:
www.adventure-biker.cz – Adventure Biker, jedna z nejznámějších pražských prodejen skútrů různých značek, pořadatel již tradiční Skútr šňůry, distributor skútrařského oblečení italské značky Tucano Urbano.
Takže kdy jdeme shoppingovat?
Nejdeme....
Jsou to zoufalci. S velkou slávou přivezli dva nepromoky a nějakej 10 let starej vaťák, kterej samo neprodali a když jsem se pídil, jestli by mi alespoň přivezli co chci (velikosti mám odzkoušený z it a dá se na ně spolehnout), tak mi řekli, že to nejde, že výrobce po nich chce, aby nabrali komplet sortiment a to se bojí, že neprodají.....
Takže mají jen ty nepromoky, kdo ví jestli a ještě takový ty dečky na skůtry.
Klasika...
Maiali nel Fango!
Do práce buď jezdím 250 kiláčků do Prahy, takže kompletně nastrojený na R1200GS a jinak po Praze většinou taky v kompletním vybavení. Teďka používám bundu a kalhoty od PSÍ, ale jinak přemýšlím o té reflexní Adventure 2011 od Rockwaye. V Praze jseš v té dopravě vidět a občas ti i uhnou ... Honza