Kdo jste to byl?! ...aneb, potkáváme se na každým rohu
Přidané 29.06.2012 12:21
Koho jsem to zdravil sedíce na autobusové zastávce u Špáru v Rakousku u OSSIACHER SEE? Bylo to tuším černo-žluté R 1150 GSA s bočníma hliníkáčema a za ním ještě někdo na GS 650. Na značkách jste měli "E" ....
...čekal jsem, až žena koupí pečivo ...
GSA 1250 Rallye 2024
Přidané 01.07.2012 22:55
A kdo potkal mě? V pátek jsem jel z Mladé Boleslavi do Znojma, dneska zpátky přes Jihlavu, Vlašim, Benešov a pak po D1 a Prahu domů. Doprovázel jsem panelku se sajdkárou, takže pekelné tempo 70 km/h takhle najeto cca 650km... Z recese a hlavně proto, že se u toho Znojma kamarád včera ženil a byla motosvatba na Vranovském zámku a veselice v motomuzeu Lesná. ~ R1100GS ~
Přidané 04.07.2012 20:34
Dnes vecer kratce pred sedmou na vyhlidce nad Karlovarskym letistem 1x GS, jestli jsem dobre videl. Bylo krasne.
Přidané 04.07.2012 21:23
Dnes, cca 16:30, Saský most Plzeň, směr Lochotín, černá F650GS, 2-svíčka, červené sedlo, jezdec integrální helma. Půl hodiny na to, stejné místo, Kendyho bratranec Míra na osmikilu.
Upravil xHackerM dne 04.07.2012 21:23
Přidané 09.07.2012 16:13
Sobota odpoledne cca 17h někde v okolí Řásné (u Telče) pěkná 1150 s hliníkama a za ní nějaká silnice. jediní motorkáři které jsem po cestě do Praglu potkal
Přidané 09.07.2012 18:24
Kdo jste to byl v pátek 6.7. asi kolem 18.hodiny u Tesca v Liptovském Mikuláši žlutá 1200 a červená 650 se skříní místo topcasu(a sledovali jste nás od Demanovské ledové jeskině přes Chopok až k tomu Tescu)
Přidané 11.07.2012 10:35
Tak velmi vtipná desetiminutovka dnes kolem 9té ráno. Nejdřív potkám fkbarta a jeli jsme spolu po celým Rohaňáku. Následně jsem projel v Husákovým tichu kolem někoho na 12ce, ale ve tmě si jen dovolim odhadnout, že měl něco jako Pharao, nebo Offtrack bundu. A nakonec ze Štefánikova mostu na nábřeží sjížděla červená 12ADV. Krom toho, jsem potkal už jen jednoho skůtra, všechny ostatní motorky byly 12ky
Maiali nel Fango!
Přidané 11.07.2012 12:14
Jo, jo, zdravil jsem tě na tom Štefánikově mostě, jsem si říkal že námořnickejch 1150 tu moc není a jseš to asi ty. Já vyjímečně na ADV jinak jezdim po Praze na motovidle, ale ADV jde dnes na tuninng, tak jsem musel na něm A jinak to že začíná být 12ka trochu inflační moto, to není pochyb. A to nemluvim o tomto dlouhém víkendu v Alpách tam jsem v podstatě nic jiného nepotkával, lišily se akorát barvou a počtem světel A tedy taky dost 1600, což mne docela překvapilo.
GS 1200 R Adventure
Přidané 11.07.2012 14:59
morabo napsal:
..... Krom toho, jsem potkal už jen jednoho skůtra......
...to já nebyl, už jsem byl v Řepích na lešení...
Kolem poledne jsem potkal u tančícího domu žlutou 1200 touratech a 1200 ADV stojící u chodníku....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Přidané 12.07.2012 17:47
Tak jak jsem si stěžoval, že na Plzeňsku nikdo nejezdí, dneska se mi to všechno vynahradilo.
Před jedenáctou jsem cestou k lékaři potkal Dakárka a malý GSo. Oba naložený, originál bočáky, Dakar nějaká nástavba na štítku, jezdci integrálky. Ve zpětném zrcátku jsem viděl, že jsou to brněnský SPZky a kluci zastavovali. No neváhaje jsem se otočil a jel jim poradit kudy kam. V rychlosti jsem se jich zeptal, jestli nechodí na zdejší fórum a kam míří. Vyvedl jsem je z města na výpadovku.
Takže hoši, ještě jednou, kdo že jste to byl? Vybavuju si jen že jeden z vás je David.
No a potom cestou z práce v Plzni na Karlově na chodníku telefonující jezdec Dakara, obuto na špuntech, opět modro-bílá kombinace a asi o 10 minut později jsi projížděl v sadech kolonu mezi autama.
Přidané 12.07.2012 22:12
Kdo z vás jezdí po Praze (viděl sem ho většinou na sedmičce - konkrétně dneska sme vedle sebe stáli v argentinský na světlech cca kolem desáté) a má polepený topcase reflexníma páskama?? :-)
Přidané 13.07.2012 17:35
xHackerM napsal:
Tak jak jsem si stěžoval, že na Plzeňsku nikdo nejezdí, dneska se mi to všechno vynahradilo.
Před jedenáctou jsem cestou k lékaři potkal Dakárka a malý GSo. Oba naložený, originál bočáky, Dakar nějaká nástavba na štítku, jezdci integrálky. Ve zpětném zrcátku jsem viděl, že jsou to brněnský SPZky a kluci zastavovali. No neváhaje jsem se otočil a jel jim poradit kudy kam. V rychlosti jsem se jich zeptal, jestli nechodí na zdejší fórum a kam míří. Vyvedl jsem je z města na výpadovku.
Takže hoši, ještě jednou, kdo že jste to byl? Vybavuju si jen že jeden z vás je David.
No a potom cestou z práce v Plzni na Karlově na chodníku telefonující jezdec Dakara, obuto na špuntech, opět modro-bílá kombinace a asi o 10 minut později jsi projížděl v sadech kolonu mezi autama.
Kdopak?
To jsem byl já a paranoid, navedl jsi nás fantasticky ještě jednou dík asi bysme tam chvíly bloudily
Přidané 13.07.2012 19:02
D-A-G-R napsal:
xHackerM napsal:
Kdopak?
To jsem byl já a paranoid, navedl jsi nás fantasticky ještě jednou dík asi bysme tam chvíly bloudily
No vidaaaa, jsem rád, že jsem mohl pomoci a ještě jsem stihl i lékaře...