vlada-adv napsal:
morabo> sic to na tohle fórum nepatří ale, k verzi s ABS jsem si dal jako bonus R-kový podvozek, jinak to ani nejde. No a pak podobné úpravy pro převoz zlobra jako u 12GSA. Ŕídítka nahoru cca +8cm stupačky dolu -4,5cm. Chodí to pěkně.
Tak doufan, ze se nekdy zase potkame, protoze to mne opravdu zajima.
Maiali nel Fango!
Oni totiž kluci zapomněli na základní srovnání. To se člověk podívá na vlastní ruce a řekne...........................na to k....a nemám a nikdy mít už asi nebudu. Já jezdím pro radost a je jednou jak se ta radost jmenuje jestli BMW, KTM či nějak úplně jinak. Upravit fotku a mlátit se do hrudníku to mu říkám FAKE.
easyrider napsal:
Oni totiž kluci zapomněli na základní srovnání. To se člověk podívá na vlastní ruce a řekne...........................na to k....a nemám a nikdy mít už asi nebudu. Já jezdím pro radost a je jednou jak se ta radost jmenuje jestli BMW, KTM či nějak úplně jinak. Upravit fotku a mlátit se do hrudníku to mu říkám FAKE.
Tak jest! At si kazdej vybere, z ceho bude mit tu radost vetsi
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Easyrider: presne ted jsem chtel HP2 pouzit... Protoze pokud ma smysl srovnavat, tak alespon trochu srovnatelne a ne "Defendera s X5"....
HP2 má protipol v SuperEnduru...to bych sem nepletl...
Stejně tak nevím, co z toho má být X5 a co Defender
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
morabo napsal:
Easyrider: presne ted jsem chtel HP2 pouzit... Protoze pokud ma smysl srovnavat, tak alespon trochu srovnatelne a ne "Defendera s X5"....
Zaprve mi slo srovnani 990 a 12ky, ale nemyslel jsem to tak uplne doslova. Jen jako priklad, ze to srovnani dava podobny smysl.
S tim superendurem mas v zasade pravdu. Nicmene chtel jsem tim rict, ze kdyz uz bych mel srovnavat jak se chova na krosovy trati BMW, tak alespon ta HP2, jinak je to ptakovina
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Přesně tak,oni jak už neví co by tak vytahujou hp2..A to je na něm ještě třeba vyměnit podvozek aby fungovalo.. A srovnávat lc8 a gs1200 v terénu to už smíchy řvu..
to je pravda, viděl jsem pár videí jak s 12 GSA lítali taky tak, jsem z toho unešenej co tak těžká motorka dokáže ale na druhou stranu byli ty motorky na odpis, pořád se váleli po zemi a řidiči (němci) po nich šlapali aby jako zapozovali. To mi přijde líto, ale jsou lidi kteří to neřeší a počítají s tím že se něco zničí
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
qwert napsal:
A srovnávat lc8 a gs1200 v terénu to už smíchy řvu..
Ale vzdyt to dela maximalne ta vase parta
My k tomu nemáme žádný důvod,to se srovnávat nedá..
Když to stále dělate a ještě to i klidně nakonec popřete, s vámi se člověk nenudí stačí si to přečíst tady.
A jestli to dobře chápu když něco v terénku projedu z 12GS a někdo LC8 ne, tak dostávám více bodu za techniku a styl. Zavedeme tedy koeficient (tedy handicap a je to ) Bawo vyjede kopec KTM vyjede kopec, ale na body budeme happy bo naše motorka je v terénu k ničemu.
Upravil easyrider dne 27.02.2012 14:16
qwert napsal:
Když to stále dělate a ještě to i klidně nakonec popřete, s vámi se člověk nenudí stačí si to přečíst tady.
A jestli to dobře chápu když něco v terénku projedu z 12GS a někdo LC8 ne, tak dostávám více bodu za techniku a styl. Zavedeme tedy koeficient (tedy handicap a je to ) Bawo vyjede kopec KTM vyjede kopec, ale na body budeme happy bo naše motorka je v terénu k ničemu.
Tak příště doufám pojedeš s náma hrdino a ukážeš nám kolik toho s náma projedeš a doufám že zas nebudeš brečet..
qwert napsal:
Tady máte brambory zase něco na slintání..YouTube Video
tohle video je starý jak rašelina,ale furt se na to svinsky dobře kouká
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
qwert napsal:
Tak příště doufám pojedeš s náma hrdino a ukážeš nám kolik toho s náma projedeš a doufám že zas nebudeš brečet..
Klidně už se těším a když bude nejhůř budu ti plakat na rameni, přeci to dělám vždy. A jako odměnu za přežití mi uděláš pěknou akční fotografii ať jsem konečně velký ješitný chlap (třeba skok přes pyramidu
Upravil easyrider dne 27.02.2012 14:47