citim z tebe smrdute levicactvi... trefil jsem dobre, co?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Je to žumpa a já to rozhodně nevidím jednoznačně. Miloše jsem nevolil,jsou chvíle, kdy se fakt stydím co je to za člověka, ale dnes jsem "rád" , že je tam on(v porovnání se spícím konkurentem)..menší zlo pro naše děti..
Citace z mailů.."Vážení přátelé - ruku na srdce, kdo z Vás věděl před týdnem o panu Bradym ??
Myslím, že 99,99 procent národa nic !! Ale nyní je možnost si to s prezidentem rozdat.
Tak určitě Koniáš Halík, Deutschlanderinka Němcová a celá pražská kofeterie se pustí do boje. Za ideály, za spravedlnost a za Havla."
Někdo může namítat, že to jsou bláboly,propaganda,kgb, ale čím nás krmí veřejnoprávní média-nezávislá a demokraticka a každým z nás mesicne placena ...
Takže demokraticky tady píšu, jak to cítím a vidím s tím vývojem v česku a přilehlých oblastech a vidím, že i hicks vidí pod stejným úhlem..tam nejde o medajli.
Jo a nemusíte s tím souhlasit, bo máme demokracii
Takže Hiksu, zdravím z Orientu R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Souhlasím a připojuji se k mistru "GSSG" není to tak jednoznačné. Od této chvíle přestávám koukat na Krause, je to žumpa jako prase. By mě zajímalo, komu to zase posloužilo. Tak jestli si většina národa takhle představuje "vlastence" tak jsme jako národ ztracený. Ty mi zase hnuli žlučí. Prý mohli jsme mít šlechtice na hradě, že jí huba neupadne. Bych normálně zvracel. A to Zemana zrovna nemusím, dovedl bych si představit ve funkci prezidenta lepší osobnost. Ale jak už bylo řečeno, teď jsem rád, že tam je právě on. Zdar chlapi
...prostě už běží prezidentská kampaň a Zeman je někomu velmi nepohodlný, tak se vymyslela kauza...
Brady je mimo jiné občan kanady a Kanada má dle mých informací ve svém "protokolu", že pokud chce jejího občana někdo vyznamenat, je nutno oznámit s ročním předstihem a dostat protokolární povolení...zajímavé, že nic takového prý neproběhlo...
Teď tedy otázka, kdo "vrtí psem" a proč...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Forejt: (volá do Kanady)
Brady: Dobrý den, u telefonu Jiří Brady
Forejt: Dobrý den, Jindřich Forejt KPR. Chtěl bych vám oznámit, že jste nominován na řád TGM.
Brady: Ok, ale nominovaný jsem by už loni a předloni. Takže proč mi voláte?
Forejt: Protože žádný vyznamenání nedostanete. Sbohem.
Brady: Na shledanou. Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Kraus jako nějaký mravokárce? Tehle **** který když nabourá zaparkovaný auto tak odjede aby nepřišel o bonus. Tahle špína bude poučovat lidi jaký mají mít názor?
S Bradym je to špatně rozehraná hra. Jak už bylo napsáno musela by být informována ambasada Kanady a schválit Kanadská vláda. Nic takového se nestalo a tak začlo tohle monstr divadlo řízené pražskou kavárenskou žumpou.
Vjetrnik napsal:
...prostě už běží prezidentská kampaň a Zeman je někomu velmi nepohodlný, tak se vymyslela kauza...
Brady je mimo jiné občan kanady a Kanada má dle mých informací ve svém "protokolu", že pokud chce jejího občana někdo vyznamenat, je nutno oznámit s ročním předstihem a dostat protokolární povolení...zajímavé, že nic takového prý neproběhlo...
Teď tedy otázka, kdo "vrtí psem" a proč...
....Že by místo Ovčáčka, Horáček? A co Pažout? A co Jan Tleskač?
TAKE IT EASY
vorel napsal:
abych si mohl udělat názor, musel bych vědět pravdu jestli mu z hradu volali nebo ne a to se evidentne nedozvim
Tvůj názor ti neberu ,ale to že nebyla informována Ambasáda je fakt a ověřitelný.
Brady byl navržen na řád už potřetí ,ale to mu nedává automaticky nárok na medaily.
A poslední - Herman se oháněl svědectvím 3 lidí kterí to mohou potvrdit, že mu bylo vyhrožováno. A kde to svědectví je???
A poslední věc. Pouze prezident rozhoduje kdo vyznamenání dostane a kdo ne. Bylo to tak za Havla, Klause a je to tak i teď.
A pravdu se nedozví nikdo. Nebo je někdo tak naivní,že takhle rozehranou štvanici někdo ukončí tím ,že by řekl pravdu? To už ani nejde, protože se do té lži namočilo moc lidí spojených s politikou a kandidáti na prezidenta ( Horáček a spol). To by se podřízla větev moc lidem najednou.
Upravil GSPETR dne 28.10.2016 19:06
máme tu 2 verze:
1.pražská kavárna s Hermanem a Bradym vymyslela lživou historku aby poškodila hrad a mohla zahájit prezidentskou kampaň
2.hrad telefonicky kontaktoval pana Bradyho že bude vyznamenán. pak zjistili, že by se to dalo použít jako nátlak na Hermana aby se nesetkal s tím pánem v dece. pokud Forejt není ochoten říct na rovinu, ne já ani nikdo jinej z hradu panu Bradymu netelefonoval, tak to mě působí divně. asi to bude tím, že existují věci jako výpis hovorů.
tak se na mě nezlobte, že jako jedinej tady se přikláním k variantě 2
nějaké řeči o ambasádě jsou vedlejší
berte to jen jako můj názor který opravdu nechci nikomu vnucovat
říkám si hurikán
vorel napsal:
tak se na mě nezlobte, že jako jedinej tady se přikláním k variantě 2
a budes kvuli tomu "priklaneni se" taky vyhlasovat "Tydny neklidu"?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
@hicks - už rozumím, proč souzníš s Miloušem. Ten taky umí jenom urážet a být sprostý.
Upravil hobr dne 28.10.2016 20:47
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."