Ne, opravdu už nemám s estébáckým Šloufem nic společného, 10.12 jsem se s ním potkal ve Vídni náhodou, stejně tak náhodou přišel ke mně dnes do mého volebního stánku na Chodově.
LiborJ napsal:
.... toto je teprve začátek, teď nás čeká další šok a to komunisti ve vládě. Něco za něco, že Miloši Zemane ......
Presne tak.Myslim ze po dalsich volbach nas ceka mensinova vlada CSSD s oficialni podporou KSC.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
kaca napsal:
Tak vítejte doma, v zemi nácků, zlodějů a lhářů..... Mám radost, mladej má před sebou lepší zítřky....
Neurážej. Kdybych se chtěl vyjadřovat jako ty napsal bych: "u tebe doma?"
Urazil jsem tě? Pokud si myslíš, že to co předvedl Zeman v této kampani a na základě čeho jste ho neodmítli není to to co jsem napsal, pak jsem tě urazil rád. Ještě jsem zapoměl v zemi bez paměti...Nic víc dělat nemůžu a ani nechci.
Nejsem zloděj, nácek ani lhář nejsem dokonce ani volič Zemana... Patřím do této země, jsem na to hrdý že jsem čech i když žiju ve Slezsku....
Takto jsi mě označil stejně jako cca 10 mil jiných občanů této země... Měl by ses opravdu zklidnit nebo si jít. Třeba ti bude v jiné zemi líp....
TAKE IT EASY
Na prezidenta ktery vyhral diky lzim a podpasovkam hrdy nejsem a nebudu.Ale taky jsem rad,jak se tady nekteri projevili a vim,ze s nimi na pivo ani na panaka nepujdu.
PS:myslim,ze kdo si ted poslechl vyjadreni KS a pote MZ,tak to me dodelalo.
Myslim,ze i tamni pritomni priznivci MZ trochu nechapali.
vevis napsal:
Na prezidenta ktery vyhral diky lzim a podpasovkam hrdy nejsem a nebudu.Ale taky jsem rad,jak se tady nekteri projevili a vim,ze s nimi na pivo ani na panaka nepujdu.
PS:myslim,ze kdo si ted poslechl vyjadreni KS a pote MZ,tak to me dodelalo.
Myslim,ze i tamni pritomni priznivci MZ trochu nechapali.
To jak ironicky rekl,ze gratuluje k cestnemu druhemu mistu,narazka na inteligentni novinare atd.Sis nevsiml jak tam vetsina mlcela a nevedeli jak reagovat.Me to tak prislo.A to jak ted pokracuje,to asi vidime oba.
Upravil vevis dne 26.01.2013 16:22
LiborJ napsal:
.... toto je teprve začátek, teď nás čeká další šok a to komunisti ve vládě. Něco za něco, že Miloši Zemane ......
Pokud by tomu tak bylo, poděkuj za to hlavně pseudo pravicové ODS a pseudo pravicové asociální TOP09, premiéru Nečasovi, Kalouskovi, Drábkovi (a spol.) a jejich politice.
Potažmo těm v pozadí, co každý rok tunelují tento nešťastný stát o stovky miliard - tzv. "úspěšným" a hlavně všeho schopným (to je opak k těm "neschopným" 10 milionům obyvatel ČR).
Dovi mam na tebe jen jednu otazku a budu rad kdyz mi na ni odpovis.Vic to nehodlam rozebirat.V minulosti,kdyz se tady resila cirkev,predevsim katolicka tak jsi obhajoval a vysvetloval jeji historicke i soucasne hrichy,prehmaty,chyby atd.
Ted kdyz jsi tady vyjmenoval vsechny ty negativni veci,ktere hrozi pri volbe KS,tak jsi zminil jeho podporu vyrovnani s cirkvemi.U tebe me tohle dost prekvapilo.
vevis napsal:
Dovi mam na tebe jen jednu otazku a budu rad kdyz mi na ni odpovis.Vic to nehodlam rozebirat.V minulosti,kdyz se tady resila cirkev,predevsim katolicka tak jsi obhajoval a vysvetloval jeji historicke i soucasne hrichy,prehmaty,chyby atd.
Ted kdyz jsi tady vyjmenoval vsechny ty negativni veci,ktere hrozi pri volbe KS,tak jsi zminil jeho podporu vyrovnani s cirkvemi.U tebe me tohle dost prekvapilo.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
vevis napsal:
Taky jsem si toho všiml, proto se připojuji k dotazu
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Čekal bych, že když jim volby vyhrali ruske penize, že zapívaji ruskou hymnu. Ale ta asi zněla předtím ve 4 patře se Šloufem v duetu Putinovi do telefonu.
LiborJ napsal:
Presne tak.Myslim ze po dalsich volbach nas ceka mensinova vlada CSSD s oficialni podporou KSC.
....já tak optimistický nejsem, vidím vládu koalice ČSSD, SPOZ a KSČM,
Zeman tu svou pidistranu vytáhne s podporou svých prezidentských voličů až do parlamentu.
červenej Elf