jetam napsal:
trika dorazila a sou fakt moc pěkný ale protože sem **** a změnil si objednavku na Lko z XL ( jak měnilo víc lidí a dle mého metru měli byt velká jako trika co mám doma) tak sou mi ty trika maly bych si dal facku
no nic další trika co budu nosit velmi vyjmečně
teda pokud by někdo chtěl L kovy trika v navy a svetle modrý tak vám je nějak přenechám at jich neni škoda takový pěkný trika
Tak ja se zrovna hlasim o tmave modre ve velikosti L.
Jak se dohodneme?
Trika už jsou doma a jsou moc pěkné. Až mě mrzí, že jsem neobjednal také ty ve světle modré. Pokud by někdo nevlezl do světle modrého pánského XL a dámského M tak nenechat ležet ve skříni - beru. Děkujeme - fakt dobrá práce.
Tak mně to uteklo, což mě mrzí. Dala jsem si sledovat tu původní diskuzi, abych byla v obraze... No kdyby se chtěl někdo zbavit velikosti XS nebo S, tak odkoupím
Upravil kanecek dne 11.03.2014 23:12
| BMW F650GS | 2000 |
kanecek napsal:
Tak mně to uteklo, což mě mrzí. Dala jsem si sledovat tu původní diskuzi, abych byla v obraze... No kdyby se chtěl někdo zbavit velikosti XS nebo S, tak odkoupím
Možná by jsi mohla zkusit i nějaké zbylé Lko. Evík ho má a je jí těsné, leč použitelné. A já jsem v XL taky knop.
Přinejhorším z toho budeš mít sexi noční košilku
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mám tmavě modrý, jsou skvělý a teď mi štve, že jsem rovnou nevzal i ty světlé pro sebe a batůžek ] ....takže kdyby někdo NABÍZEL SVĚTLÉ MODRÉ PÁNSKÉ M a DÁMSKÉ XL...... TAK MÁM ZÁJEM
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Mildíku + Péto,díky moc jsou moc pěkný,příjemný materiál + XXL je skutečně XXL a ne jako u ital triček ještě jednou díky.B.
Upravil Bob dne 12.03.2014 09:23
schrek napsal:
triko dnes dorazilo vypada dobre, ten potisk je dobre udelany, diky za vyrobu, jen me dostala tato vec :
Triko: materiál-Žerzej, 100% bavlna, 190 g/m2, velikosti S-2XL, potisk lze prát do 90°C
Je pekny, ze potisk lze prat na 90, ale triko jen na 40
a co tě na tom dostalo? Co se týká potisku a uvedené 90ti°C informace, tak to jen pro zajímavost co ten potisk např. vydrží.A to že se triko dá prát na 40°C..ty pereš triko na např.60???? Jinak to nechápu
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/