Jo ale pozor tam kde někteří z vás mají sedlo a nebo nějaká ta menšina ho sundává tak do toho já nejdu .Zastávám názor jako Kubrt i moje zadní část těla je jednosměrka
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
pavelgsxrv napsal:.... Co třebas v 17.30h v Klecánkách u přívozu....
...středa?
Jak středa to bohužel to asi nemuzu mám většinou zasuvkovou povinnost doma ale uvidíme co na to počasí .Ale zkusim se zeptat i manažerky mého volného času.
pavelgsxrv napsal:
Ještě se ti ozvu možná by šla i ta středa .
...tak jak zítra, mám se obléci do sexy elastického oblečku a dorazit?
Tak zítra opravdu nemůžu musím dodělat jeden kseftik a je to až do večera. Ale klidně kdybys jel okolo nás tak se zastav kafe nebo cokoliv jiného k pití dostaneš a provedu tě v mém motomuzeu.A můžeš přijet oblečená neoblecena ucesana neucesana prijela nepřijela něco jako v té pohádce...
Upravil pavelgsxrv dne 19.04.2016 23:11
Tuhle sobotu se jel v Machově krásný a těžký závod.Letos jako součást Nova cupu.Dlouhá trat cca 63 km,ale pres 1700m převýšení.Jen pár lidí se dostalo pod 3h.Bylo to náročné,ale opravdový MTB závod.
Pro představu přidávám profil trati.
vevis přiložený následující obrázek:
[11.05Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Já tam v sobotu brouzdal po cestách necestách, jsem si řikal, že se mi tam bikeři na horáčích motaj nějak často Místy se moje trasa shodovala s jejich, jenomže já na GS, ty krpály jsem jim nezáviděl , je tam moc hezky, na kolo super, určitě si tam zajedu s kolem prověřit fizičku
Upravil JirkaHK dne 02.05.2016 18:13
V Jedovnicích u Brna otevřeli v pátek 22.4. nový singletrail, cca 30 km, projížděli jsme všechny trasy těsně před oficiálním otevřením... Velká paráda.
V sobotu evidovali krom lehkých úrazů navíc 6 zlomených klíčních kostí...
Najeto celkem 40 km a kompletně dead...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
vevis, cos dělal doma, jela se Garda ;o))
byl jsem tam od čtvrtka se synem a když jsme najížděli ve čtvrtek trať (po dojetí obytkou přes noc) tak po cca 22km stoupaní jsme zakufrovali, protože na co mapu, když je to kuwa značený...... takže na pokraji smrti hladem/žízní/vyčerpáním jsme dojeli do kempu......profil zaznamenaný nemám, ale bylo fakt do kopce ;o))
takže skvělou kolosezónu stejně jako motosezónu
www.jantruhlar.cz
No a já se jen tak brouzdal na Porubajku. 68km a docela jsem trpěl. Hold já jsem pomalejší typ a to závodění mi nejde. Ale zlepšuji.. :-) příští rok to rozjedu s 29 nebo 29-27 a to bude pánové jízda..
Teď jsem koukal na Sportypal, a my měli taky 1700m převýšení. Fuj.
Ale moc se mi to nezdá, Lasák to dal za 2:16 tak to asi ne. Průměr přes 29 :-)))) magor. Ikdyž tam bylo na mě moc asfaltu.
Upravil Waltr dne 04.05.2016 20:52
Waltr napsal:
No a já se jen tak brouzdal na Porubajku. 68km a docela jsem trpěl. Hold já jsem pomalejší typ a to závodění mi nejde. Ale zlepšuji.. :-) příští rok to rozjedu s 29 nebo 29-27 a to bude pánové jízda..
Teď jsem koukal na Sportypal, a my měli taky 1700m převýšení. Fuj.
Ale moc se mi to nezdá, Lasák to dal za 2:16 tak to asi ne. Průměr přes 29 :-)))) magor. Ikdyž tam bylo na mě moc asfaltu.
Tak to převýšení je fakt nesmysl.Týden pred Machovským závodem jsem jel závod půl napůl terén-asfalt.48km pruměr 28,5km/h.Vítěz mi dal 6 min,takže měl průměr asi 30km/h.A převýšení tam bylo lehce pres 700m.Vítěz to jel 1:39h.A v tom Machově jsem těch 63km,převýšení přes 1700m,95% terén jel 3:08h.Takže průměr asi 20km/h.
Ale na druhou stranu,pokud by výjezdy a sjezdy nebyli těžký terén,ale táhlý asfalt,do kopců by jsi jel treba 15-20km/h a z kopce treba 50 a víc,tak pak by se asi nechal udělat slušnej pruměr i s velkým převýšením.
No mel jsem toho plny brejle. Letos byla Šela mistrovstvím republiky v maratonu a bylo to tvrdé.Byla tam celá špička včetně Kulhavého.
Tak už na tebe trénuji Vevis jezdim tady u nás do práce a okolo Vltavy akorát to moje kolo to už stojí asi za víš co...