...tak jsem ještě kuknul na předchozí stránku jak jste se domlouvali či nedomlouvali a koukám, že jsem to vlastně zavinil já ...protože jsem vás nezorganizoval ...jednou s váma nemůžu jet a kalamita
...Bystřické hlásí náhlou závadu na stroji ...PavelGS prodává motorku a jde na ryby
...slibuji, že včil už vás zase hned tak neopustím
Upravil prezi dne 14.09.2009 19:01
mám v háji cívku,dnes sem provolal půl dne abych sehnal do pátku druhounepovede se to,do práglu přijdou v pátek,takže to dostanu až přístí týdentakže budu stát a nejezditleda že by mi to někdo v pátek stáhl z prahyblíž na moravuto by byl mazec
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
prezi napsal:
...tak jsem ještě kuknul na předchozí stránku jak jste se domlouvali či nedomlouvali a koukám, že jsem to vlastně zavinil já ...protože jsem vás nezorganizoval ...jednou s váma nemůžu jet a kalamita
...Bystřické hlásí náhlou závadu na stroji ...PavelGS prodává motorku a jde na ryby
...slibuji, že včil už vás zase hned tak neopustím
Nejhorší je,že ty ryby vůbec nebraly,naprosté fiasko to bylo. Prošli jsme 20km toku a krom dvou pruhovaných sebevrahů (rozuměj okoun) NIC. Za to můžeš samozřejmě taky
Ve čtvrtek odevzdávám motorku do rukou servisu,kde doufám napraví důsledky práce jiné provozovny která si hrdě říká takyservis.
to Bystřické: zkus to nahodit jako téma na forum, třeba ti někdo "píchne" ...co vím z Prahy jezdívá Peacemaker, často Prahu točí Bluesbery (oba jsou ale z jihu Moravy), z Prahy na Valašsko jezdívá Jarax ... zkus to, za zeptání nic nedáš
to PavelGS: rybu si kup v obchodě a pojď jezdit ...počítám s tím, že dáš do kupy japonského veterána a vyrazíme
prezi:Se obávám že oprava bude stát takový balík,že budu muset na chvíli dost omezit některé aktivity a ježdění mezi ně bude patřit.
Navíc někdy za měsíc až měsíc a půl jdu pod kudlu s levou rukou (už potřetí) a jestli to bude stejné jako posledně,tak budu rád když se na motorce projedu někdy na jaře.
Hola, hola …dnes trochu předčasněji se ptám: Co víkend?
…kamarád Komaiz nás zve na jih …vyjížďka by startovala v cca 10:30 v Kroměříži (tzn. já vyjíždím z N. Jičína okolo 9:00 hod. …vezmu to skrz Valmez a Bystřici pod Hostýnem, tak pisněte kdo se přidá)
… ještě upřesníme:
1. zda v SO či NE dle vývoje počasí, případně napište, kdy by se vám to lépe hodilo …podřídíme se většině
2. kdo odkud jede a s kým se chce svézt
3. trasu (naznačí a vede Komaiz)
…je zde tedy mimořádná příležitost pro „jižany“ přidat se v domácím prostředí - „kousek od baráku“ …zúčastnit se alespoň části vyjížďky již přislíbil i BOHUMIL ! (pro některé z vás osoba téměř bájná, ale opravdu existující )
Bystřické: Jo s tím hledáním je to fakt těžké.Zatím se to táhne od oranžové až po Anglii .Ještě je ve hře varianta, že si dám rok pauzu.Nějak už mi to ježdění nepřináší tolik radosti jako dřív.
pavelgs napsal:
Pozitivního...... Sákryš,nic se mi nevybavuje.
Ale jo.Vybírám nástupkyni GS
...hmmm - třeba KTM chystá novou "Adventůru" - prototip jsme potkali ve Fulneku u pumpy ...co říkáš na přídavnou nádrž?
Náhodou.Všimni si té moderní konstrukce.Díky nízko umístěnému motoru a nádrži pod sedlem má těžiště velmi velmi nízko.Štíhlá konstrukce,zvláště v pasáži mezi koleny,umožňuje dlouhotrvající jízdu ve stupačkách bez otlaků na kloubech.Nízká spotřeba umožňuje díky velké nádrži extrémní dojezd a natankovat se dá nejspíš cokoliv co teče a hoří.Krom asfaltu,protože ten teče pomalu.
Myslím že mám vybráno.
Zdar tak jsem dnes trochu projížděl trasu kterou vám nabídnu ale až zítra protože ještě něco musíme s kolegou zítra projed a zjistit jestli na některýh pěknýh místech nejsou zákazy vjezdu. V každém případě jse zastavíme u větrného mlýna na malé dřevěne rozhledně a jestli bude zajem na letišti v Kunovicíh kde je letecké muzeum pod širým nebem a každý týden seskoky parašutistu ke kterým jsem dlouhá léta patřil takže nostalgie mě tam stále táhne.
HonzaGS napsal:
Doufám, že to vyjde...doma se schyluje k zednickým a malířským pracem snad se urvu
...navíc, pokud vyjde předpověď, tak by to mohlo být výborné "Víkend by měl podle dosavadní předpovědi představovat návrat k suchému a slunečnému rázu počasí. Bude polojasno až skoro jasno s teplotami mezi 19 až 23 stupni."
Upravil prezi dne 16.09.2009 12:18
kua kuci těšim se... aby to vyšlo...ikdyž i jinak to bude obecně moto weekend...v pátek vezu kamaráda do Trnavy na Slovensko, takže se svezu...a příští weekend jedem s polovičkou kousek za Žilinu do Varína, kde máme firemní akcičku a chci pojezdit i tam okolo....to zas bude kilometrů...za měsíc co mám GS doma mám 3,5k km...zadní guma mi udělala pápá lálá...řetězovka se taky loučí a vzduchový filtr má barvu podrážky...svíce taky nic moc...to zas bude větr...ale bohužel ne při svezení na motorce, ale na účtě...