Zadni kolegova Mitas 10 s 8500km.Ja na ni dal asi 8000km a vypadala asi o 0,5mm hur.Za me docela spokojenost.Jizdni vlastnosti sucho i mokro super.Teren do 4000km v pohode.Do 6000km se to jeste da.A dojezdit na silnici se podle mne necha tak do 10000km.A na silnici cim sjetejsi,tim lepsi.
Kdyz jsem videl Servisakovu TKC po 6000km,tak myslim,ze mitas 10 vydrzi o neco vic.
vevis přiložený následující obrázek:
[167.28Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jaký tlak v pneu máte u Mitasek E-10? mam je poprvé tak nevim co tam mam foukat.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Jaký tlak v pneu máte u Mitasek E-10? mam je poprvé tak nevim co tam mam foukat.
Davam 2 atmosfery.Ale na to se neptej,kazdej ti rekne neco jineho.Jsou tady nazory tak 1,5 az do 2,8.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Zadni kolegova Mitas 10 s 8500km.Ja na ni dal asi 8000km a vypadala asi o 0,5mm hur.Za me docela spokojenost.Jizdni vlastnosti sucho i mokro super.Teren do 4000km v pohode.Do 6000km se to jeste da.A dojezdit na silnici se podle mne necha tak do 10000km.A na silnici cim sjetejsi,tim lepsi.
Kdyz jsem videl Servisakovu TKC po 6000km,tak myslim,ze mitas 10 vydrzi o neco vic.
Tak jsem ji taky prubnul a nevím teda, kde jsi s tím jezdil, ale já ujel 3100 km Rumunsko, většinu po asfaltu, 1000 km v dešti a pneu je hotová... Tak kde je chyba?
petrgs napsal:
jaký je rozdíl mezi E10 a E10 Dakar? Kromě cca. 300 Kč na jedné sadě.
Verze Dakar má zesílenou kostru, alespoň u E-09 tomu tak je.
Na bawora bych bral Dakar...i když E 10 je standartně stavěna na velký endura.
On se ti ozve někdo, kdo se v tom vyzná.
Upravil JardaFGS dne 11.04.2012 22:20
jardajerman@seznam.cz
Joe napsal:
Dnes jsem nasadil prototyp E-10 DVOUSMĚSOVKU. Střední část přitvrzená s aramidem, boky měkčí bez.
To zní dobře. Už aby byla na trhu.
Jinak tu E10 dakar jsem ještě v eshopu neviděl. Na ipneu.cz mají celkem slušně ceny.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Hmm, taky pekna cena. Jen momentalne nedostupne Ale ve finale jsou jen o stovku levnejsi. Tady se plati i postovne, na tom barumpneu ne...jinak by me to nastvalo vic Kazda kacka na benzin dobra
I pád na hubu je pohyb kupředu
Hmm, taky pekna cena. Jen momentalne nedostupne Ale ve finale jsou jen o stovku levnejsi. Tady se plati i postovne, na tom barumpneu ne...jinak by me to nastvalo vic Kazda kacka na benzin dobra
V barumpneu si poštovné účtují asi 149 kč, akorat to není v objednávce. Objednal jsem sadu a dozvěděl se, že přední namají a vevědí kdy bude. Zadní měli jen jednu a řekli si toto poštovné. Důvěřuj, ale prověřuj.