Možná už je to sto let za opicemi tohle téma, ale také se chci pochlubit. Mam ji teprve krátce.
Už jsem ji stačil poupravovat. Koupil padací rámy [SW-Motech]; hlavní stojan [SW-Motech] a krytku na brzdovou pumpičku [vlastní výroba, dnes dokončena]
Méně kvalitní fotka. V garáži před Vánoci 2008.
Ještě přidám lepší fotku. Z venku o Vánocích 2008.
Upravil JanVan dne 01.01.2009 12:41
JanVan napsal:
Možná už je to sto let za opicemi tohle téma, ale také se chci pochlubit. Mam ji teprv krátce.
Už jsem ji stačil poupravovat. Koupil padací rámy [SW-Motech]; hlavní stojan [SW-Motech] a krytku na brzdovou pumpičku [vlastní výroba, dnes dokončena]
Pěkná pěkná Je supr, když si člověk motorku upraví přesně pro sebe
O té krytce pumpičky taky uvažuju, též samo-domo
Tak jen tak dál!!
Pro Thomasson: ahoj, krytku si vyrob není to nic složitého. Náhodou jsem se dostal k nerez plechu asi dva-a-půlka a došel k názoru, že je to asi jeden z ideálních materiálů - tvrdej, že sem ho málem ani neprovrtal.
Při vyrobě jsem postupoval tak: změřil si uhel rámu; a udělal si prototyp na čtvrtku;
Upravil JanVan dne 19.12.2008 06:48
Vis jak to je. GS je narvany elektronikou, vsadim se, ze ma na riditkach tlacitko na vystreleni vibratoru