Lokalita: Moravské Budějovice
6°zatazeno a nefouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
3°zatazeno a fouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
-3°zatazeno a fouka ,silnice-pod snehem Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
-4°zatazeno a fouka ,silnice-pod snehem a ledem Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
jak se tady při tom má udržet sníh?
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
shimanski napsal:
Že Tě to Docu pořád baví, popichovat nás tady s tím počasím...
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
Nový Jičín - 5 st, jasno - svítíčko sluní silnice suchá
Původně jsem si na dnešek udělil volno, že doma něco vymaluju
Ale je tak krásně ...už jsem tedy stihnul umýt motorku, pak hezkou vyjížďku před obědem , oběd a ...a přece včil nebudu malovat, když je dnes tak krásně !!!
abych vás nešpičkoval pořád těma stupněma, teď máte absťák, nechám si pro sebe
ale je fakt, že jsem dnes musel pracovat
- posekat trávu a tak
- pak jsem měl dovoleno jet na tenis, tričko a trencle samosebou (venku, kryté haly tady nejsou) a dost jsme se zapotili
- no a teď jsem se vysprchoval a sedím na balkóně, ale nezáviďte, mám na sobě takové to domácí prádlo, něco mezi pyžamem a tepláky a piju čaj (no vida, ale ne grog) a píšu vám z laptopu
ale je blbé počasí..... je pod mrakem
o Celsiovi ani muk, nemůžete si na mě stěžovat!!!!!! Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
Most places will be bright and sunny this afternoon, with highest temperatures of 4 to 7 C - but fog will linger in a few sheltered areas, and where this happens temperatures will only reach 1 to 3 C at best.
Tomorrow
Tomorrow the frost and fog will clear as a freshening southwesterly breeze develops, and it will remain dry for the day, with sunny spells. Highest temperatures will range 4 to 9 C.
Most places will be bright and sunny this afternoon, with highest temperatures of 4 to 7 C - but fog will linger in a few sheltered areas, and where this happens temperatures will only reach 1 to 3 C at best.
Tomorrow
Tomorrow the frost and fog will clear as a freshening southwesterly breeze develops, and it will remain dry for the day, with sunny spells. Highest temperatures will range 4 to 9 C.
OK, and can we speak czech now, please?
Put your text to PC translator is very boring for me...
A jinak za Znojemsku dnes nic moc, zataženo.. jezdí se blbě
NP napsal:
Marťasi, copak jsi už po česky zapomněl? Pozdravuj Kačku a kdyžtak mi můžeš i nahlásit termín, kdy doletí do CZ, abysme to tentokrát stihli.
jen tak dal myslel jsem ze se zde pise o pocasi ale nekdo to asi nechape(jeste ze mame soukrome zravy)
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.