Docu děkuju moc, úžasnej fotoreport! Ty bys z těch cest měl udělat knížku, jsi výbornej vypravěč a dokumentarista..
Četl jsem a prohlížel fotky asi tři hodiny a připadal jsem si jako kdybych jel s Vámi. Spoustu míst jsem poznal z mého únorového pobytu a hodnocením Syřanů souhlasím! Snad se tam taky někdy vypravím na motorce..
Jinak jsem rád že GS neprodáváš a budu se moc tešit na další výpravu a a úžasný fotky!
...tak já jsem si dával každý večer 10 stran (včera jsem teda zhřešil a dal jsem si jich 11 ) ...bylo to super uvolňující čtení před spaním, úplně se mi podařilo zahodit vše za hlavu s čím se potýkám v běžném životě - jak už tu někdo psal "jako bych byl jeden z účastníků zájezdu ... jen je mi líto karambolu a újmy na zdraví, ale o to to bylo větší dobrodružství....Docu super, a těším se na další, opravdu!!
P.S. a co ten ostravák co jsi mu nechal odkaz? ...nebo to bude zodpovězeno v dalším díle? ...setkali se? provdali se? ...
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Teď jsem to dočetl, parádní fotoreport, jen škoda bouračky a vyvrknutého kolena. Přes všechno, jste to zvládli a hlavně, že to nedopadlo hůř. Vyřiď prosím pozdrav klukům do Řecka.
Docu! Co dodat. Super report. Trochu mi to rozhodilo manželku, protože jsem to celé čet jedním dechem a nemohl jsem se odtrhnout od počítače.Díky a přeji mnoho dalších šťastných kilometrů.
Víte co bylo příčinou toho pádu??? Nejsem žádnej offrouďák, ale rád bych se v offroadu zdokonalil a jen tak zlehka začínám. Při jedné jízdě se mi stalo něco podobného v daleko menším měřítku.
a dobre a i ve slow motion je to videt na tom patem videu moto Esmeraldy
GR2JOR.....part 1....10
YouTube Video
Upravil Doc dne 28.06.2010 19:13
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic