Zdravím,
na zadní e07 se mi objevily menší praskliny viz foto. Pneu má najeto cca 3tis, půlka nájezdu ve dvou jen silnice, pulka solo max. polňačky. Stalo se to už někomu?
Upravil xnesd dne 01.06.2015 19:24
xnesd napsal:
Zdravím,
na zadní e07 se mi objevily menší praskliny viz foto. Pneu má najeto cca 3tis, půlka nájezdu ve dvou jen silnice, pulka solo max. polňačky. Stalo se to už někomu?
loni jsem to měl taky jak říkáš ty cca 3-5 tisíc najeto nakonec jsem na nich dal kolem 20 tisíc v pohodě (ještě by pár tisíc snesli) ale jezdim sám max s kuframa
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
chystám se letos na cca 4000km ve dvou, tak nevím, jestli to nevyměnit. Nemá právě nic moc najeto, tak to rozmýšlím. Zvětšovaly se praskliny nebo už to takhle zůstane?
Upravil xnesd dne 01.06.2015 19:53
Neřeš! Prasklina nemá vliv na funkci (rostlináře?). Zůstane to tak a najedeš spousta km. Měl jsem to také tak a v pohodě.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
xnesd napsal:
chystám se letos na cca 4000km ve dvou, tak nevím, jestli to nevyměnit. Nemá právě nic moc najeto, tak to rozmýšlím. Zvětšovaly se praskliny nebo už to takhle zůstane?
to je prostě mitas. Já ty praskliny nikdy neřešil
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Neřeš, mám druhou sadu, jezdím většinou ve dvou s kufry a praskliny jsou a budou... Na obou sadách najeto dohromady přes 35 000km a v pohodě....
Silnici neřeším, takže asfalt, dálnice, kamenitá, pista, polňačka, tráva, neřeším...
tak jsem je taky prubnul , v neděli objednáno a včera už přezuto, s Rudou je radost obchodovat a pokecat, takže ještě jednou díky za rychlost a ochotu
včera hned polňačka a o víkendu je prubnu na Šumavě
Zebra 1150 ADV
Jeden dotaz trochu mimo téma.
Není tu někdo pro koho je "...Joe..." osobně bližší člověk?
Jen dotaz zda není na dovolené nebo tak podobně. Cokoliv co by ho drželo mimo dosah Fora.
Zdar,ohledně Mitasu jsem v poslední době četl nějaké zprávy "že prodal,koupil zase prodal"a že snad Mitasky vůbec nebudou a když tak se to bude jmenovat jinak a že bude používána jiná směs která bude jako lepidlo ale nájezdy budou třetinové...Víte o tom něco?Nebo Joe nemá nějaké relevantní informace?
Přátelé, samozřejmě jsem se o situaci zajímal a nic se neděje. Jede se dál. Zkrátka původní majitele to přestalo bavit, tak to prodali. Značka Mitas je celosvětově známá,
tak se zatím nepředpokládá, že by se měnila (uvidíme). Ten trend změkčování směsí je známý. Snažím se všude vysvětlovat, aby si uvědomili k čemu jsou pneumatiky série E především určeny. Pro cestovní endura, tedy na cestování s tím, že musí mít již ze zásady nějaký kilometrový nájezd tak, aby jsme na cestě do Rumunska dvakrát nepřezouvali
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Rudo tak jim řekni, že já osobně bych trochu měkčí směs bral. Mám sice najeto cca 17 tis. a možná nejsem ani v půlce figur, ale za mokra musím sakra opatrně. Kdyby 07 vydržela ,, jen 15 tis ,, na na vodě držela lépe, tak je nejlepší na světě v poměru cena/kvalita
všude dobře.....doma GSA
joe napsal:
Přátelé, samozřejmě jsem se o situaci zajímal a nic se neděje. Jede se dál. Zkrátka původní majitele to přestalo bavit, tak to prodali. Značka Mitas je celosvětově známá,
tak se zatím nepředpokládá, že by se měnila (uvidíme). Ten trend změkčování směsí je známý. Snažím se všude vysvětlovat, aby si uvědomili k čemu jsou pneumatiky série E především určeny. Pro cestovní endura, tedy na cestování s tím, že musí mít již ze zásady nějaký kilometrový nájezd tak, aby jsme na cestě do Rumunska dvakrát nepřezouvali
Joe díky za info..."nic se neděje" to vypadá slibně.Tak to bylo u Mitasu vždycky a fungovalo to.