Proč?...bude z něho obuvník a bude klid.Tam nebude mít čas na pí..... a bude omdlívat smradem
no říkal Zetor že ti pak motorku a kufry ozdobí samolepama jeho firmy
a nebo samejma podpadkama,že? ...spíš bych ho typoval,že časem překonvertuje k třásňákům a bude si všude po bundě našívat zipy,sponky a cvočky a vůbec samý cypoviny
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Proč?...bude z něho obuvník a bude klid.Tam nebude mít čas na pí..... a bude omdlívat smradem
no říkal Zetor že ti pak motorku a kufry ozdobí samolepama jeho firmy
a nebo samejma podpadkama,že? ...spíš bych ho typoval,že časem překonvertuje k třásňákům a bude si všude po bundě našívat zipy,sponky a cvočky a vůbec samý cypoviny
jo a místo GS koupí třeba Introše
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
kamarádi nemáte náhodou někdo na prodej vozík na děti za kolo? Vypadá to takhle nějakhttp://www.efitne.../113879p/#Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Jarys napsal:
kamarádi nemáte náhodou někdo na prodej vozík na děti za kolo? Vypadá to takhle nějakhttp://www.efitne.../113879p/#
Jarys,jestli to chceš pro sebe,tak si to rozmysli.Oni maj tak trochu pravdu s tou bezpečností,na silnici bych s tím rozhodně nevyjel.Maximálně nějakou cyklostezku mimo veřejné komunikace.Víč co to dítě musí spolykat bordelu,když tě míjej auta.Já vozil děti na sedačce nebo na řidítkách.Potom když byly holky větší,tak jsem si je vázal za klo gumicukem.Projeli jsme takhle celý Orlický hory.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Přijde mi pěkně uhozené tahat děcka za kolem v nějakém vozíku po hlavní silnici. Docela to zabírá místo do strany a hlavně hrozí že Tě někdo srazí. Chápu jak píše Kasak někde mimo, nějakou cyklostezku nebo po horách ale na silnici? Nezodpovědné...já jak v létě vidím kolik cyklistů takhle jezdí jsem proti....
mandy8 napsal:
Přijde mi pěkně uhozené tahat děcka za kolem v nějakém vozíku po hlavní silnici. Docela to zabírá místo do strany a hlavně hrozí že Tě někdo srazí. Chápu jak píše Kasak někde mimo, nějakou cyklostezku nebo po horách ale na silnici? Nezodpovědné...já jak v létě vidím kolik cyklistů takhle jezdí jsem proti....
Nemáš nad vozíkem žádnou kontrolu,nevidíš na něj a nemužeš ho během jízdy nijak ovlivnit.
mandy8 napsal:
Nemáš nad vozíkem žádnou kontrolu,nevidíš na něj a nemužeš ho během jízdy nijak ovlivnit.
No přesně při dnešním provozu a počtu hov.ad na silnici navíc...
Jinak V3S super to jsem slyšel historek od tatíka z vojny, co s tím všechno dělali
Taky mám pár vzpomínek.Ta ti nic nedala zadarmo,když ses o ni nestaral,tak jsi se pořádně nadřel.
Upravil Kasak dne 23.02.2012 07:29
Jarys napsal:
kamarádi nemáte náhodou někdo na prodej vozík na děti za kolo? Vypadá to takhle nějakhttp://www.efitne.../113879p/#
Vrahu malejch dětí a berušekCo furt máte s kolama bez motoru? To už je lepší chodit pěšky Prdel se veze, nohy jdou pěšky, je s tím pakárna - další krám, kterej se musí hlídat, je to pomalé, nespolehlivé a ještě se na tom lidé zpotí. A navíc - je to nevhodný příklad budoucím generacím, takhle se zadělává na další silniční vši a příznice Ato*matu
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kasak napsal:
Taky mám pár vzpomínek.Ta ti nic nedala zadarmo,když ses o ni nestaral,tak jsi se pořádně nadřel.
Nějak se mě nestýský po četě vojska roztačujícím ventru, kde dva seděli. Jeden v ní u volantu a druhej na nárazníku u sání se zapálenym Rudym Právem. Navíc uvnitř mě byla malá, pořád mě tlačila "palubka" do kolene, ale když jsem jí rozzuřil přes 8 pětek z kopce a pořádně prošláp (poštelované čerpadlo, aby to kurňa mělo kule ne), tak se mohli s tankama jít vycpat se zadymováním Jinak Ventra je ještě docela vlídnej stroj (až na ten rejd), ale Tatra 111 ti toho nedarovala víc. Posilovna a nebo lamačka palců se jí důvěrně přezdívalo. A taky projela hodně, i když ne tolik jako vejda. Ještě teď mě bolí tělo, když si vzpomenu
A údržbu zvládl každej intoš.
Upravil Medik dne 23.02.2012 07:50
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz