Emilio Alzamora napsal:
Zetor,zavolej Bigrovi,ten je má taky a myslím i různé barvy a za jinou cenu,jinak koukám,že už jdeš správným směrem,když koukáš na wunderlich
Hlavně nezapomeň prodloužení předního blatníčku,na tom si zakládám
No něco od Wunderlicha taky už mám....O tom prodloužení blatníku jsem taky přemýšlel...
Emilio Alzamora napsal:
Zetor,zavolej Bigrovi,ten je má taky a myslím i různé barvy a za jinou cenu,jinak koukám,že už jdeš správným směrem,když koukáš na wunderlich
No něco od Wunderlicha taky už mám....O tom prodloužení blatníku jsem taky přemýšlel...
Emilio Alzamora napsal:
Emilio Alzamora napsal:
Třeba bys ho někde dohonil,ty kuliferdo.....
Tak to kup v práci.....ale né,že si to zase necháš poslat za litr z udušeného kur.vatechu,chytrej seš na to dost a sereš těm lehkoživkám zbytečně peníze do křtánu.....
Když oni maji takovej výběr všemožnejch pí*ovin a já lehce po výplatě podlehnu....a pak celej měsic žeru šťovík a pučálku....
Emilio Alzamora napsal:
Já ti proradím,ale nebude to laciné......prostě změníme tvůj účet pro zasílání peněz na můj a pak neutrajíš.....Budeš to mít u mě,neco jako HARVARD CAPITAL and CONSULTING investiční společnost a.s